Gerai padarysiu trumpa review apie pirmaji trash drafta
susirinkom 13 valanda, buvom visi astuoni, pasiemam random boosterius ir pradejo ziuret....o ten margumynu margumyns, prizvengem is kortu kai kuriu siaip ne taip prisidraftinom kazka random, realiai visi praktiskai lose trim spalvom
patraukiau pora neblogu bombu drakoniuku tai susidejau trispalvi juoda, raudona ir balta decka ejau lost...
1 match vs Ruta - nu is esmes ten truputuka Ruta negerai padare susidejus 60 kortu decka ir megindama sukontroliuot 4 spalvas, per dvi partijas pamaciau tik du jos padarus kurie atejo ir isejo
nera ka pasakot - win 1:0
2 match vs Simas - pirmoj partijoj vos vos per plauka issikapanoju nuo jo pingeriu ir uzskraidau su drakonais, antra partija truputi geriau ejos bet taip taskas i taska, o bet kad taciau spejau stabilizuotis ir laimeti - win 2:0
3 match vs TomasKj - joooo, pirma partija nera baltos manos mane sunesioja, antroj partijoj vel nera manos baltos ir mane kad ir leciau ale vis tiek sumaitoja
del laiko stokos ir meginant greiciau losti padarem 3 ratus ir top4 isejo TomasKj, Povke, As ir Karolis
pusfinalis vs Povke - pirma partija apylige bet issilaikau kol prikaupiu manos, pradeda lakstyt drakonai, pora neutralizuoja bet turiu vaistu nuo Povkes puolimu ir laimiu kad ir sunkiau. Antra partija povke mulliganina, jam nera manos, jis raunas plaukus nuo galvos, o man korta eina ir nunesa mane i finala.
finalas vs TomasKj - Tomas sunesiojo Karoli ir vel man tenka su juom kovoti
deckai jau viens kita pazysta ir prognozes nekokios nuo praito sauso pralaimejimo
sedam losti abu rizikuojam su kreivom rankom bet keepinam ir losiam man uzstringa puolimai ant jo ginybos, o jo puolimam nieko negaliu padaryti - pasikraunu pirma partija. Antra partija pagaliau pirma karta losiant pries toma ateina balta mana, susiboostina mana ir greita pradzia damusa ji. Trecia partija, ateina vel balta o rankoj juoda ir raudona, sedziu pakankamai saugiai su neblogom kortom rankoj ir po smagios kovos sugebu laimet
reziume - draftas trashinis praejo labai smagiai, prizvengem storai, prizu kaip ir nebuvo bet pats procesas buvo superinis
aciu visiems uz kovas ir iki kito karto prie stalo