Penktadienis: 22:00 Atvykstu i Vilniu, susitinku su frontu, nuvarom i picerija gryztam namo, pakalbam apie nacus, pavalgom, pazaidziam Mortal Kombat.
Sestadienis: 7:00 "Wake the F**k up!!!" skamba is mano mobiliako (pirmos 30 sekundziu Korn - Wake up) atsikeliu, paedu dribsniu padedu Ignui uzregistruoti decka (prieisim prie to veliau dar) pasiruosiam, susitvarkau papke. Atvykstam i venue ir Siauliu trijule jau laukia, paduodu kortas Tomui, laukiu Ernee, bet jis pasirodo susirgo ... paima nesveikai nervas .... atsiprasau Arturo, patutinu siektiek Ingridos deck'a ir duodu jam ji... jau nacai prasideda liudna gaida.
Round 1: Butcher (RDW/Goblins)
Pirma game'a uzvaiksto mane MINIOMIS goblinu, suprantu kad goblos, Isidedu +4 Flashfreeze +2 Pyroclasm +2 Slagstorm isimu 3 Consecrated Sphinx 2 Jace Beleren 1 Beast within 2 Spell Pierce, 1 Mana Leak. prasideda gerai numeciau pora Deceiver exarch bet jo boltu lietus juos sueda, galu gale koth'as nusileidzia ir padaro man pragara 0-2 0 tasku.... Nu ka vel competetive turnyrai parodo savo - Pirma matcha visada prapisu.
Round 2: Nezinau vardo (RDW/Souleater)
Susedam prie stalo, po desine mano musu Tomas ir pries ji sedi frontas ... uch jam teks pries Caw-Blade, nepavydziu. Ir ateina naujoji judge, Monika ir papraso ju deck'u - Deck Check, po kurio ishsiaiskina kad frontas uzmirso uzregistruoti Sun Titan sideboard'e.... ot dar diktavau, tikriausiai uzsisvajojo apie kazka kita. O mes jau pradedam, priesas 1'am turne padaro nieko ... as irgi, jo 2'as turnas Immolating Souleater .... uh-oh, turn 3 pasuka 3 mountainus padeda devastating summons paukoja 3 ir uz 2 likusius floating manos Goblin Bushwacker , poto supumpina Souleater'i tiek kad man liktu vos 2 life'ai ... ok Game 2, Game 2 prasideda panasiai tik tiek kad jo Souleater'i sunaikinu su Nature's Claim tai jis prarado 10 laifu pats savo noru *troll face* poto uzdejau EoT Deceiver Exarch ir prikabinau Splinter Twin (tiems kurie nezino ka tai reiskia Round 3 bus paaiskinimas). Game 3: Landai parode vidurini pirsta kaip ir uzmirsau pamineti taspats vyko VISAME pirmame Round'e, tai jis greitai bum bum manes neber 1-2 0 tasku .... phun, suzinau kad visiem siaulieciam lygiai taspats... what are the odd's of us pairing up together ....
Round 3: Hornis (BW / Tempered Steel)
Are you kidding me, jis praktiskai zaidzia dar su mano deck'u jauciau gruza totalu.... Game 1 nixuja nepamenu, pamenu tik tiek kad laimejau deka 2 Inferno Titan. Game 2, nieko nepamenu bet laimejau su Deceiver Exarch, savo ejime uzkabinu Splinter Twin ir parodau kaip veikia sitas kombo - pasuku Deceiver Exarch, pasidarau kopija kuri atsuka orginala su echantment'u, taip pasidarau milijarda kopiju ir su visomis jomis papuolu. Tikrai nesijauciau gerai laimedamas, poto pamatau, jog Tomas supairintas su Simu ... jomajo. 2-0 3 taskai
Draft: Per pietus su frontu ir siauliuska, kalbam apie draftu archtipus, supratau kad visi stengiasi UB controle daryt, perspeju siauliecius apie pavoju draftinant tas spalvas. Laukiam, laukiam ir pagaliau sulaukiam. Atsisedam, atklausom moralo, pradedam draftint'i. Pirmas boosteris - Rare: Phyrexian Unlife *facepalm*..... WHYYYY pasiemu Pith Driller ir siunciu po kiek laiko taip balansuoju tarp 3 spalvu UBG, Antram boosteryje perskaiciuoju, vienos kortos nera, pakvieciu judge po to sauliuska, kuris buvo man is kaires ir griebe visas UB kortas tad man ju maza buvo, pasako kad viena korta dar boosteryje, ale rimtai, ir nekokia kita korta o Thopter Assembly, autopick'inam ji ir siunciam toliau, galu gale sumaniau zaisti BG infect'a su melynu splash'u del removalo/bounce'o, nes removalo neturejau as, Scars of Mirrodin boosteris tik padeda su Untamed Might ir pora Plague Stinger'iu.
Deck'o tiksliai nepamenu ,nu bet tipinis infectas.
Round 4: Nezinau oponento (Mono G)
Pamates vien forestus nustebau, pirma game'a vaiksciojau is leto, bouncinau vos ne viska ka matau ir uzinfectinau galu gale. Game 2 buvo smagu handas: 4 landai, Plague Stinger, Mutagenic Growth, Quicksilver Geyser, nu px keepinam. traukiu vien landus o mes darom lenktynes, jis mane kapoja su Glistner Elf, o as ji su savo Plague stinger galu gale buvo taip kad jis turejo jau 2 poison counterius, paziuriu pas mane 5 land'ai... EoT bounce'inu jo elfa ir dar viena katik ismesta artifact creature'a, per savo ejima traukiu korta Untamed Might, pasidedu land'a, puolu su plague stingeriu, uzdedu jam untamed might ant 5 ir uz 2 life'us Mutagenic Growth, lygiai 8/8 padaras, lygiai ir graziai nuinfectintas 2-0 6 taskai. Suprantu kad dar yra sansas.
Round 5: Nezinau oponento (nenustebkit, daznai i vln nevarau
) (GW)
Atsisedu pries ji ir pradedu maisyti decka ir prasideda kalnas nesamoniu, ateina Kaupo (estas judge'as), papraso musu decku juos paima ir po kokiu 7 minuciu ateina Akral'is (Head Judge'as) ir paklausia manes:
-Ar daznai ziuri i opponento deck'a?
-Priklauso kada, per match'a tai nera tikslo ziuret i kortu kruva, nes ju tiksliai nesuskaicuosiu, o pries mum zaidziant maciau kas pas ji per deckas ir suprantu pries ka man teks zaist.
-O maisant?
-Net neziuriu.
-Nes matai Kaupo sako, jog tu ziurejai i opponento deck'ai be maisydamas.
-Suprantu del ko gali sita teorija iskilt, nes norejau deck'a kirsti is virsaus, bet kai pastebejau kad opponento deck'as neslyvintas pradejau reguliariai maisyti
Poto prasideda dar 15minuciu oponento klausinejimo, tarimosi, mano demonstracijos kaip maisau, teigimo kad man px koks jo deckas ir kad zinau pries ka tiksliai zaidziu jau ir paklausia ar esu dar panasaus lygio turnyruose buves, teigiu kad dalyvavau dviejose GP. Nezinau kaip tai ieis i mano nuosprendi, poto ateina kitas faktas parodo man mano uzpildita deck list'a ir padarau DIDZIUUUULE KLAIDA. As suzymejau kokias kortas as isdraftinau, bet kokias kortas naudojau deck'e - ne. Gaunu Game loss ir 2 warning'us 1 uz ziurejima i deck'a o antra uz neteisinga deck'o uzregistravima... vienas dar warning'as ir DQ. nu nieko, zaidziam ir Kaupo mano sone visada dabar sedi, as maisau labai jau paprastai kad uztikrinciau kad kitiem neatrodytu lyg ziureciau i decka' ten pisomes ilgai ir galu gale jis laimejo 0-2 6 taskai
Round 6 Yarra (RW)
po 5'o round'o net zaist nuotaikos nebera .... tas fail'as taiiip viska sumove man. pamenu kad vos ne viskam ka as metu jis turejo removal'o ir taip greitai jis mane uzdauze 2 game'us 0-2 6 taskai.
Nacai buvo vieni is blogesniu, maziausiai zmoniu, duzes formatas, musu planu sugriuvimas... nezinau kas galejo but blogiau
Dekoju Tomui, Simui ir Arturui uz pasirodyma nacuose ir kompanijos palaikyma. Bet labai noriu atsiprasyti Arturo, kurio planai griuvo 2 kartus.Kaip mano vieninteliai nacai tikrai galejo but geriau...