Autorius Tema: 2011.02.06 Sekmadienis  (Skaityta 16858 kartus)

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
Re: 2011.02.06 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasaris 05, 2011, 13:51 »
Zerg rush ftw... anyway, doom'a noreciau as pa gm'inti bet nujauciu kazka blogo :)
P.S. as uz SW'a
ϕyrexian ϕanatic

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasaris 05, 2011, 13:58 »
Ramai, ko tu taip malies? :) Toks jausmas, kad čia paskutinis susitikimas šiais metais ir reikia viską susinešt ir sulošt. Carcassonne galiu aš pasiimt, o tu imk RDI ir SmallWorld. Nematau bėdos.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
« Atsakymas #17 Įrašytas: Vasaris 05, 2011, 19:53 »
Aš gal pasirodysiu kokia 3-4h

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #18 Įrašytas: Vasaris 05, 2011, 20:12 »
Uwaga ! Yra 95 procentu tikimybe, kad manes nebus klube, nes varom i Klaipeda pirkti masinos ! Tada teks atideti mano planus kitam sekmadieniui. Bet masinos mes jau ieskom nuo spalio menesio, tad jei cia bus tikrai geras variantas - ciupsim ir nukris rupestis nuo galvos. O jums linkiu gerai pageiminti !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #19 Įrašytas: Vasaris 05, 2011, 22:03 »
Gaila RDI nebebus, taip tikejausi isbandyti  :cry:  na bet nieko, bus dar tu progu, o ant apsilimo gal koki reistance bus noro sumesti, as visai nieko pries :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #20 Įrašytas: Vasaris 06, 2011, 10:28 »
Tiek planavimo ir še tau :) Na kaip nors išsiversim.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #21 Įrašytas: Vasaris 06, 2011, 18:45 »
Citata iš: "Simuck"
Tiek planavimo ir še tau :) Na kaip nors išsiversim.

Uz tai mes dabar turim masina ! Uj, pavargau snd , labiau emociskai gal..

Ka geiminot ?

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #22 Įrašytas: Vasaris 06, 2011, 19:36 »
Taigi, pradžioj geiminom Pasipriešinimą - mes su Tomu iš karto atkalėm sistemą ir išaiškinom visus blogiečius ir nors mumis nelabai pasitikėjo, mes įrodėm, kad esam teisūs ir paskutines misijas darė tik gieriečiai :)
Po to žaidėm Dominion - Tomas, Simas, aš ir Viktoras. Laimėjo Viktoras (begginers luck), užtat sabotioras ir tinatown buvo ant bangos :)
Po to žaidėm Ad Astrą tik Simą pakeitė Gintaras ir prisidėjo Airis. Na, asmeniškai aš paskraidžiau su lėktuvėliais, pašaudžiau pew pew pew pew ir nepastebėjau, kaip Tomas laimėjo :D Asmeniškai man jis nuobodokas pasirodė. Tada mes su Tomu pratęsėm savo epines MTG dvikovas: rezultatas 30-23. Mano pario shieldas pasiskundė feast famines kardui, kad jį sulankstė elfai ir jame virė sriubą, todėl kardas Tomą pirmas partijas draskė į gabalus. Vėliau mano monstrai pavargo gaudyti po vieną mažutyčius elfus ir jiems pavyko vėl atsiplėšti. Toks šiandien vat buvo turiningas sekmadienis :)
Man :)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #23 Įrašytas: Vasaris 06, 2011, 19:49 »
Per pasipriešinimą, pastebėjau kelis niunsus, kuriuos įneša expansionas, šnipam vienas kitam rodyt savo korteles yra feil, nes iškart įtarimas ant abiejų, reikia kažkam pasiaukoti. Dar Simas, biški negerai sužaidė, išsidavė pradžiai kad yra šnipas, o po to balsavo už geriečius, kai jo balsas lemiamas buvo ir šnipai  gavo malku :D Kadangi kitur vietu nebeliko, palošiau MTG, po to gavom dominioną, likau antras, ir ant galo pridaužėm 6 ima linksmai :)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #24 Įrašytas: Vasaris 07, 2011, 07:40 »
Trumpai apie sekmadieni.....

Palosem snipus, labai greitai demaskavom snipus kurie dar megino purtytis jiems mestu kaltinimu bet teisybe nugalejo ir nors pas Artura galvoj dege serveriai ir zmogeliukas jo galvoj ant deganciu serveriu pilste benzina ir isteriskai juokesi, greitai musu kampas (as, Gintaras ir Arturas) perkandom kame saknys ir teroristai liko nieko nepese va taip :D
Toliau Dominion, as, Simas, Arturas ir Viktoras - turbo TAINIA TAUN i trasa!!!! likau antras, bet juoko buvo nemazai :D labai smagiai dejosi kortos PAWN - PIAUND!!! :D
Veliau atejo eile jo didenybei Ad Astra - atejo Gintaras kuris sako - as tau metu issuki!! Nu paprakaitavom tai kaip reikalas bet vis tiek laimejau ir likau nenugaletas galaktikoj, bet Gintaras kaip padavanas vejasi ir stirpiai :D Galu gale mum abiem nebeuzteko tasku lentos, suniokojom galatika ir palikom kitus be resursu ir be nieko, bet cia jau detales detalytes  :twisted:
Nu ir ka galu galuj sakom reikia pratest Epic Mataron su Arturu.....
Elfai skaniai papietave Troliu sriubos is pario shieldo ramiai sau sedejo ir lauke kada vel gales niokot ...deja...ateja pario shieldo draugelis KARDAS su protection from green ir black (pats tobuliausias derinys man :D ) nu ir prasidejo.... :-x  sparde elfus kas netingejo - ateina wurmas kuris turi dalini shrauda (mana instantai ir niekas jo neveikia, o Arturas gali ka nori daryti) uzsimeta kardziuka ir rukyk :D du turnai ate ate elfai... (kaip tas wurmas karda paima be ranku? :unknown: ) reziume skriaude elfus vakar kaip kas mokejo ir netingejo, ant galu galo keleta partiju atsilose jie tik, rezultatas pas Artura parasyta koks :) liko nebedaug mum jau zaist...apie 50 metu iki pabaigos partijos :D
Sekmadienis, uzskaitytas ir uzanspauduotas. :drinks:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #25 Įrašytas: Vasaris 07, 2011, 10:18 »
Wurmas su dančiais paima kardą aš manau... :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #26 Įrašytas: Vasaris 07, 2011, 13:46 »
Na sis savaitgalis man asmeniskai praejo su daug gan greitai susizaidzianciu zaidimu. Suzaidziau 2 partijas resistance, kuris su papildymu pasirode gana lengvas gerieciu atzvilgiu, manau kada reiktu dideliam skaiciui zaideju suzaisti be papildymo (bent pabandymui)  :smile:  daugiau ciupau MtG, Tomas paskolino man savo epini elfu decka, tai is 3 berods kovu, nemokedamas 2 laimejau  :D tikrai kietai surinkta kalade, nors buvusiu varzovu ir ne ka prastesni. Kitos kortos nustebino savo nerealiais "pribambasais", bet realybes neatitinkanciomis kainomis :D  po to teko isbadyti dominiona su daug dar nematytu kortu (taina taunas!). Smagi partija buvo, iki kol nepradejo varzovu (ypac gerdos) saboteurai kristi vienas po kito... smagiai teko nusimetyti i siukslyna savo 6 pergales taskelius :cry:  bet visa laime gerai viskas baigesi, oh boy i win  :D  vakara damusom su 6 ima, smagiai prisijuokem per ta zaidima :smile:   po sio zaidimo kazkaip uzsinorejau kada kokias ir picikes suzaisti. O siaip manau kita savaitgali noresis kazka jau ilgesnio ir rimtesnio suzaisti :yes: