Reportas.
Gal vietomis pakartosiu jau jum skaityta info, bet is mano puses viskas vyko stai taip:
Del uzsitesusio sestadienio vos nepramiegu turnyro, bet speju laiku. Dauguma susirinke, netrukus pradedame ruostis. Random padedamos dekus reprezentuojancios kortos, random paskirstomi zmones prie ju. Paeiliui atverciame tas kortas, kadangi esu 7-oj vietoj, su kiekvienu paaiskejusiu deku jauciu vis didesne itampa... Ravnikos megiamiausi Borosai, Ragdosai, bet labiausiai trokstu izzetu(juk pats "Niv-Mizzet, the Firemind" vadovauja mano main dekui, pagalbon pasitelks kitas 5 izzetu kortas!). Deja, 6-oj vietoj, tiesiai pries mane Arturas nugvelbia mano numiletinius, ir prarades vilti pakeliu savo korta: Selesnija. Neturiu nieko pries WG derini, bet 0 remove'alo + 0 burno = 0 kontroles lauke - kontroles myletojui. Perziurejes deka greit supratau ko jis is manes nori, o as leidau suprasti, ko is jo noriu as
Round 1.
Tomas Versetty ir Dimiru nudekintojas.
Pirma kova laimejau pasitelkes pati agresiviausia savo gyvuna, o tiksliau jo savybe: TAP target creature. Dimirai nepasizymi kariu gausa, tad spejau uzbegioti gyvaciokais Tomui nespejus isigaleti.
Antros partijos startinis handas prigrustas latter-game kortu ir 2 plainsai. Rizikuoju, pralosiu.
Trecia kova buvo panasi i pirmaja, tik pergale pasiekiau su pirmyksciu "overrun"(t.y. Overhelm).
2:1 mano virsus.
Round 2.
Tomas Cinga ir Azoriu Defenderiai
Abi kovos buvo panasios, pradzioj buvau apkramtytas pigiu Flyeriu, taciau Siedge Worm su ispaskos beganciais kentaurais(kurie issikvietus legendini Tolsimira tapo 5/3) pralauzem uzsispyrusia Azoriu ginyba.
2:0 svenciu pergale.
Raund 3.
Ruta ir Goldari kapuose ilgai neisbunantys padarai.
Susedam prie stalo, ji paziuri i mane ir sako: "o ne tik ne tu.(...) Tu visada laimi." YEA... Kaip sakoma: butu juokinga jei nebutu graudu. Pasijautes stuobriu nemokanciu nusileist panai pradejau traukti pirmas 7 kortas. Tiksliai nepamenu siu kovu eigos, turbut buvau perdaug susimastes apie savo reputacija klube. Rezultate islikau tuo paciu kuo buvau pradzioj matcho - stuobriu nenusileidzianciu panai ir ilgai netrukus isirasiau antra 2:0 ir nuskubejau stebeti idomesniu dar nesibaigusiu kovu. Sorry mate ;]
Round 4.
Xemnon ir Rakdosai
Manau viskas tuo ir pasakyta.
Geras(zinant turnyro nugaletoja reiktu pasitaisyt: geriausias) zaidejas gavo gera deka. Juolab tinkanti jo zaidimo stiliui
. Esme mano pralaimejimo manau buvo Xemnon iskviesti visokio plauko siaubai kurie mokejo regeneruotis issipust ir visa kita galybe gudrybiu kaip mazint mano tokenu armija ar padaryt juos TOTALLY USELESS. 0:2, aisku nepraleidziant fakto kad antroj kovoj Rakdosai buvo pakibe ant plauko su 1 life
Trys pergales, antra vieta lenteleje ir "kelialapis" i pusfinali. Tiesa kelias buvo neilgas, bet pusfinali su finalu gavau pasedet prie mandro stalo ;]
Round 5.
Ramunas ir arsus Borosai.
Pirma partija graziai suzaide Ramas, isties. Visai greitai spejo susideti 3 beveik stipriausius deko karius, kurie istenge isvystyti 18 dmg. Nesigyniau ne del to kad buvau jau nuleides rankas, o del to kad nenorejau kisti savo kirmino tuo momentu kai borosai buvo gave tiek daug laikinu +/+. turejau paruoses siokia tokia taktika su viltim kad Ramas neturi Lightning Helix kortos rankoje. Jis turejo.
0:1, reikia susiimti.. Antra partija buvo jau i kitus vartus, ir sikart as uzbegau su kruva gyvaciu ir worm'u priesaky, sustumdamas (pataisa) 29 zalos. 1:1 jau idomiau. Trecia kova kogero man buvo pati idomiausia turnyre. Vos prikaupe kariu pamirsom visiskai ka reiskia gynyba ir emem aklai pult vienas kita, mazdaug: aha, tu mane uzpuoliai su visais kariais, na laikykis, as puolu tave su savo visais kariais. Po keliu tokiu face-smashing turn'u Borosai liko su maziau life'o nei kad as, ir nusprende pereiti i gynyba, kuri deja buvo pralausta. Taciau Ramunas buvo kilniasirdis, ir sustabde paskutini musi jam net neprasidejus, pasiduodamas ir taip isgelbedamas savo karius nuo mirties.
2:1 einu i finala...
Round 6.
Xemnon ir Rakdosai
Is esmes scenarijus buvo panasus kaip ir mano 4 roundo, tik sikart is pragaro duobes dar islindo ir Ickspitteriai, nepalikdami ne vilties i pergale ;]. Na o antra kova papuose pats Ragdosas 7/6 flying trample. Galvoju: vienintelis budas ji nudausti su situo deku yra priversti Xemnon kisti ji gelbstint life'a, bet po to supratau kad mano stipriausia deko korta yra Wurmas 5/5 Notflying trample
(turint omeny kad avatras negalejo buti didelis deka Ickspitteriu). taip ir uzsibaige Selesnia SAGA. Ispudziai tik teigiami.
GG ALL
Last Screenshot.
Dangus apsiniauke juodai raudonais debesim aplink maza miskeli lygumose. Zaibavo ugnimi, audra stauge nesdama kritusiu pelenus visur aplinkui... Du gyvaciukai (saprolingai) stebejo visa si siauba priglude prie zemes, kol Ragdosas
neatsisuko i ju puse......