Gerai pradedu maratona raportu apie vykusi prerelyza Avacyn Restored
Atejom visi daug maz isskyrus Teja laiku, ziurim stovi Hellvaultas klube
visiems nagais niezti kas ten o ji atidaryti galejo kaip nusprendem tiktais tie kas nepatenka i top4
(nu tiem ir taip jau gerai kas pateko vis boosteris viens kitas
)
Praplesem boosterius ziuriu ka turiu, melyna nebloga - nera gyvunu vien tricks, pasidaro abydna norejau melyna lost, ziurim juoda - bomba gera , daugiau nieko CWAP'as, zalia - nekazkas irgi.... nu ziurim da...raudona o jau cia idomiau daug humanu vo vos remuvalo ir kelios bombos tokios neprastos - tinka imam raudona....lieka balta - daug humanu taip pat pora tricku, mes imam si darba Borosinis RW aggro deckas ready steady go go go......
1 matchas - Gerda (Teja) - daug ka pasakoti realiai ir nera ka, atrode kad Teja losia mono white nors sake irgi baltai raudona...bet taip jei ir neateja nei vienas raudonas landas per visa partija . Antra partija - same story bro - mono white pas gerda as begu ir nubegu. 2:0 (3 taskai)
2 matchas - Povke - taip pat baltai raudona (kazko visi pamise del to kombo buvo
) pirma partija povke plaukiojo landuose todel as nesunkiai ji perbegau, tiesa jo vienas pingeris man buvo jau igryses
bet nieko....antra partija mane perbega per kokias 3 minutes makt makt ateina jo flyeriai ir mane suniekina ....3 partija biski apsidauzom tada isijungia turbina pas mano decka pas pofke pradeda vel landai plaukt ir basta
2:1 (6 taskai)
3 matchas - TomasKj - o je prasideda smagumai
Tomas pritruakes visokiu Vexing Devil, Bruma angelu man nezada nieko gero zinant jo skilla ir t.t.
dzin losiam...pirma partija letai bet uztikrintai keliais life pralosiu...antroj partijoj pradejo veikti mano deckas 5 pavara - keletas turnu tomas sedi su keliais laifais ir pasibaigia viskas grazioj formoj
pasisaidbordina i greitesni varianta .. varom da round 3 - siek tiek greiciau viskas jam vyksta bet matyt nepakankamai ir to uztenka man pergalei
2:1 (9 taskai) po sios pergales top4 buvo aiskus kaip diena todel buvau ramus
4 matchas - Xemas su GB tesliais - nu nera daug ka pasakot, pradzioj muliganinu iki 5 berods po to mane suvalgo jo pabaisos, antra partija panasi man muliganas vienas ir vel mane suvalgo
1:2 (9 taskai)
TOP4
po ilgu diskusiju ir depatu kaip ten kas kam atiteko isejom i top4 - as tomaskj xemas ir povke
pusfinalis - TomasKj - VEL!!!! WHY!!!!!
sedam lost - situacija kazkur matyta - mano RW 5 pavara ir basta... Tomas vel sidebordinasi ir o taip o ne jam muliganas iki 5 kortu ir neina kas reikia - man eina kaip is pypkes..basta
2:0 (per viena turnyra TomaKj nugalet du kartus ir pries tokia jo kalade laimet JAU yra gerai
paziuriu kaip povkei nelabai sekas xemui priesinintis ir jis iseina su tomu ryskintis del 3-4 vietos, o mes su xemu lipam i finala...
finalas - patirtis buvo aiski - nekazkokia aliuzija i ateiti zinant kaip mane sumaitojo pries tai
pirmas matchas RW vroom vrooom - nera xemo, nespeja, o gal mana kazka griuvinejo nepamenu tiksliai laimiu pirma...antroj ateina jo tesliu paradas ir mane susprado kaip suni
nieko naujo nieko keista
nu ka lemiama kova, belekiek bounco, remuvalo visokio velnio vienas kita meginam isdurt kaip kada pavyksta kaip kada ne, ateina jo uber monstrai keleta pasalinam pradedam kvepuot...ateina tada MANO bombos - viena lockinta kita ant stalo, pasidedu bica su swampvolku jis eina kiaurai visas xemo bombas.....dauzomes ilgai ir nuobodziai ant galo pas mane lieka 2 life, pas xema 3 ...mano turnas..traukiu korta - TOPDECK!!!! R - 2 damage tu creature or player - papuolu swampwolk - BOOM HEADSHOT!!!
po to nematau nieko kraujas subega i akis ir galva
vaaaa....
taip jau gavos taip isejo kad laimejau prerelyza AS
nieks neatspejot nieks nesitikejot, va ir nieks kortos negavo
nu ka as galiu pasakyt, as faktas kad likau patenkintas ir del to kad laimejau ir del to kad teko pries tikrai stiprius zaidejus losti ir pavyko nugalet juos si karta
aciu visiems uz kovas
P.S. Helvaulta pradraske kam ten buvo galima - kiek maciau - tokenai dvipusiai angelai/demonai, oversized comander kortos mithicai ir kauliukai berods
pataisykit jei klystu...
va tiek si karta is manes aciu uz demesi viso gero iki kito turnyro