Neatsibodau dar?
ką padarysi, štai aš ir vėl apie tą patį
Praėjo kažkiek laiko po mūsų pabaigto nuotykio ir aš po truputi ėmiausi iššūkio sau - ruošiuosi vienam campaignui, kuris savo dydžiu ir atsiliepimais lenkia visus kitus. Taip, jis yra žvėriškai ilgas, tačiau jo nereikia bijoti ir skubinti, juom reikia mėgautis
Kadangi manau, kad esam pribrendę visi imti jautį už ragų, tai labai norėčiau pradėti po truputi rinktis žmones tam reikalui. Truputis informacijos:
Kadangi campaignas yra didelis ir ilgas ir jį atžaidinėsim skausmingai ir kruopščiai aš nenoriu jo rushinti taigi visų pirmą - atsakysiu i gal kitiems aktualu klausima - ne, mes jo nelosim vien tiktais klubiniu laiku. Idant tam, kad netrugdyti laiko skirto boardgame'ams t.y. vienas kitas sekmadienis - taip, tačiau kitą laiką derinsimes tarpusavyje kas žais ir rinksimes ar po darbo ar šiaip laisvesniu laiku savaitgalį ir skirsim po porą valandų į savaitę (ar dagiau, pagal galimybes, norus ir poreikį visuotiniu susitarimu). Tai nėra tikrai toks kritinis laiko kiekis kurio manau nebūtų galima rasti ir susiderinti 1 kartą per savaitę
Dėl ko 1 kartas per savaitę? Dėl to, kad tiesiog neužsimirštu informacija ir vyktų procesas. Kaip minėjau campaignas yra ilgas (bet patikėkite manim, jis vertas to). Esant klausimams atsakysių plačiau arba asmeniškai į PM ar gyvai.
Dar kai kas - campaign yra deadly. Deadly toks, kad turbūt nesu dar matęs, todėl, tie kas žais ir mirs -
veikėją galės pakeisti kitu. Žinoma visada išlieka ta minimali minimali tikimybė išgyventi ir jei jum tai pavyks - jus laimės kūdikiai ir jūs tikrai lošiat super protingai (apie tai papasakosiu plačiau irgi lošiantiesiems)
Paskutinis dalykas - kaip sakė Povkė - "čia turbūt toks dalykas, kur yra lošiamas vieną kartą gyvenime". It's true. Taip kad, be my guests....
Taigi grįštam prie reikalo - planuoju pradžią padaryti 02.19-02.21 (tame tarpe kurį susiderinsim kad visiems tiktų startas.
Man realiai reikia iki 4 savanorių (Povke ir Gintaras sakė 100% tai jiems liks tik patvirtintį mano spėjimą):
1. Gintaras
2. Povkė
3. Gedas
4. ...