Atvykau pavėlavęs, sako staigiai plėšai, nespėjau pažiet ką išplėšiau, sako registruot reik kortas, kol atsirūšiavau, sužymėjau, ten vos liko laiko dekui susidėt, paskutiniom minutėm.
Nusiteikiau lošt selesnyja, kiti dar maišė su azoriais, bet žiūriu mėlynos nėra, tik raudonos buvo apie 30 kortų, bet nenorėjau keist.
Taigi susidedu kažkoki deck, kombo rimtų nepavyko sudėt, mėsos mažai, daug populate. gavos 42 kortos, nežinojau kad galima pasitobulint deck tarp kovų, bučiau daugiau flyerių paėmes
1. vs Vytenis, kad pradėjo mane milint su first trike 3/3, iki 2hp damušo, ir man liko kokios 4-7 kortos decke, jau ans kaip trina rankom, bet atėjo elementals 8/8 ir turėjau rankoj lifesteal, atsistačiau life, ir per tris turnus suvalgiau
Antra kova, pakentėjau penkis turn ir per du sekančius perbėgau. Pradžia yra 1-0.
2. vs Tomas(golden) Nekrito kortos, mane sutaško su 5/2 per 4 turn, antras game, kai lops su 2 manos pradėjau ir daugiau negavau, miriau per 4 turn
. 1-1
3. vs Tomas(versetis) Pradžiai rami, tradinames ten padarais po biški, kol neužpopolatinau elemtalų gerai, antra partija daužėmės ilgiau, bet finalas tas pats laimiu.. 2-1
4. vs Dovydas(Un) Pirma partija sukaupiam dideles armijas, darau all in, apsiskaičiuoju, ir palieku una su 3 life, kai rankoj turėjau nauja fog, bet nebebuvo manos. Pralošiu, antra partija kažkaip sausai sudaužau, trečia partija pasikapojam, ir nebesuklystu su fog ir perbėgu. Kuom Uns labai verk kad unbalanced
3-1
5. vs Karolis(sponsorius) Pirmos partijos vinis fail artifactas kur duoda 1hp kai buriu spell, ten ant 1hp prasilaikiau kad nugalėčiau, antra partija, kaupiam daug armijos ir du kart su fog išduriu
. 4-1, TOP4 garantuota.
6. vs Tomas(golden) Nu galvoju bus man, bet gerai sukrenta, perbėgu per 4 turn. Antra kova biški ilgesnė buvo, aš jam po 2 dmg, jis man pingina po 1dmg, taip ir nuvirto. 5-1, Kerštas buvo saldus, patenku į finalą.
7. vs Vilnius(vardo nepamenu) sako mane pirma karta mato, kai noobas lameris visus daužau
išsigando, pasiūlė lygiasias, pasidalint prizus, ir sumest dėl vaizdo. Nu pasiteiravau sponsoriaus, sako nebūk godus ir sutik. Finale man kortos nekrito visai, pirma gaunu greit, antra jis prikolino ir užsifloodino su mana, trečia partija vėl nekrente kas reikia ir su oru mane užskraido. 5-2 rezultatas.
Visai linksmai praleidau laiką, Parodžiau kas Šiauliuose geriausias :-P Uždirbau sponsoriui 9 boosterius. Tai visi laimingi išėjom namo