Damn dude.
Trumpai ir nedetaliai pateiksiu savo įspūdžius (Daugiau emociniu pagrindu. Subjektyvūs tie pomėgiai kartais, tad geras Simo pvz.: galima daug pamatyti ir išgirsti Youtubėj šiais laikais, kad suprasti, ar tavo skonio žaidimas)
Hyperborea - man patiko net labai: strategijos įvairovė, ir kad ji vystosi investuojant į savo maišelį (panašiai kaip Quarriors ir Orlians).
Starcraft: The Board Game - mėginau, ir buvau entuziastingai nusiteikęs dėl atžaistos PC versijos, bet gal tame ir buvo problema - nepajutau, ko tikėjausi ir gavosi "meh" - Žaidžiau SC bet mechaniškai to naujaučiau.
Spirit Island - Retai kada pamėginu vienas žaidimą (solo), bet šį mėginau. Sunkus ir tame jo gerumas. Pasirinkto dievo galimybės progresuoja žaidimo eigoje ir reikia prisitaikyti prie lentos, ir kitų dievų (jei keliese), kad išspausti maksimumą - sistema negailestinga. Kuo daugiau žaidėjų tuo sunkiau komandinio žaidimo prasme.
Great Western Trail - Pasitaikius progai įsigysiu. Žiauriai patiko - ir planuoji savo sėkmę, ir kaišioji pagalius kitiems į ratus.
Terraforming Mars - Mechaniškai atrodo gilus ir platus žaidimas, bet nepajutau jam meilės. Neatsisakyčiau žaisti, bet pasitaikius progai žaisčiau kitką.
The Gallerist - Rimtas ir ilgas euro stiliaus žaidimas. Pasiėmiau, bet dar nepraplėšiau
Tad dar neturiu ko pasakyt, tik tiek kad iš info internete likau labai sujaudintas ir susidomėjęs
World of Warcraft - kažkada žaidžiau... kaip ir jutau WoW tematiką ir buvo įdomu kelti savo level'į, bet truko ilgai, labai ilgai, o tai kartais man ne prie širdies