Buvo smagu jau tikriausiai ketvirtą kartą pasipriešinti Dark Elfams
.Nors ir pirmas pralaimėjimas, bet jėga kova. Kaip bebūtų, dviese žaisti vienas prieš kitą ir vis prieš tą pačią rasę manau truputi nuobodoka, nes jau žinomi visi fokusai pokusai :wink: Tai va mintis tokia ,kad ieškau bendraminčių, norinčių papliekti kartu, prisijungti į aršias dvikovas. Kiek esu kalbėjęs su Tomu K.,jis perimtų High Elves armijos vadovavimą
.Prisijungimas pažaisti kartu, nereiškia kad būtinai reikės nusipirkti Games-Workshop nepigių figūrėlių norimos armijos ir dažyti(bei pirkt tuo pačiu dažus). Tuo pasirūpinsiu aš, nes renku jau apie 7 armijas ir manau iš jų dvi užimtos, o kitos kaip ir laisvai pasirenkamos. Jeigu norimos rasės nėra mano turimų armijų saraše, pradžiai galima sužaisti su turimomis figūrėlėmis pakeičiant į pvz norimus karius, pažiūrėti kokių karių labiausiai reikėtų jūsų pasirinktai armijai, kokie būriai efektyvūs ir pan. Na laikui bėgant juos supirksiu ir nudažysiu(prisipirkt bet kokių norimos armijos figūrėlių, kurios gal liks vėliau nenaudingos, silpnos ar gadins armijos vardą tikrai nesinori, nes ir kaina ir laikas bus bereikalingai išeikvoti). Taisyklių knygą ir armijos knygą galiu atsiusti per skype, nes į emeilą netilps
.Įgauti patirties, ar pabandyti palošti galima bet kada turint laisvo laiko ir noro, žinoma savaitgaliai geriausiai tinka. Išsirinkti armiją manau bus vienas sunkiausių dalykų, nes įvairovė nemaža, bet dažnai renkamasi pagal figurėlių išvaizdą ir armijos rodiklius, bei patinka dideli būriai silpnų ar maži būriai kietų karių, čia teks patiem spresti. Galiu patarti pažiūrėti Games Workshop puslapyje figurėles ir jų rodiklius ar tiesiog geriausiai tai parodo per YOUTUBE, firma BLUE TABLE PAINTING,Jų dvikovos nufilmuotos su visom smulkmenom
. Tai va, dažnai žaidžiam su draugu pas manęs namie, manau kiek teko sužaisti dvikovų,tikrai įpratom prie taisyklių ir jos nėra tokios sudėtingos. Greitu metu įsigysiu du stalus atitinkančius dydį žaisti Warhammer Fantasy ar Warhammer 40K(1,2m*1,2m arba 1,2m-*1,8m), todėl manau ateityje bus galima ir mini turnyriukus sumest ar 2 Vs 2 sužaisti su pasirinktom armijom. Lauksiu atsiliepimų, bei pasiūlymų.
Donatas N. (Šiauliai)
Skype - Djun27
E-mail -
Dzonis27@gmail.com