My turn, right?
Kaip Tomas minejo - zaidem zaidima "Isvenk piktos sirses" ir padariau isvada kad ne man tas zaidimas
(gerai kad nesu elergiskas sirsem). Po gan padoraus laiko laukimo atsidaro pogo duris ir mes visi supuolam, lieku as su nierka nes visi nubego parukyt. Pradedam plesit, pirmame boosteryje mythic'as iskarto, bet nusivyliau
Bloodlord of Vaasgoth, poto kitame boosteryje pasirode
Worldslayer... ne siandien, 3'iame pamaciau
Drowned Catacomb ir foilini
Personal Sanctuary, kitame boosteryje pasirode
Sphinx of Uthuun, traukia jausmas zaisti UB, penktame boosteryje
Quicksilver Amulet, nu bliot noriu UB ir poto paskutiniajame
Garruk, Primal Hunter .....ooooookayyyy.
Pradedu detis decka ir ispradziu kai plesiau sau pasakiau kad mano zalia niekam tikus, klydau, daug trample padaru ir pora utility kortu kaip
Hunter's Insight ir aisku garruk'as. Dabar atejo laikas pasirinkt antra spalva: Raudonos nieko nera, Melyna turi
Mind Control Turn to Frog ir
Manaleak, Juoda
Bloodlord of Vaasgoth ir
Doom Blade, bet pamates ka man siulo balta, sau net nebekeliau klausimu: 3
Gideon's Lawkeeper, 1
Oblivion Ring ir 1
Pacifism I'm SOLD!
Pirmas round'as pries Toma, atsisedam, galvoje man mintys kaip - Jei turiu O-ring pasilieku ant jo garruk'o ir t.t. tame ir problema kad per abu game'us tebuvo tik vienas padaras -
Birds of Paradise, nu tai ka bekalbet - 2:0
Antras Round'as pries Rusa, Rusas zino mano deck'a, as jo irgi
, Rusai rusai, kiek kartu sakyt kortu minimumas yra 40 - tiek ir darykis, butum tiek pasidares, deck'as butu daug geresnis, o dabar landu koki 21 reikejo imt gal net 22 ... ech. Abu game'us atejes garruk'as iskarto laimejo zaidima, nera daug ka ten pasakot. 2:0
Trecias Round'as pries Sima. VA CIA TAI BUVO JO, po sito round'o man rankos nera taip per mtg drebejusios, GP:Barcelona sitam macui neprilygo. Pirmam game'e buvo taip as turiu gan dideli buri flyer'iu ir trample padaru o jis turi toki grazu golema su protection from creatures ir dar daug visokio kitokio briedo, bet aciu dievui spejau greiciau ta armija ishsimesti ir laimeti :O: Antras Game'as daug padaru is simo puses nemaciau kiek pamenu bet jis sutriuskino mane su 3/1 hexproof vilku ir
Spirit Mantle sedziu ir nu nieko jam negaliu padaryt, traukiu removala o jis mat hexproof blede, nu ka zaidziam trecia, Mulliganinu iki 5 nes praeiti 2 handai buvo tiesiog kvaili, ir man pasiseke ziauriai, traukiau butent ta ka reikejo traukt ir removalo turejau, vis galvojau jo mazesni skraiduoli numust su mano voru bet kai pamaciau
Serra Angelapsigalvojau
2:1 Pasiseke nezmoniskai man, respectas Simui uz puiku zaidima ir labai grazu deck'a.
Ketvirtas Round'as Gerda, nera ten ka pasakot tiesa sakant, Lawkeeper'iai ir Garrukas padare savo ir laimejau 2:0 visus isgasdines titanas atejo bet nieko jis nepadare
Garruk'o tokenai palauze
Penktas Round'as Arturas, pagal mano kalkuliacijas jei laimiu - 1'a vieta mano, bet tai nereiskia kad mesiu viska ir likusi matcha pries Neriju pasiduosiu, hell no!. Pradejom zaist ir ziuriu kokios grazios arturo kortos,
Rune-Scarred Demon,
Reassembling Skeleton joooo, bus smagu, zaidziam zaidziam nepamenu kaip ten kas nutiko bet pirma laimejau, kad buvo idomaus antram game'e, buvo jo ishsiresolvines
Sphinx of Uthuun Parode 2 meh padarus, 5/5 serpenta kuris negales pult,
Mind Control ir land'as. As ilgai nelaukes supratau kad mano rankoi gulintis
Naturalise susitvarkys su mind control, visa kita be serpento man nedaro nieko, tad ishskyriau Mind Control nuo viso burio, nes aiskiai Mind Control geriausia korta is 5, arturas masto, o as sedziu ir tikiuos kad neims didesnes kruvos, nes matot kai ishskyriau viena korta, suprantama kad dazniausia ishskirsi GERIAUSIA korta tai aisku kyla pagunda pasigriebti mano 2/5 vora ar dar kazka skanaus, po ilgo mastymo jis pasiima
Mind Control 2:0
Sestas Round'as pries Neriju, nepamenu kas ten vyko pamenu kad Phoenix'o nemaciau apie kuri girdejau, ka maciau tai flyeriai ir Mana leak su Cancel 2:0
Septintas Round'as pries Anadeju Snaideri, nesiseka zmogui, ir vel pries nieka nelaimejo ech ....
To sum up: 1'a vieta antra prerelysa is eiles mane laaaabai nudziugina, noriu padekoti visiems dalyvavusiems, nes mazai truko kad prerelyso isvis nebutu, noriu padekoti Arturui, uz sugebejima suveikti mums patalpas, ir ohohohohoho kokias dar
, noriu pasveikinti Sima su puikiu zaidimu ir teisingai iskovota 2 vieta, nors seip nusipelnei 1'os tik gaila man sekesi trecia game'a. Noriu padekoti WotC uz gan gera M12 leidima ir as netikiu kad mes su tomu busim nepatenkinti uz grazius planeswalkerius, simui siektiek nenuskilo jo nenaujas, bet geras vistiek (butent multiplayer zveris). Xem out