Autorius Tema: New Phyrexia Prerelease Registration  (Skaityta 9916 kartus)

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
New Phyrexia Prerelease Registration
« Įrašytas: Balandis 18, 2011, 12:54 »
Vieta : Siaures Lietuvos Kolegija
Laikas: Geguzes 8-a 12:00
Kaina: 80Lt.
Formatas: 3x New Phyrexia 3x Scars of Mirrodin Booster Sealed
Prizas: 2x boosteriai nuo zmogaus

Registracija:
1.Domantas Zavadzkis (sumoketa)
2.Tomas Kosteckas (sumoketa)
3.Tomas Glazauskas
4.Simonas Kapucinskas (sumoketa)
5.Arturas Seskus
6.Viktor Buchtin
7.Tomas Samuilis
8.Deividas Seskauskas
ϕyrexian ϕanatic

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
Re: New Phyrexia Prerelease Registration
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 21, 2011, 21:06 »
sudalyvausiu.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužė 06, 2011, 13:41 »
New Phyrexia FAQ
Pravartu paskaityt prieš turnyrą :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužė 08, 2011, 22:45 »
Šioks toks reportukas.
Susirinkom apie pusę 12, susistumdėm stalus, dar sumečiau viena partiją su naujoku Deividu (staigiai taip). Sugužėjo visi ir pradėjom plėšyt boosterius.
Mano poolas dėja buvo prastas, tačiau ištraukiau Steel Hellkite, Dispatch ir Apostle's Blessing (kažkodėl labai tikėjaus jos), nors tokia paguoda. Po ilgų ilgų mąstymų išėjo toks kreivokas WG dekas.

Round 1: Viktoras su RW. Pirmas geimas neblogai, padarai ėjo, bet jis išsimetė Jor Kadeen, the Prevailer, galvojau bus batai. Bet kaip tyčia patraukiau Dispatch, exile ir ramu. Sekančiam turne išeina Steel Hellkite, dar kitam užskrenda ir baigta. Antras geimas, jam prastai su landais, vėl pas mane išeina drakoniukas, nušluoja kas pas jį buvo likę ant stalo, o Viktoras pasiduoda ant 10 life kažkur. Įtartinai gera pradžia. 2:0.
Round 2: Domantas su belekiek ten spalvų :D. Jei trumpai - užvaldė su Blinding Souleater, Volt Charge ir golemais! O man kaip tyčia krito tik equipmentai, nelabai ką ir spėjau nuveikt. žodžiu nesėkmė. 0:2.
Round 3: Artūras su UW. Keista matyt Artūrą lošiant kontrolę ir infect :) Pirmam geime grynai gaunu nuo infecto. Antram geime jau geriau, likviduoju kelis padarus ir užskraidau. Trečiam geime dar maniau išsikapstysiu, bet išėjo pas jį Toxic Nim ir šventė pasibaigė. Dar išsileidau Steel Hellkite, bet jis greit iškeliavo į metalines dausas ir man beliko gausiai apsinuodyt. 1:2.
Round 4: TomasKJ. Pirmą partiją jis mulligan iki 4 kortų, to dėka nesunkiai laimiu. Antra ir trečia partijas gaunu dėl per silpnų savo padarų. Nenustebau kažkaip :). 1:2.

Esminė klaida - pabijojau dėti į deką padarų už 5-6 manos, nes galvojau ragas bus, o pasirodo reikėjo. Na ką, pamoka kitam kartui.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužė 08, 2011, 23:03 »
Taigi.
Kadangi nelabai skiriu kortų, tai negaliu pasakyti, ar patraukiau ką gero :D
Galėčiau galbūt išskirti Mox Opal
Iš pradžių peržvelges visas kortas, buvau nusprendęs žaisti metalcrafto tipo kalade. Tačiau pamąstęs, paskutinę akimirką, nusprendžiau, kad 60 procentų artefaktų ir mėlynai raudona kaladė man nepadės. Greitai susimečiau infecto kaladę ir ramiai nuėjau lošti prieš TomąKJ. Kažkaip keistai suvalgiau jį infektu ir tai buvo lengviausias mano žaidimas šiandien. Antrą partiją žaidžiau prieš Goldeną. Prisipažinsiu - žmogus robotas. Išsidėliojau kortas, paridenau daisą, susirinkau žaisliukus ir pakilau nuo stalo. Trečia partija buvo prieš Simą. Sekėsi sunkiai, bet jėgos buvo daug maž vienodos. Ypač nustebino mane sukritusių mano kombo gausa (rodos du :D ). Laimėjau. Kai ketvirtai partijai man paskyrė Airį, aš jau supratau, kad nematyti man finalo, bet pirmą partiją atsilaikiau. Po to prasidėjo mana floodas abiems ir galiausiai mane užskraidė. Antra partija baigėsi neprasidėjusi.

Kokias galiu daryti išvadas: vis dar nesuprantu, kodėl dalyvauju prelyzuose. Turbūt jaučiu sadomazochistinį pralaimėjimo džiaugsmą.

Naujoji pyxeria kažkodėl nepateisino savo vilčių. Nauji spelai, už kuriuos galima mokėti savo laifu buvo naudojami atsargiai, ir tiesa pasakius, tikėjausi visiškai ne tokio nuobodaus leidimo, koks jis pasirodė..

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužė 09, 2011, 15:25 »
Atpleses savo pool'a labai nustebau, nes tikejaus zaistu UB bet U kortu tik 6 buvo o juoda tylesiu, tai baigiau su WRbg
Round 1 Deividas UW
Pick on the new guy :D, Game 1 jis mane tiesiog SUTRAISKE, as likau nustebes ir galvoju, arba pas ji geras deckas ziauriai arba mano sudas totalus (su tokia nuotaika ir buvau seip :)) game 2 pamenu jog jam nesiseke o game 3 net nepamenu nieko ir laimiu 2-1 3 taskai 4 vieta
Round 2 Simas GW
Simui ziauuuuriai nesiseke o mano Souleater'is pradejo savo siautejima, ir taip abu game'us, antram game'e jam krito vien equipmentai tad nieko nepadare 2-0 6 taskai 2 vieta
Round 3 Golden RWg
Vos ne mirroras tik tiek kad as 2 Dismember turejau :) jis ten tiesiog su Elesh Norn, Grand Cenobite mane suede 0-2 6 taskai 2 vieta
Round 4 Arturas UB Infect
Game 1'a galvojau niekas nepranoks jis mane musa po 1 life'a per turna ilga laika poto as ji musiau panasiai stumdemes ir galu gale liko standstill'as paskaiciuoju - 8 kortos ant deck'o virsaus, pamenu jis naudojo Draw a Card spell'u tad pasakau: "Tu pirmas nusimilinsi" "Kodel?" "Nes pas tave buvo Draw a card spell'u ir as pradejau pirmas" bet nereikejo mill'o ir uzskraidziau, Game 2 buvo totalus Beatdown'as :) 2-0 9 taskai 2 vieta
Semifinal
Rusas RW
Nesitikejau jo tikrai taip aukstai, as abiejoju ar buvo kasnors kas galvojo kad islips is bottom 2 jis bet va :) Game 1'as nepamenu kaip ten buvo bet po end game'o laimejau as ir poto Game 2 jis zaide per daug letai ir agresija ji parvoze ant zemes 2-0
Finalas
TomasKJ BGu
Cia reikejo tiketis kazko kito?! SRSLY?! Pirmas game'as buvo NESVEIKAI ILGAS! ant tiek ilgas kad Golden ir Rusas spejo 2-1 suzaist iki tol kol mes tik ipusejom pirma game'a, bet galu gale paluzo tomas nors ir turejo board advantage ir card advantage. Kaip? Ogi jo paties Infiltration Lens Kas? Dar neaisku?! Paziurekit i Arturo match'o pirma round'a galiu pasakyt taip - si karta darba uzbaigiau :) Game 2 buvo Blowout'as nes irgi pradzioi jo threat'ai buvo Wall of Tanglecord(kuris buvo labai graziai pafoilintas :)) ir Pristine Talisman 2-0

Dekoju visiems atvykusiems, dalivavusiems uz puikia nuotaika. Special thnx to:
Versetty - uz puikiu prikolu lavina ir broli Meliro's turetoja
TomasKJ - My arch nemesis :) sry kad padejau tomui ten, pats sau warning'a isirasiau :) kartais reikia man patileti. Puikiai zaidei ir parodei, kad jei pradzioi paluzti, reikia vistiek kovot ir nueisi isties toli
Deividas - uz pasirodyma ir nenuliudima nors ir pirmas turnyras ir paskutine vieta, nes taip nutinka vos ne visiems iskaitant man
Maroom'ui ir Matui - uz sleevintoju burelio isteigima :)

Isvada: Tomas pries turnyra sake kad daug kas ruosesi siam prerelysui - mano pasiruosimas, paziuri i kortas - DONE!. Vsio. Peace
ϕyrexian ϕanatic

Hornis

• Master
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužė 09, 2011, 16:30 »
Esmė, Airi, yra tokia, kad tu pažiūri į kortas ir viskas aišku. Paprastiems mirtingiesiems yra taip: pažiūri į kortas ir sakai: aha. Tada pažiūri dar kartą ir taip pusvalandį :D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužė 10, 2011, 09:02 »
Tomas nelaimejo ?? wtf ?
Ok, juokaunu...sveikinam Doma su pergale ! Skaitydamas reporta nenustebau juos finale pamates, taip ir turejo buti !

Tai ka - uzbaiget Mirrodino Saga ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

TomasKJ

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 197
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužė 10, 2011, 20:24 »
Reportas.

Na kaip nenaujiena viskas vyko pagal plana, susirinkom visi, plesem boosterius ir dejom dekus. Kvailos minties apsestas, kad darysiu BU arba GU infekta privede mane prie to, kad visiskai failinau uzregistruodamas savo lemiama deko sarasa. Susidejau GBu infekta, tada pamaciau kad per mazai infekto padaru, ismeciau viska kas susije su infektu ir uzbaigiau deka. Esmine klaida buvo palikti melyna spalva, kuri apsoliuciai maisesi man visa turnyra. Back on track:

1 Arturas
Pralaimiu abi partijas nesunkiai, nes dekas neveikia apsoliuciai, net nezinau i kuria puse ji keisti.. Bet po antros kovos pries kuria buvau pa sidedeck'ines 7 kortas, pradejau suprast kaip reik zaisti su savo kuriniu. Beja, Arturo dekas man palieka ispudi kaip dekas su stipriausiu kombo pries kiek teko veliau lost. galbut maciau tik ta geriausia jo dali, nezinau, bet jis veike puikiai. beabejo, infektai :) 0-2

2 Tomas Nindze
Mes kaip jau iprasta susitinkam antram raunde, pajuokaujam ir pradedam. Pirma gaunu, antra laimiu su Genesis wave (ow yeah baby  :D ), o trecia uzsitesia iki pat pabaigos laiko, ir nei vienam Tomui neina igyt pranasumo galejusio pribaigt priesininka, beveik.  8)  lygios 1-1

3 Deividas
Pirma laimiu antra pralaimiu o trecioj sutriuskinu. Kas idomesnio, tai pasijaute kad Deividas mazai ciupinejes magijos dar, dare daug klaidu, is nezinojimo, kartais nepastebedavo ar praleisdavo progas, bet neslepsiu, mintys apie pralosima jam, buvo aplanke mane keleta kartu. bet pergales padejo isplesti vel gi Genesis wave ir geriausia deko korta Mindslaver 2-1

4 Simas
Visad vertinau Sima kaip stipru priesininka, ir sikart turedamas prastai veikianti deka rankose tikrai neapsidziaugiau suzinojes kad kausiuos butent pries ji. Pirma pralaimiu ne neikandes jam. --<Cia ivyksta kai kas idomaus. Visos partijos mano trukdavo begales laiko, per kuri beveik visi spedavo suzaist savo partijas. Iskaitant sugaistama laika keiciant 8 kortas is side deko po kiekvienos matcho pirmos ir trecios partijos, praktiskai neatsistodavau nuo kedes jau nekalbant apie paziurejima i statistikas ekrane. Visa laika losiau pesimistiskai, nes ne nemaniau apie galimybe patekti i top 4 su tokiu pasirodimu, bet tada Xemas atsisuka ir sako issisiepes: Jei dabar laimi, patenki i top 4! OMG?  :O: >-- Taigi, sidedeck'inu 8 kortas ir losiam antra partija, life lengvai pasviruoja ir baigiu su 19, trecioj partijoj berods vel subanguoju su Genesis Wave ir laimiu uzinfektindamas Sima (del jo phyrexian unlife) 2-1

neitiketina bet as pusfinalyje, ko tikrai nesitikejau.

5 Tomas, the Golden one
Xemas lengvai paguodzia mane kad mano pusfinalininkas turi nei daug nei mazai - 7 m patirti mtg, bet tai kazkiek ir pradziugina, visad yra idomu losti su stipresniais. :) Pirma partija, kaip tendencija pralaimiu. kad laimet Tomui uztenka 4 landu. Antra partija laimiu su mindslaver didziule itaka zaidimui, o trecioj partijoj Sekme leme taip, kad visi jo raudoni landai buvo gale deko, tuo tarpu kai rankoj spurdejo hoard-smelter dragon. taip ir laimiu ir patenku i finala. 2-1

6 Xemnon
Kas idomesnio is finalo tai, kad pusfinalyje ir finale, mano pradinis BGu stebuklingai veike, net neismetus melynos is deko jis turejo sansu laimet. :) pirma kova truko amzinybe, buvo mane uzspaudes Xemas iki 3 life, nes keleta ejimu negaudavau septintos manos, kas buvo labai esminis dalykas. sugebejau atsitiesi iki 18 life, ir peremiau kontrole lauke i savo puse. su corrosive gale numusiau chancellor of the forge equiptinta su bladed pinions, phyrexian ingester prarijo jo Darksteel sentinel, ir liko vieno puolimo kad isvalyt Xemo tokenu mase. tada taip zvilgt, ogi 2 kortos deke liko tik.. :D galvoju reik skubet ir pult kuo stipriau, puolu su viskuo kas turi padoraus power, o Xemas sypsosi sau i delna, kisdamas tokena po mano Phyrexian Ingester + infiltration lens. Kokia klaida, visiskai neapsiziurejau :) antra partija buvo greitas manes sutraiskymas. 0-2

Bendroj sumoj, tikrai dziaugiuosi antra vieta, nes ne uz ka nebuciau patikejes kad taip toli nukeliausiu su tuo deku. Juolab manau kad jis nevertas butu pirmos vietos, tad esu pilnai patenkintas turnyru. :)
Reading your mind is not cheating..

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužė 11, 2011, 08:28 »
Tomas, kaip visada kuklus ir gerbiantis savo varzova - man jis patinka ir patinka jo reportai. Va toks ir turi buti rimtas magijos zaidejas ! Saunuolis !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hornis

• Master
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gegužė 11, 2011, 12:54 »
:good: