Nu ka, papasakosiu as Jums mieli skaitovai, apie siandienos ivykius klube, konkreciau apie pirma karta vykusi drafta, pasakosiu is savo varpines, kiti tegu pasakoja kaip jiems ten buva …. va taigi
Susirinkom truputi anksciau t.y. 12 valanda, kadangi pirma karta draftinom, faktas kad I laiko remus sunkiai butume ilinde ir pabaige kokia 9 vakare tik, o to kazkaip nenorejom…anyway..susirinko musu 8 drafteriai-drifteriai, susedom aplink stala, kazkodel susodino ne ten kur norejom o kur liepe…kilo itarimai pirmi….sako pleskit boosterius….va ir tada susidurem su pirma kliutim
boosterius atplest sekesi gan prastokai, bet nieko, nepraejo nei 5 minutes ir atplesem pirmus boosterius
Pradejom ale draftint, vaizdas toks – xemnon ir goldenas permeta kortas pasiema ka reikia ir siuncia, kita dalis kartu su manim, ziurim kur grazesni paveiksliukai ir nutaise rimtus mastancius veidus primetam kad “WHAT TO DO?”
nu nieko neskaitant keliu stabtelejimu prie boosterinio konvejerio, susirinkom kalades su labia graziais paveiksliukais (beje buvo kam tikrai pasiseke patraukti neblogu kortu, o buva ir kam ne taip pasiseke
)
Nepraejo nei dvi valandos ir visi turejom po pilna ranka kortu, beje pasakysiu kad losiau uz zaliabalta (keista arturai ane?
) sakom nu ka reik gal pradet lost ane? Nu ok pradekim….
1 partija – Simuck (raudonabalta) truputi abu jaudindamiesi pasimaisom kortas, nusivalom delniukus dregnus I kelnes ir sakom losiam….pradejom…ziuriu I ranka, ciut ne tobula, greitai pasipyle visokiu mazmoziu burys is mano puses i Simo garda ir Simas deje deje bet buvo nugaletas. Truputi negaliu atsigaut ir patiket kas cia ivyko, paziuriu I kalade, jin paziuri I mane, abu patraukom peciais, ir meginam antra partija – scenarijus gan panasus, simui abi partijas liudnai su mana - 2:0 laimejau. Abu su kalade krykstaujam ir plojam katuciu.
2 partija – Taranas (juoda/raudona) va cia prasidejo tai ko bijojau ir nenorejau kad tai ivyktu….pirma partija tokia taranas suzaidzia keleta turnu mane nunuodydamas ir man nespejus pasakyti – bepasikiskiakopusteliaudamas. Galvoju joooo, negera pradzia, reik kazka daryt ir padariau – totaliai paskendau manoi
mane skestanti apsparde tarano armija ir as linksmai burbuliuodamas pasileidau zemyn upe i pralaimejima
3 partija – Goldenas (zalia/raudona) kazkaip jaute mano sirdis negera, oj jaute ir neveltui…sekmingai pratesiau pralaimejimu serija, truputi apie tai kaip tai vyko…pirmoj kovoj po keletos ejimu drebedamas deliojus savo kortas, praktiskai kaip losdamas pasiansa ir goldenas issikviecia super uber drakona kuris nafik sunesioja viskas kas juda pas mane ant stalo o kas nejuda ta pajudina ir irgi sunesioja….yahooo as kaip visada savo amplua….nu ok antra partija – pradedu gausiu kiekiu armijos ir neskubedamas biski po biski lesu golden bet jis sukaupes puse ezero manos istraukia kortos ir kaip niekur nieko ant stalo atsiranda 6 padarai kurie pasiziuri i mano apgailetinas pajegas ir pradeda juoktis…juokiuos ir as kartu su jais tik is liudesio ir pro asaras..anyway 2:0 me loose….
4 partija – Ruta (mono blue) si partija turejo lemti as pateksiu I top 4, ir ne tik si o praktiskai visos, nes tik pagal tam tikra seka buciau patekes I ketvertuka….nu pradedam…labai rimtai nusiteikes ir be gala smarkiai suraukes antakius issitraukiu kortas, sakau losiam losiam..ir tada prasideda…ruta pradeda muliganint… viena karta..antra karta….trecia karta….pradedu ziuret i laikrodi, gal nebereiks net lost
nu siaip ne taip isspaudziam kovos pradzia, mano padariukai kaip velniai greitai lenda is kalades ant stalo ir lesa lesa lesa lesa melynuosius draugus kurie begioja ratu ir trankydamiesi vienas I kita krenta ir maskatuoja kojomis ir rankomis …nu laimejau ..viltis suzibo….antra partija – muliganinimo vakaras tesiasi, ruta sekmingai muliganina ir matau kad jos emocinis poziuris I ta kova darosi ganetinai abejingas…taigi as pakankamai ramiai ir neskubedamas uzskraidau ja ir pradedu laukt ar man lemta bus iseiti i top4 ar ne..
Kad man patekt turejo laimet xemnon pries teja (gerda) – laimejo, sviesos spindulys mano atzvilgiu pradeda dideti ir rastis pakankamai realus man patekt….lose simas su tomu cinga….ir mano dziaugsmui ju liudesiui jie del laiko stokos suzaide lygiosiomis 1-1 ir as patekau I top4 ….nu va tiek man ir uzteko
Kaip visada gaunu pusfinali Xemnon – jis mane niom niom per pirma partija suvalge – sedziu rukau nzn ka daryt, bet tada atejo geroji feja Taranas kuris man perdave geros energijos ir sugebejau laimet antra kova, kazko itartinai pradejo rankos drebet, jaudulys kaip kad musciau pendeli pasaulio cempionato finale, nu nors ne mazesnis
nu o buvo va ir va kaip taip, kad xemnon mane nunuodijo, khem khem – vel
zvaigzdes man kazkaip ji vis pakisa i lemiamas kovas…
Nu kadangi buvau lb nukabines nosi kad taip netoli buvau finalo, su taranu sakom ai davai revanc mach del 3 vietos…nu pirma sulesu tarana I viena puse zaidimu…antroj uzsitampom iki begalybes bet gaunu, trecia gaunu smagiu smugiu i snuki (ne ne ne tiesiogine prasme, kaip pagalvojai Arturai
)
Reziume tokia – nu pirmas kartas drafto manau daug kam paliko ispudziu, geresniu blogesniu bet manau kad visiems patiko ir pakartot bus noro, o dar daugiau noro bus sealed (nu greiciausiai kaip supratau prelyzas) nu eilini karta likau 4 (aciu xemnon, as tau vaidensiuos kada nors uz tai
) bet siaip i top4 ilipau lb idomiai ir tai papoose visa vakara, aciu uz demesi viso gero…. I’am off…pssshhhhh….