Taigi, pridėsiu ir aš savo 2 centus. Iš esmės tikrai malonu, kad tokie dalykai vyksta. Gal pagaliau žmonės pradėjo normaliai dirbti
Aišku, dar yra flaw'ų kaip antai pakavimas, ar tas faktas, kad jiems nereikia babkių už geimą (o gal vairuotojui tik nereikia ?), bet visumoj svarbiausias objektas, t.y. - Robkė liko patenkintas. Aš pamenu, kažkada jiems skambinau, dar kai ieškojau Pilarsų. Tada jie neturėjo, aš aišku - gavau iš kitur, o po to jie man perskambino, sako - turim ! Kad ir per vėlai, ale vis tiek - dėmesys klientui
Tai linkiu jiems ir toliau gyvuoti, kaip minėjo Robkė - labai geras tarpinis variantas, kai Mariukas neturi, o iš BGG ar ebay pirkti - per brangu
Gaila, kad priešingas frontas - Furror Games tuo pasigirti negali, nes jau kelinta diena jų net puslapis numiręs. Nelabai žinau, kas pas juos dedasi, gal su Rikiu susimetė, o gal ir tas užsilenkė. Bet po to, kai du mėnesius laukiau zombių expansiono, reikalų su jais nuo to karto nebeturėjau, nors dar buvo parašę dėl Blue Moon kažką, ko man nereikėjo.
Ir dar. Palygint neseniai buvau Vilniuje ir užsukau į HobbyShop. Tai jie nustebino savo nestandartine žaidimų pasiūla. Lentynoje puikavosi gražiai surikiuoti žaidimai, tarp kurių matėsi netgi tokie senesni žaidimai, kur dabar paprastai sunkiai ir begausi, kaip antai - BSG kelios dalys, Small World su keliais expansionais. Akis užkliuvo už "vaiduoklių istorijų" White Moon expansiono, dėl kurio aš nuverčiau kalnus, nes oficialiai jis yra OOF, o ten (net į rankas tą dežę buvau paėmęs) - naujutėlaitis, spaustuvės dažais kvepiantis žaidimas. Iš kur Hobis jį gavo - nesurišu... Dar mačiau abi Adventurers dalis, Memoir 44 geimą, gal su bent 3 expansionais. O internetinio puslapio kataloge užmačiau netgi tokius perliukus kaip Mamma Mio Plus ir Sole Mio - tai picų žaidimo Mamma Mio variacijos, ar teko apie tai girdėti ? Tai nenauji geimai, bet užsiknisk, Lietuvoj jų negausi, nors ir nėra paklausus geimas. Nu, bet HobbyShop šią klaidą ištaisė
Šaunuoliai.... gaila, kad tik Vilniuje ir Kaune jų parduotuvės... nes internertinėje svetainėje ne viską sudėję yra, kas pas juos realiai lentynose.