Ketvirtadienis Kovo 17d. - 10:40
Katik gryzau is mokyklos, nes Lietuviu mokytoja seminare ir tuom pasinaudodamas is Automobilizmo ishsiprasiau
Pakeliui kalbu su klasioku kuri uzverbavau i MtG, gal koki karta jei nores, atvesiu i kluba
. Anyway, Sumasciau, kad daugelis kortu mano decko neaiskios paskirties ir seip gal kam neasku kam kokia korta skirta, tad paaiskinsiu nuo pat pradziu
Artifacts
2
Sword of Feast and Famine - Pagrindinis mano laimejimo budas, daznai sunaikina oponenta visiskai, nes Gideon Jura, ar koks dar didelis spelas pvz Geth ar Jace, poto papuolu, atsitapinu, dar oponentas padiskardina ir dar pora blockeriu ishsimetu... overkill krc
Creatures
4
Squadron Hawk - Nenuvertinkit, turnyrine kalade ir as naudoju 1/1 uz 2 manos, kur tai matyta... Pagalvokit, Card advantage (Terminas nusakantis 2 dalykus: 1. Zmogus turi Card Advantage kai zmogus turi daugiau kortu rankoje ir daugiau variantu nei jo priesininkas. 2. Kai naudojant viena korta gauni antra, taip gaunasi kad Cyclini kortas ir gauni dar kazkoki efekta) yra labai geras dalykas, tuolab as turiu ant ko uzmauti karda savo ir kapoti, tuolab flying mes visi gerai zinom kad dazna karta yra labai kritiskas dalykas.
4
Stoneforge Mystic - Dabar tikriausiai zaidziamiausia korta turnyrinese kaladese, kai swordai pasirode, visur kur balta spalva buvo kisami stoneforge'ai ir aisku kodel, imanoma pigiau ir nenucounterinamai ishsimesti sworda ant stalo yra labai geras dalykas, nes oponentui tikrai zalos ir laifams ir rankai darys, beto jei oponentas greit nesusitvarko GG.
1
Geth, Lord of the Vault - Mano kozeris, kadangi dabar swordu ir Stoneforge Mystic'u package'u vis dideja ir dideja, reiskias kad bus daugiau ir daugiau taikiniu is kuriu nuvogsiu kardus ir dar pamilinsiu ir nezinia dar gal koks kardas ar Stoneforge Mystic'as iskris
beto 5/5 intimidate ... Tik vampyrai siom dienom turi juodus padarus tai man labai saugu
Instants
2
Doom Blade - Removalo, reikejo, reikia ir reiks, butent dabar kai populiareja Prosecutor Golem nes daugelis zmoniu zaidzia Go for the Throat vietoi Doom Blade'u
1
Go for the Throat - Doom Blade'as juodiems padarams
ka bepasakyt
3
Mana Leak - Tikrai man reikia sita komentuot?!
Planeswalkers
2
Gideon Jura - Siame Standart'e populiaru mazu padaru decku tai sitas dazna karta veikia kaip "Prevent all damage next turn and make all your creatures unblockable until the end of turn" nekalbu apie ultimate'a jo ir dar uzdedant karda 8 zalos ir dar padiskardink ... ai palauk dar landus untapinu ... GG
4
Jace, the Mind Sculptor - Dabar jau melyna nera melyna be Jace'o tiesiog nesibaigiantis kortu saltinis, suprantu kad zmones daznai nesupranta kodel jis geras, pagalvokit apie jo 0 ability - pasiemi 3 kortas, padedi atgal 2 kuriu nelabai reikia, pasidedi fetchland'a arba stoneforge arba Squadron Hawk'a, pramaisai decka ir voila sansas kad gausi geresnes kortas labai padideja -1 abilka padeda pries didelius padarus pvz Wurmcoil Engine, Blightsteel Collosus ir t.t. +2: abilka uzlauzia oponenta kai jis neturi kortu hande savo ir kontroliuoji ka jis istrauks Ultimate: net nekalbesiu... IMHO jis vertas tu 100$
2
Day of Judgment - Mass removalo niekada nebuna per daug
1
Duress - Pries kontroles
4
Inquisition of Kozilek - va cia ir mano kozerio antroji dalis, kadangi dabar Caw-Blade (decko tipas kur buna 2 kardai, 4 hawk'ai ir 4 stoneforge mystic'ai) yra LAAAABAI populiarus su sita korta galiu islaukt kai Turn 2 paleidzia savo stoneforge'a ir paimti ju karda ir i siukslyna ismesti... jus net neisivaizduojat koks geras jausmas
4
Preordain - Labai gera korta pradzioje ir ne tik, mini Jace'as praktiskai
Kaip ir tiek, rytoj daug nerasysiu tikriausiai nes poryt mano mazosios sesutes 7'asis gimtadienis tai pas mama vaziuosiu