Well, gal daug kam ir nepatiks, bet tai labai nekokia mintis. Pabreziu, kad tai yra TIK MANO SAVANAUDISKA nuomone, su kuria galbut kai kas tyliai sutiks.
As galiu motyvuot. Tai kad nebelieka treciadieniu nera didele problema, nes i juos ateidavo tam tikri savo zmones, as laikau save vienu is tu 7dieniniu atejeju. Siaip pagrinde 3dieniais neidavau, del to kad labai mazai laiko iseidavo palost, tik dvi valandos. Pagal nauja tvarka sutrumpeja sesijos zaidimo laikas - nuo 12 iki 16. Tik 4 valandos ?? Kazin ar spetume sulosti Doom partija ? Kaip informavo skwazi, biblioteka sekmazieniais dirba iki 16 ir kazin, ar jie leis pabut kiek ilgiau, kad pabaigtum partija ? Kolegijoj, tai kartais, jei gerai reikalai uzsisukdavo, pabudavom net iki 21:00 (yra taip buve, tiesa, nedaznai). Toliau sioje dienotvarkeje - keitesi vieta. Noretusi suzinot motyvus. Jei aisku tai nepaslaptis. Ar kolegija mus isgruda lauk ? Ar biblioteka siulo pigiau, neduok die - uz dyka ?? Manau tokie ir panasus klausimai kirba daugelio galvose. Mano preliminariais paskaiciavimais, vis tik didzioji klubo liaudis (turiu galvoje "ateinanti i kluba liaudis") yra is Southsaido. Bet ziurekim ir i "bright side", yra zmogeliuku ir is centro, PLIUS - gal dabar i kluba ateis daugiau nauju zmoniu, kuriem iki siol buvo pamoina trenktis i pietini. O kad ateis tai faktas ! Juk jau senei klubas mate bangas naujoku (mano paskutinioji ir isimintiniausia buvo, kai Simas atsivede savo mokines), tada nutiko du dalykai. 1) as vedziau Vilkolakiu sesija didziausiam mano istorijoje zmoniu skaiciui (jei neklystu buvo virs 20 zaideju) ir 2) po to reikalo klube pasiliko Xem'as. Bet nenukrypstam. Kadangi dabar i kluba taip paprastai nebeateisi, tenks kooperuotis su kolegomis, kurie vaziuos su masina, o cia vel apribojimai, nes ir isvaziuoti turesi kartu su jais.
Taigi, kad ir kaip nenorejau, bet ta diena vis tik atejo. Del darbo grafiku pasikeitimo ir taip sumazejo galimybe apsilankyti klube, dabar ji sumazes dar labiau, ar net visiskai nutruks. Bet what can i say - buvo smagus laikas, be to- bus proga atnaujint penktadieninius pasisedejimus su neklubine aplinka mano virtuvej. O kas cia zino, gal kada vel bus kokie pasikeitimai ir kazkas pasikeis i gera. Kaip sakoma gyvensim ir matysim.