Autorius Tema: 2011.02.27 Sekmadienis  (Skaityta 11023 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2011.02.27 Sekmadienis
« Įrašytas: Vasaris 25, 2011, 23:31 »
Prabalsavę renkamės palošt :)
Aš siūlau Ad Astra, kadangi Tomas baisiai nori gaut į skudurėlius :D Kas prisijungtų?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
Re: 2011.02.27 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 00:43 »
galiu ir aš, nors man dar ten nesigauna nieko gero pasiekt :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 10:51 »
As galeciau prisijungti, tik nebelabai pamenu kaip ten zaidziasi. O Tomas ir kiti marinai neis taskyt impu ant doomo?  :D

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 11:10 »
Kiek pamenu doomo nebus nes ramo nebus :) taip kad dooms skrenda pro sali sekmadieni :) Ad Astra su didziausiu malonumu sumesciau, noreciau ir aisku 7 wonders jei nores kas nors zaist :D as nebebusiu buoze :D beto, siaip nesu da megines race of the galaxy ar kaip ten jis :) Mariau ka i tai ? :)

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 11:22 »
Marooms tai perdaug dar ko turi neatsibodusio :D niekaip ir agrikolos nesulošia.
Mano zombių dar niekas nepasiilgo, tai palengvėjimas man juos tasytis :D

Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 12:03 »
Zombių aš visada pasiilgęs, bet jiems reikia gero teamo :}
Septyni stebuklai laukia mano išbandymo - reikia sulošti kelis kartus, kad pažiūrėti kaip limpa.
Ad Astra manęs nedomina, nes ten negalima kariauti, o ir prieš Tomą nematau prasmės žaisti :D :D :D
O daugiau visko po truputį lošiu, manau :)

Maroom

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 15:21 »
Jo su agricola tai atsargiai reik elgtis :D  kadangi deze nezmoniskai sunki tai is idejos geriau nesitampyti tokiu :D Siaip jei nebus dominion kurenamas tai jo atsvarai galeciau koki Race for the galaxy atsinest. Wonderius galeciau. Reiktu dar kada neuroshima sumest komandini, kaip anksciau taskydavos trys komandos tarpusavyje  :smile: Bet gal kada ateiciai ji palikim. Horni beje jau uzrasau i neuroshimos seansa, nes ten daug kariaut reikia tad jo stiliaus zaidimas :D

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 17:16 »
Citata iš: "Hornis"
Zombių aš visada pasiilgęs, bet jiems reikia gero teamo :}
tai va va kad teamų kažko nėr :D zombiai smegenus suvalgė visiem  :crazy:

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 19:04 »
Šį kart Dominion nesinešiu, nes išties reikia gi ir kitus žaidimus palošt. Aš už RftG, nors ir nesitikiu ten daug nuveikt :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 26, 2011, 20:08 »
RFtG tai butu gal ir neblogai isbandyti, nes ans turi daug papildymu, tad toks su perspektyva zaidimukas :smile: o siaip as pats uz ad astra. Resistance ir visai mielai pasnipineciau  :twisted:

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 27, 2011, 19:00 »
Kadangi pirmas išėjau, tai pirmas ir parašysiu kažką :D Atėję sužaidem Sobek, žaidimas tikrai smagus, nedidelis ir paprastas, po to pateisejavau MTG kovom :D, pakepiau picas vieną kart ir ant galo išbandžiau 7 Wonders, žaidimas žiauriai geras, galvojau, kad žymiai paprastesnis ir aplamai kitokio tipo, didelė variacija tarp įvairių sričių ir kenkimas kaimynam :D laukiu kitos 7 Wonders partijos :D

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 27, 2011, 20:33 »
nu kol da bent kazkiek veikia smegenys, parasysiu kaip siandien kas ejo ir praejo....
atejom, nu pradzioj pavarem sobieski, nu ta sobeka Mindaugo, gavos kaip visada - buvau labiausiai korumpuotas vilkaus gale ir mane megino is vis nuo laiptu nuspirt, o Arturas kai dejo tai nepagailejo ir laimejo be didelio vargo... :)
Paskiau pameginau Mariaus Race to the galaxy .... brain damage .... :-o ... kazkaip idomiai as ji zaidziau, visiskai bukai bet kazkaip sugebejau likt 2 o laimejo matas surinkes belenkoki skaiciu tasku .... nu bet siaip zaidimas geras ir strategijos tai apsciai kiek nori ir kaip nori ... noresiu jo da palost....
tada visi sakom "losiam 7 wonders" , sakau aha losiam, saka ne ne tu nezaisi zaisim mes :D aciu jums :D  nu bet as da jus prigriebsiu  :evil:  :twisted:  nu tai kai man nebeleido lost 7 wonders, skridom i Ad astros visada...as, Simas, Tomas Cinga ir Gintaras....totaliai grybavau..resursu nulis...strategijos nera...kazkaip nejo man siandien niekas is vis .... laimejo Gintaras, as likau antras, nu antras atejau pergales riba ta :D
Nu va ir tada prasidejo ....
Sakom ajnam palost 2 headed giant .... As su Simu ir Arturas su Tomu C. - pradejom 17.20-17.30.......
Pirma partija, mus su Simu isnesioja i skutus, antra partija mes isnesiojam juos....nu reikia juk issiryskint ar ne? Pradejom trecia partija....reziume jin tesesi 2.5 valandos...mus muse dauze sparde kandziojo...Arturas ir Cinga turejo apie 58 life...mes turejom apie 7-6....tada viskas apsiverte..mes pradejom po truputi kilt ir spaust juos....atsirado baime nusidekint...vienu momentu nuo Simo enchantmentu puse padaru liko -4 ataka...nu buvo super mega epic battle ir vis tiek mes isspaudem pergale su Simu  :friends:  :drinks:  buva geras, bet dvieju tokiu kovu is eiles neistverciau :D

Maroom

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasaris 27, 2011, 20:55 »
Kas cia dabar yra, kad visiems pirmasyk isbandzius Race for the galaxy, patiriamas toks didelis smegenu zalos poveikis  :smile:  man tai ten tas zaidimas nesudetingas supratimo prasme, na bet gal cia man del to kad as ji jau koki 10 kartu zaides  :smile: sio zaidimo partijoje truputi man nenusiseke, nes partijos pabaiga uzturbino tomas ir nebespejau igyvendinti visu savo sumanymu, likau trecias. Po to ciupom Wonderius.... ir demesio!!! Turim nauja Dowydo perliuka!! Pagal Dowyda siame zaidime vienas is resursu yra SKURLIS  :D   :D   :D  10 balu!! Itraukit i metu frazes rinkimus ir si :D Ant galo suzaidem daug resistance partiju, manau daug kas pagavo "kabli". Linksmas zaidimas, sikart sunkiai sekesi isrisineti snipus. Vakaras uzskaitomas :good:

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasaris 27, 2011, 21:06 »
Gaila nepavyko sulošt RftG, nes netikėtai turėjau valandai išlekt iš klubo.
Ad Astra sekėsi neblogai ir pagaliau Tomas nebeviešpataus visatoje! :D Beje, Tomai, likai trečias :P
Na o two-headed giant buvo kosmosas... Kaip ir Tomas sakė, antros tokios neištverčiau :)

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasaris 27, 2011, 21:07 »
Aš daug negaliu rašyti, nes mano smegenis pervažiavo tramvajus, Simo entachmentai jas tapino kaip netingėjo ir apie ką aš dabar norėjau parašyti? Vienu žodžiu, Dovydo Skurlis yra penki balai, mūsų paskutinė epic MTG kova turėtų būti priskirta prie banned (jei nori išlaikyti sveiką protelį) žaidimų.

Vienu žodžiu, aš noriu pailsėti, prigulti ir pabandyti parecoverinti dar išlikusias smegenų ląsteles, nes rytoj į darbą :D

Užskaitom sekmadienį  :drinks: