Reportas.
Na kaip nenaujiena viskas vyko pagal plana, susirinkom visi, plesem boosterius ir dejom dekus. Kvailos minties apsestas, kad darysiu BU arba GU infekta privede mane prie to, kad visiskai failinau uzregistruodamas savo lemiama deko sarasa. Susidejau GBu infekta, tada pamaciau kad per mazai infekto padaru, ismeciau viska kas susije su infektu ir uzbaigiau deka. Esmine klaida buvo palikti melyna spalva, kuri apsoliuciai maisesi man visa turnyra. Back on track:
1 Arturas
Pralaimiu abi partijas nesunkiai, nes dekas neveikia apsoliuciai, net nezinau i kuria puse ji keisti.. Bet po antros kovos pries kuria buvau pa sidedeck'ines 7 kortas, pradejau suprast kaip reik zaisti su savo kuriniu. Beja, Arturo dekas man palieka ispudi kaip dekas su stipriausiu kombo pries kiek teko veliau lost. galbut maciau tik ta geriausia jo dali, nezinau, bet jis veike puikiai. beabejo, infektai
0-2
2 Tomas Nindze
Mes kaip jau iprasta susitinkam antram raunde, pajuokaujam ir pradedam. Pirma gaunu, antra laimiu su
Genesis wave (ow yeah baby
), o trecia uzsitesia iki pat pabaigos laiko, ir nei vienam Tomui neina igyt pranasumo galejusio pribaigt priesininka, beveik.
lygios 1-1
3 Deividas
Pirma laimiu antra pralaimiu o trecioj sutriuskinu. Kas idomesnio, tai pasijaute kad Deividas mazai ciupinejes magijos dar, dare daug klaidu, is nezinojimo, kartais nepastebedavo ar praleisdavo progas, bet neslepsiu, mintys apie pralosima jam, buvo aplanke mane keleta kartu. bet pergales padejo isplesti vel gi
Genesis wave ir geriausia deko korta
Mindslaver 2-1
4 Simas
Visad vertinau Sima kaip stipru priesininka, ir sikart turedamas prastai veikianti deka rankose tikrai neapsidziaugiau suzinojes kad kausiuos butent pries ji. Pirma pralaimiu ne neikandes jam. --<Cia ivyksta kai kas idomaus. Visos partijos mano trukdavo begales laiko, per kuri beveik visi spedavo suzaist savo partijas. Iskaitant sugaistama laika keiciant 8 kortas is side deko po kiekvienos matcho pirmos ir trecios partijos, praktiskai neatsistodavau nuo kedes jau nekalbant apie paziurejima i statistikas ekrane. Visa laika losiau pesimistiskai, nes ne nemaniau apie galimybe patekti i top 4 su tokiu pasirodimu, bet tada Xemas atsisuka ir sako issisiepes: Jei dabar laimi, patenki i top 4! OMG? :O: >-- Taigi, sidedeck'inu 8 kortas ir losiam antra partija, life lengvai pasviruoja ir baigiu su 19, trecioj partijoj berods vel subanguoju su Genesis Wave ir laimiu uzinfektindamas Sima (del jo
phyrexian unlife) 2-1
neitiketina bet as pusfinalyje, ko tikrai nesitikejau.
5 Tomas, the Golden one
Xemas lengvai paguodzia mane kad mano pusfinalininkas turi nei daug nei mazai - 7 m patirti mtg, bet tai kazkiek ir pradziugina, visad yra idomu losti su stipresniais.
Pirma partija, kaip tendencija pralaimiu. kad laimet Tomui uztenka 4 landu. Antra partija laimiu su
mindslaver didziule itaka zaidimui, o trecioj partijoj Sekme leme taip, kad visi jo raudoni landai buvo gale deko, tuo tarpu kai rankoj spurdejo
hoard-smelter dragon. taip ir laimiu ir patenku i finala. 2-1
6 Xemnon
Kas idomesnio is finalo tai, kad pusfinalyje ir finale, mano pradinis BGu stebuklingai veike, net neismetus melynos is deko jis turejo sansu laimet.
pirma kova truko amzinybe, buvo mane uzspaudes Xemas iki 3 life, nes keleta ejimu negaudavau septintos manos, kas buvo labai esminis dalykas. sugebejau atsitiesi iki 18 life, ir peremiau kontrole lauke i savo puse. su
corrosive gale numusiau
chancellor of the forge equiptinta su
bladed pinions,
phyrexian ingester prarijo jo
Darksteel sentinel, ir liko vieno puolimo kad isvalyt Xemo tokenu mase. tada taip zvilgt, ogi 2 kortos deke liko tik..
galvoju reik skubet ir pult kuo stipriau, puolu su viskuo kas turi padoraus power, o Xemas sypsosi sau i delna, kisdamas tokena po mano Phyrexian Ingester +
infiltration lens. Kokia klaida, visiskai neapsiziurejau
antra partija buvo greitas manes sutraiskymas. 0-2
Bendroj sumoj, tikrai dziaugiuosi antra vieta, nes ne uz ka nebuciau patikejes kad taip toli nukeliausiu su tuo deku. Juolab manau kad jis nevertas butu pirmos vietos, tad esu pilnai patenkintas turnyru.