Autorius Tema: Lithuaninan Nacionals 2011 review  (Skaityta 9555 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Lithuaninan Nacionals 2011 review
« Įrašytas: Birželis 19, 2011, 09:49 »
biski apie nacus...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: Lithuaninan Nacionals 2011 review
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželis 19, 2011, 10:08 »
Tai va....kol dar pakankama sviesi ir siek susiguleje ispudziai is po MTG Lithuanian nacionals 2011 pameginsiu papasakot truputi...jei ka mane papildys kolegos vaziave kartu...

5:30 sestadieni ryte, as, Simas ir Arturas paliekam Siaulius ir pradedam dienos maratona. Neskubedami atsirandam apie 8 valanda Vilniui, tada padarom belenkoki rata ieskodami viesbucio kur turetu viskas vykti nes viesbuti matom o privaziuot negalim, nu bet kazkaip atsirandam...pasiskambinam Xemui, tas pakeliui i vieta irgi...laukiam...pazvengiam dar palaukiam...
9:00 prasideda registracija, pirmi netiketumai, negaunam decko kurio tikejomes, susigraibom is xemo viena decka, duodam arturui, sis megina per 5 min susipaziti ka gavo...gavo randoma golemini artefaktini....ai nu dzin meginam...susimokam, uzsiregistruojam, susedam, pradedam....
1 kova - vs. borros - 1 matcha sedziu nieka nesupratu mane tratina kad net grazu....padarau dvi DIDELES kliurkas ir gaunu malku..suprantu kad reik labiau pasistengt (velnia ten pasistengsi su tokiu decku) 0-1
2 kova - vs. cowblade - 1 matchas.....ateina teisejai sako deck check...paimu musu deckus..pas priesininka nera i registracija irasyta vienos kortos..jam match loss ...ir vi stiek man nesukrenta korta ir rukau zuvi nuo jac'u, gideon'u ir batterskull :D 0-2
3 kova - vs. simo glissa - pradedam lost ir vel istorija kartojas ir dar karta ateina teisejas sako deck check, sakau tai kiek galima ziuret mane...saka oj cia taip reik :D nu bet vel nieka nerada ir vel losiam bet gaunu ... 0-3
pertrauka.....nuejom pavalgem pasvarstem kad nieka gera nesisvieci nu bet bunam toliau to ir atvaziavom...
DRAFTAS...
draftinam is SOM-MBS-NPH, grieztai graziai ir idomiai ....o va cia buva idomiau....pradzioj vapse renku beleka, gaunu Vorinclex, Voice of Hunger ,  Platinum Emperion ir  Hoard-Smelter Dragon , ir primetu kad nera taip blogai :D  susidedu raudonai zalia kalade su daug bombu ir atsiduodu likimui...
1 kova - vs infect - pirma partija sutarsau paskiau mane uzprolifereitina .... bet jauciu kad cia da nepabaiga kazkodel, nes likau visai patenkintas susideta kalade.....galvoju sausas vis tiek neliksiu...
2 kova - vs BW berods - ateina teisejas sako hello deck check :D galvojau nugriusiu nuo kedes, kiek galima...ir pas priesininka paaiskeja kad truksta dvieju kortu, losia su 38 vietoj 40...aha...jam match loss...pradedam lost...ir ateina mana drakaska ir nukerta ji....PIRMA PERGALE :D sakau neliksiu sausas ....
3 kova - vs Arturo mono white infect - pameginam dar pries tai...dauze mane...galvoju bus sunku..pradejom lost...kol kiti sulose viena partija mes baigem...2:0 mana naudai...nu va kaip buna pasirodo ....

Tai va reziume, bendras rezultatas 2-4 po nacu..aisku top8 nekvepia bet ir nereikejo to tiketis kadangi standartas buvo visiskas fail  :o  bet pamatem, sudalyvavom, paziurejom koks lygis (o jis aukstas) ir padaryta isvada, kad reikia tiesiog ruostis ir standarto kalade veztis SAVO ir tik SAVO :) Del siaulieciu pasirodymo, mes su xemu turejom po 6 taskus, likom jis 18, o as 19 (grazus skaicius patinka man jis :D ) , arturas su simu siek tiek zemiau bet nepasakysiu nes nepameu tiksliai, patys pasakys.... siaip apturejom super laika, prizivegem iki pilva skausma...pamatem daug sauniu zmoniu ir manau kad kitais metais bus geriau :) juk pirms blynas daznai buna apsviles :)

P.S. is kauniecio nusipirkau keleta boosteriu ir spekit ka patraukiau jei idomu :D ogi daug daug gero bet pati virsunele yra - Sword of Feast and Famine , ir gerbiamasis Karn Liberated , taip kad ROCK N ROLL BABY 8)  

Dar karta aciu vaziavusiems ir skaiciusiems...manau buvo tikrai smagu ir vertas demesio potyris :)  :friends:  :drinks:  peace chebra  :wiz:  :argh:

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželis 19, 2011, 12:29 »
Aš sakiau, kad nenoriu rašyti atsiliepimo, nes parašysiu, kad nacionalsai buvo tiesiog feilas ir dar kartą patvirtino mano anksčiau išsakytą nuomonę, kad ten nėra ko važiuoti, bet manęs niekas neklausė ir vis tiek liepė parašyti. Tai va ir rašau.

Atsikelti miegojus nepilnas 4 valandas yra blogiau, nei atsikelti pagiringam, taigi rytas jau prasidėjo dužęs, užtat susitepiau skanių sumuštinių, kurių kažkodėl visi atsisakė. Ir labai gerai, nes jų daugiau liko man :D
Ne, kol važiavom į vilnių, mums neatsitiko nieko įdomaus, nebent buvo vienas dalykas, kai į tomo mašina vos neatsitrenkė varna, gandras, policininkas, ir vilniaus televizijos bokštas. Kadangi šeštadienis buvo didžioji epic fail diena, tai nenustebau, kad vampyrų nepavyko susirinkti ir gavau airio golemų deką, kuriame kiek pamenu golemų buvo 1 ir trys ispaniškos? kortos, bei plainswalkeris su parašu dėl kurio nesimato, ką jis daro. Tai ypač sukelia daug entuziazmo žmogui, kuris neskiria kortų iš paveiksliukų ir nemoka visų kortų atmintinai. Na bet tiek to. Vis tiek šita kaladė priminė commanderio deką. Pasijuokėm iš mano ispaniškų surašytų pavadinimų check liste ir nuėjom žaisti.

vs Elfai. Tai jaučiu buvo dekas, prieš kurį man geriausiai sukrito kortos. Pirmą partiją jo elfus perbėgu kaip nieko, po to sideboard ir resolvinas Nissa, žaidimas baigtas.

vs mono? red (su goblinais ir plainswalkeriu raudonu). Vėl žaidžiu prieš kaunietį, antrą iš dviejų atvažiavusių. Čia labai lengva. Pirmiausia ant stalo padėti du landai iki 6 turno nepadidina skaičiaus, mano artefaktai yra shokinami ir burstinami, tada išeina plainswalkeris ir asta la vista. Antra partija, mano sideboard, viskas būtų gerai, net manos užtenka... Išskyrus tą faktą, kad trūksta vienos baltos. Rankoj kortos prieš raudonas kalades, trūksta vienos supi**** baltos manos, viskas baigiasi kaip pirmoje partijoje.

vs airis ir jo raudona kalade multicorol kaladė su dvynių kombo. Nelabai pamenu, nes jau buvo vienodai, pirmą partiją mane perbėga, antra - jaučiuosi keistai, kai žmogus sideboardinasi prieš mane, o aš žaidžiu su jo surinkta kalade. Antra partija, įvyksta dvynių kombo ir vsio.

Draftas: nerandu foilų, todėl renkuosi at random ir pradedu rinkti baltą infektą. Draftas jau įdomiau - su visais lošiu taškas į tašką, kai kurie turtingi standarto kaladžių savininkai nėra tokie kieti drafte, gaunu vieną pergalę, tomui pasiduodu gimtadienio proga, vieną pralošiu tik savo žioplumo dėka.

Reziume: medžikas yra sėkmės dalykas, kad ir kas ką besakytų (dvi partijos su tomu, jis gauna sausai, turnyre gaunu aš sausai, po to dar dvi - tomą plėšau kaip skuduriuką). Arba I not feel the card magic, kas vis tiek yra vienas ir tas pats. Na kelionė gal ir nebuvo visai prasta, bet tuos pinigus galima buvo išleisti tikslingiau. Daug tikslingiau :)

Nu ir Tomo gimtadienio proga  :drinks:  nerašysiu, kad nacionalsai buvo šū***, kad nenumušti jo entuziazmo  :good:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželis 19, 2011, 13:33 »
Papasakosiu ir aš šiek tiek :)

Lošiau su savotišku BG Glissa deku. Decklistas toks:

[deck=BG Glissa:3ozzxari][column:3ozzxari]Creatures
4 Perilous Myr
3 Blistergrub
3 Mortis Dogs
2 Entomber Exarch
3 Glissa, the Traitor
2 Steel Hellkite

Artifacts
2 Culling Dais
2 Piston Sledge
1 Sword of Body and Mind

Enchantments
4 Quest for the Gravelord

Spells
3 Go for the Throat
3 Grasp of Darkness
3 Nature's Spiral
2 Viridian Harvest
1 Life's Finale[/column:3ozzxari][column:3ozzxari]Lands
2 Phyrexia's Core
4 Verdant Catacombs
1 Marsh Flats
7 Forest
8 Swamp

Sideboard
2 Naturalize
2 Mutagenic Growth
2 Suffer the Past
1 Black Sun's Zenith
1 Deathmark
1 Sheoldred, Whispering One
2 Birds of Paradise
1 Lead the Stampede
1 Sylvok Lifestaff
2 Creeping Corrosion[/column:3ozzxari][/deck:3ozzxari]
R1: prieš kiek supratau mono black. Pradėjom matchą keistai, abu mulligan ir lošiam su 1 landu :D Pas jį pradėjo eit Durres ir Inquisition of Kozilek, nors didelės naudos iš to nebuvo. Išsimečiau vos keletą padarų, o pas jį paėmė ir išėjo Grave Titan, aišku kaip tyčia rankoj jokio removalo. Neilgai trukus man batai. Nieko nesideboardinu. Antras game panašiai, tik padariau klaidą kad nenudiskardinau jo Karn Liberated, tai jis jį kažkaip anksti išsimetė su Everflowing Chalice, iki ultimate nepriėjo, bet vėl atėjo Grave Titan ir pribaigė...

R2: prieš Caw-Blade  :crazy: Pirmam matche man kažkaip baisiai lėtai ėjo landai, tai mane lengvai primušė ne su kuo kitu kaip Batterskull. Sideboardinu +2 Birds of Paradise ir +1 Naturalize. Paukštukai biški pagreitino mana, su Entomber Exarch nudiskardinau Sword of Feast and Famine, kas man būtų totalus peilis. Pas jį ant stalo jau 2 Batterskull, 2 paukščiai ir Stoneforge Mystic. Išsimetu 2Steel Hellkite ir pradedu pult po biški, blokina su paukščiais, o pats nepuola. Nu galvoju kiek laikysies. Ir mano nelaimei atėjo Day of Judgment!!!! Basta galvoju, bet rankoj turiu Nature's Spiral, susigražinu savo paukštuką ir Steel Hellkite iš greivo, išsimetu vėl, o jis aišku ne pėsčias pasideda Jace...  :fool: Grąžina mano drakoną į ranką ir pradeda tvot su Batterskull, aišku neilgai trukus tuo viskas ir pasibaigė. Tokia va liūdna ir pamokanti istorija :)

R3: prieš ne ką kitą, kaip Tomą su Kiln Fiend. Hello again! Pirmą kart susitinkam oficialiai, nu įdomu kaip čia bus. Kadangi Tomo dekas man jau vos ne mintinai žinomas, tai žinau ko tikėtis. Pirmam matche kažkaip nesunkiai neutralizuoju jo Goblin Guide ir Kiln Fiend, išsimetu zombį nuo Quest for the Gravelord ir primušu. Antras matchas jau buvo ant ribos, papuolė jis mane su išpustu šuniu ir dar užmete Fling, likau gal ant 3 life, bet pas mane vėl atejo zombis, užmečiau Piston Sledge ir puolu for the win! :D Pirmi 3 taškai.

Kaip ir minėjo Tomas, draftas buvo įdomus. Turi labai mažai laiko ir privalai žaibiškai mąstyti. Kortų prasme nieko įspūdingo ištraukti nepavyko, bet išėjo toks visai pusėtinas dekas, vėl BG :)

[deck=BG draft - 40 cards:3ozzxari][column:3ozzxari]Creatures
1 Vault Skirge
1 Dross Hopper
1 Nested Ghoul
1 Hovermyr
1 Thundering Tanadon
1 Melira's Keepers
1 Death-Hood Cobra
1 Myr Sire
1 Mortis Dogs
1 Ezuri's Archers
1 Peace Strider
1 Carapace Forger
1 Training Drone
1 Phyrexian Hulk
1 Lifesmith[/column:3ozzxari][column:3ozzxari]Artifacts
1 Darksteel Axe
1 Sylvok Lifestaff
1 Golden Urn
1 Mindcrank

Spells
1 Beast Within
1 Mirran Mettle
1 Unnatural Predation
1 Untamed Might
1 Geth's Verdict
1 Grasp of Darkness

Lands
7 Swamp
8 Forest[/column:3ozzxari][/deck:3ozzxari]
Smulkiai visko neaprašinėsiu, tik tiek kad tai buvo total epic uber bad luck kokį tik galima įsivaizduoti. Dar taip nėra nesisekę.
Pirmam rounde G1 lošiau su 2 swampais visą žaidimą, G2 mulligan 3 kartus, visais atvejais nė vieno lando rankoj, rizikavau lošt, 5 turnus lando nėra! :D Akivaizdus fail. Antras roundas prieš infect, nu ten stiprus buvo, vėl man landai kažkur dugne, lošiau su 3 forestais abu kartus, vėl fail.
Trečiam raunde teko lošt ne prieš ką kitą, kaip Rudolfo iš D6 sūnų :D Sekėsi daug geriau, G1 laimėjau, G2 lose, G3 vėl lose nes kai jau baiginėjosi laikas pagaliau atėjo vienas swampas, kuris nė velnio nieko nepakeitė.. Kas keisčiausia, grįžę iš Vilniaus dar lošėm pas Tomą draftiniais dekais, ėjosi kuo puikiausiai :D Va kaip būna.. Bendrai likau tik su 3 taškais.

Visumoj dar pasakysiu, kad buvo bendras didelis nuovargis (dėl ilgos kelionės) ir miego trūkumo. Įpusėjus turnyrui jau norėjau, kad jis kuo greičiau baigtųsi ir galėtume judėti namų link. Ir aišku, esminis dalykas, mūsų dekai, net jei ir ne patys prasčiausi, neprilygo daugumos žaidėjų dekams, todėl išėjimu į top8 net nekvepėjo, todėl nors tiek džiaugėmės, kad neteks ilgai vakaroti :)
Tiesa, buvo ir smagių momentų. Labiausiai įsimintinas momentas, kaip Artūras deckliste surašė kortas ispanų kalba (nes būtent tokias gavo), dar buvo juoko iš keleto žaidėjų emocijų (Tomas žino apie ką aš :D), na ir šiaip vis nepraleidom progos padurniuoti ir pažvengt iš ko nors :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hornis

• Master
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželis 19, 2011, 14:29 »
Pinkis  :oops:
:D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželis 20, 2011, 20:32 »
O kur Xem'o raportas ?

Ot berniokai cia gerai pavare. Dar karta irode, kad neesme yra laimet, o esme dalyvaut. Jau is pasakojimo sprendziu kad jiems buvo tikrai linksma :) Taip ir toliau laikykit, kitais metais bus geriau ! Saunuoliai !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželis 24, 2011, 12:18 »
Penktadienis: 22:00 Atvykstu i Vilniu, susitinku su frontu, nuvarom i picerija gryztam namo, pakalbam apie nacus, pavalgom, pazaidziam Mortal Kombat.
Sestadienis: 7:00 "Wake the F**k up!!!" skamba is mano mobiliako (pirmos 30 sekundziu Korn - Wake up) atsikeliu, paedu dribsniu padedu Ignui uzregistruoti decka (prieisim prie to veliau dar) pasiruosiam, susitvarkau papke. Atvykstam i venue ir Siauliu trijule jau laukia, paduodu kortas Tomui, laukiu Ernee, bet jis pasirodo susirgo ... paima nesveikai nervas .... atsiprasau Arturo, patutinu siektiek Ingridos deck'a ir duodu jam ji... jau nacai prasideda liudna gaida.
Round 1: Butcher (RDW/Goblins)
Pirma game'a uzvaiksto mane MINIOMIS goblinu, suprantu kad goblos, Isidedu +4 Flashfreeze +2 Pyroclasm +2 Slagstorm isimu 3 Consecrated Sphinx 2 Jace Beleren 1 Beast within 2 Spell Pierce, 1 Mana Leak. prasideda gerai numeciau pora Deceiver exarch bet jo boltu lietus juos sueda, galu gale koth'as nusileidzia ir padaro man pragara 0-2 0 tasku.... Nu ka vel competetive turnyrai parodo savo - Pirma matcha visada prapisu.
Round 2: Nezinau vardo (RDW/Souleater)
Susedam prie stalo, po desine mano musu Tomas ir pries ji sedi frontas ... uch jam teks pries Caw-Blade, nepavydziu. Ir ateina naujoji judge, Monika ir papraso ju deck'u - Deck Check, po kurio ishsiaiskina kad frontas uzmirso uzregistruoti Sun Titan sideboard'e.... ot dar diktavau, tikriausiai uzsisvajojo apie kazka kita. O mes jau pradedam, priesas 1'am turne padaro nieko ... as irgi, jo 2'as turnas Immolating Souleater .... uh-oh, turn 3 pasuka 3 mountainus padeda devastating summons paukoja 3 ir uz 2 likusius floating manos Goblin Bushwacker , poto supumpina Souleater'i tiek kad man liktu vos 2 life'ai ... ok Game 2, Game 2 prasideda panasiai tik tiek kad jo Souleater'i sunaikinu su Nature's Claim tai jis prarado 10 laifu pats savo noru *troll face* poto uzdejau EoT Deceiver Exarch ir prikabinau Splinter Twin (tiems kurie nezino ka tai reiskia Round 3 bus paaiskinimas). Game 3: Landai parode vidurini pirsta kaip ir uzmirsau pamineti taspats vyko VISAME pirmame Round'e, tai jis greitai bum bum manes neber 1-2 0 tasku .... phun, suzinau kad visiem siaulieciam lygiai taspats... what are the odd's of us pairing up together ....
Round 3: Hornis (BW / Tempered Steel)
Are you kidding me, jis praktiskai zaidzia dar su mano deck'u jauciau gruza totalu.... Game 1 nixuja nepamenu, pamenu tik tiek kad laimejau deka 2 Inferno Titan. Game 2, nieko nepamenu bet laimejau su Deceiver Exarch, savo ejime uzkabinu Splinter Twin ir parodau kaip veikia sitas kombo - pasuku Deceiver Exarch, pasidarau kopija kuri atsuka orginala su echantment'u, taip pasidarau milijarda kopiju ir su visomis jomis papuolu. Tikrai nesijauciau gerai laimedamas, poto pamatau, jog Tomas supairintas su Simu ... jomajo. 2-0 3 taskai
Draft: Per pietus su frontu ir siauliuska, kalbam apie draftu archtipus, supratau kad visi stengiasi UB controle daryt, perspeju siauliecius apie pavoju draftinant tas spalvas. Laukiam, laukiam ir pagaliau sulaukiam. Atsisedam, atklausom moralo, pradedam draftint'i. Pirmas boosteris - Rare: Phyrexian Unlife *facepalm*..... WHYYYY pasiemu Pith Driller ir siunciu po kiek laiko taip balansuoju tarp 3 spalvu UBG, Antram boosteryje perskaiciuoju, vienos kortos nera, pakvieciu judge po to sauliuska, kuris buvo man is kaires ir griebe visas UB kortas tad man ju maza buvo, pasako kad viena korta dar boosteryje, ale rimtai, ir nekokia kita korta o Thopter Assembly, autopick'inam ji ir siunciam toliau, galu gale sumaniau zaisti BG infect'a su melynu splash'u del removalo/bounce'o, nes removalo neturejau as, Scars of Mirrodin boosteris tik padeda su Untamed Might ir pora Plague Stinger'iu.
Deck'o tiksliai nepamenu ,nu bet tipinis infectas.
Round 4: Nezinau oponento (Mono G)
Pamates vien forestus nustebau, pirma game'a vaiksciojau is leto, bouncinau vos ne viska ka matau ir uzinfectinau galu gale. Game 2 buvo smagu handas: 4 landai, Plague Stinger, Mutagenic Growth, Quicksilver Geyser, nu px keepinam. traukiu vien landus o mes darom lenktynes, jis mane kapoja su Glistner Elf, o as ji su savo Plague stinger galu gale buvo taip kad jis turejo jau 2 poison counterius, paziuriu pas mane 5 land'ai... EoT bounce'inu jo elfa ir dar viena katik ismesta artifact creature'a, per savo ejima traukiu korta Untamed Might, pasidedu land'a, puolu su plague stingeriu, uzdedu jam untamed might ant 5 ir uz 2 life'us Mutagenic Growth, lygiai 8/8 padaras, lygiai ir graziai nuinfectintas 2-0 6 taskai. Suprantu kad dar yra sansas.
Round 5: Nezinau oponento (nenustebkit, daznai i vln nevarau :D) (GW)
Atsisedu pries ji ir pradedu maisyti decka ir prasideda kalnas nesamoniu, ateina Kaupo (estas judge'as), papraso musu decku juos paima ir po kokiu 7 minuciu ateina Akral'is (Head Judge'as) ir paklausia manes:
-Ar daznai ziuri i opponento deck'a?
-Priklauso kada, per match'a tai nera tikslo ziuret i kortu kruva, nes ju tiksliai nesuskaicuosiu, o pries mum zaidziant maciau kas pas ji per deckas ir suprantu pries ka man teks zaist.
-O maisant?
-Net neziuriu.
-Nes matai Kaupo sako, jog tu ziurejai i opponento deck'ai be maisydamas.
-Suprantu del ko gali sita teorija iskilt, nes norejau deck'a kirsti is virsaus, bet kai pastebejau kad opponento deck'as neslyvintas pradejau reguliariai maisyti
Poto prasideda dar 15minuciu oponento klausinejimo, tarimosi, mano demonstracijos kaip maisau, teigimo kad man px koks jo deckas ir kad zinau pries ka tiksliai zaidziu jau ir paklausia ar esu dar panasaus lygio turnyruose buves, teigiu kad dalyvavau dviejose GP. Nezinau kaip tai ieis i mano nuosprendi, poto ateina kitas faktas parodo man mano uzpildita deck list'a ir padarau DIDZIUUUULE KLAIDA. As suzymejau kokias kortas as isdraftinau, bet kokias kortas naudojau deck'e - ne. Gaunu Game loss ir 2 warning'us 1 uz ziurejima i deck'a o antra uz neteisinga deck'o uzregistravima... vienas dar warning'as ir DQ. nu nieko, zaidziam ir Kaupo mano sone visada dabar sedi, as maisau labai jau paprastai kad uztikrinciau kad kitiem neatrodytu lyg ziureciau i decka' ten pisomes ilgai ir galu gale jis laimejo 0-2 6 taskai
Round 6 Yarra (RW)
po 5'o round'o net zaist nuotaikos nebera .... tas fail'as taiiip viska sumove man. pamenu kad vos ne viskam ka as metu jis turejo removal'o ir taip greitai jis mane uzdauze 2 game'us 0-2 6 taskai.
Nacai buvo vieni is blogesniu, maziausiai zmoniu, duzes formatas, musu planu sugriuvimas... nezinau kas galejo but blogiau
Dekoju Tomui, Simui ir Arturui uz pasirodyma nacuose ir kompanijos palaikyma. Bet labai noriu atsiprasyti Arturo, kurio planai griuvo 2 kartus.Kaip mano vieninteliai nacai tikrai galejo but geriau...
ϕyrexian ϕanatic

Hornis

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželis 25, 2011, 15:33 »
:drinks:
Net negirdėjau tos istorijos apie tavo ir teisėjų susikirtimą...

Nieko, mes pasidarysim savo Nacionalsus su pokeriu, kekšėmis ir romu  :good:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #8 Įrašytas: Birželis 26, 2011, 16:07 »
Ai tu sau, kokie sumauti pasirodo nacai buvo  :) Tai vat visada ir sakau - zmones, zaiskit casual theme magija, mkay ?

P.S. Xem'o raportas buvo kietas...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

visoks

• Master
  • Įrašai: 810
« Atsakymas #9 Įrašytas: Birželis 27, 2011, 12:47 »
tai gerai ka nevariau... :D
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.