Autorius Tema: 2015.04.06 Pirmadienis  (Skaityta 21269 kartus)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Ats: 2015.04.06 Pirmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 15:53 »
Ok trumpai apie mano scenariju daug nesiplesiu  :)

1939 m. vėlyvas pavasaris, Bostonas ( JAV ). Sklando gandas, kad turtingas verslininkas ponas Benslis ieško išradingų žmonių atlikti vienai užduočiai.
Ką ir kur reikia daryti niekas nežino, bet visi norintys įsidarbinti visą mėnesį gali ateitį 7 ryto prie Park Street bažnyčios dėl darbo pokalbio. Atlygis už darbą 1 milijonas dolerių.
Paskutinę dieną 7 ryto, tvyrojo ore stiprus rūkas, o prie bažnyčios susirinko tik trys žmonės. Jiems buvo keista kodėl tiek mažai susirinko, juk pirmo dienom susirinkdavo po kelias dešimtis norinčių ar dėl oro niekas neatėjo, ar  toks darbo pasiūlymas tik gandai???.  Po kelių akimirkų  privažiavo mašina. Liesas blyškokas vairuotojas klausia.
 - Ar jūs laukiate dėl darbo pas poną Benslį?

Tai va tokia trumpa įžanga. Žanras Adventure. Veikėjui skiriamas 100 taškų. Veikėjus atsiųskite iki penktadienio adresu povilasgecas@gmail.com

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #16 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 19:39 »
1231 trečiosios eros metai. Karas. Viską šluojantis karas, kurį papildo pranašų perspėjimai apie dar didesnį sunkiai įsivaizduojamą blogį, laukiantį savo nubudimo kraujo jūroje. Karui pasitelkiamia tiek geroji magija, tiek nekromantija, žmonės bei įvairios būtybės žygiuoja vardan savo valdovų ir didingos šalies. Kelio atgal jau nebėra - kerštas temdo akis abiems konflikto pusėms. Niekas nebežino dėl ko viskas prasidėjo... bet visi nujaučia juo viskas baigsis.
Prasidėjusi žaibiška ataka Kabakios invazija užstrigo derlingoje Duršlicho žemėje. Turtingieji Duršlicho miestai pasitelkę samdinius iš įvarių šalių sustabdo smėlio legionų judėjimą ir įvelia juos į karą dėl kiekvieno miestelio. Aukų bei karo belaisvių pilna abiejose konflikto pusėse. Tiek lavonai tiek kaliniai, tiek ne laiku pasipainioję keliautojai vergų laivais plukdomi į gimtąsias žemės. Vienas iš tokių laivų – „Santa Marija Prieskonis“ plaukdamas į Kabakią patenka į audrą ir sudūžta prie jos krantų. Išsigelbėja tik nedaugelis. Koks likimas jų laukia nesvetingoje Kabakijos žemėje?
Laikmetis – TL3 (viduramžiai, su nedidelėmis šaunamųjų ginklų ir parako užuominomis).

Veikėjai yra išsigelbėjusieji laivo katastrofoje.
Veikėjams skiriama 100 taškų
3 advantages
3 disadvantages
1 quirk (jei yra noro galima ir daugiau)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #17 Įrašytas: Balandis 01, 2015, 10:14 »
Jofana.. Nebūk forume vieną dieną, žiūrėk jau 2 psl privelta :D

Iš negurpsinančių žada kas nors būt?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #18 Įrašytas: Balandis 01, 2015, 11:46 »
Jofana.. Nebūk forume vieną dieną, žiūrėk jau 2 psl privelta :D

Iš negurpsinančių žada kas nors būt?

O tu junkis paGURPS'inti kartu, seniuk :)

To Povilas: Aprašyme buvo minima, kad naudojama magija. Prie laikmečio aprašymo to nepaminėta, tik kad viduramžiai ir muškietos. Kaip bus ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #19 Įrašytas: Balandis 01, 2015, 13:00 »

To Povilas: Aprašyme buvo minima, kad naudojama magija. Prie laikmečio aprašymo to nepaminėta, tik kad viduramžiai ir muškietos. Kaip bus ?

Laikmetis TL - 3, ir reiškia viduramžius ir muškietas. Aš dar pridedu minimalią magiją: t.y. nebus ugnies kamuolių iš rankų... bet gali būti nekromantija, healinimas, bless koks nors nedidelis.  BEJE kas jau pasidarysit veikėjus, atsiųskit man į paštą povilas.sliuzelis@gmail.com

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #20 Įrašytas: Balandis 01, 2015, 20:58 »
Jei kas priimtu i grupe mielai ir as isbandyciau!

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #21 Įrašytas: Balandis 02, 2015, 10:23 »
Jei kas priimtu i grupe mielai ir as isbandyciau!

galiu dar priimt vieną žmogų. parašyk savo el. paštą atsiųsiu taisykles ir veikėjo lapus

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #22 Įrašytas: Balandis 07, 2015, 08:43 »
Nu trumpai aš papasakosiu apie kas nutiko šį sekmadienį, ogi tokia vieša paslaptis, kad lošėm visi tablo rpg :)  vienas stalas su Povilu plėšėsi Kabakijoje, o mes išmėginom naujo GM – Povkės scenarijų apie 1939 metus :) Labai nesiplėsiu iš tikro, kadangi kaip supratom liko apie pusę jei ne daugiau viso paruošto reikalo, todėl manau papasakosiu kuomet mes jį praeisim (nes užbaigt tikrai norėtus), bet esme tai, kad Povkė tikrai matosi, kad ruošėsi – šaunuolis :) buvo ir mįslių, buvo ir kovos, buvo ir šiaip daug juoko, ypač tada kai mes patys pradėjom kurtis encounterius ten kur jų neturėjo būti ir vietoj to, kad tam tikras vietas (laive konkrečiai) turėjom praeiti ramiai per pusvalandį, mes sugebėjom tiek privaryti visko, kad atlošinėjom geras 2,5 valandos :D bet buvo užtat labai smagu :) ant galo jau šiek tiek perkepė smegenėles ir nebeišėjo racionaliai galvoti, bet užtat apturėjom tikrai gerą laiką :) didelis ačiū Povkei pasistengusiam padaryti kad viskas praeitų sklandžiai ir nebūtu nuobodu :) keep it up!! Nu ir aš vis tiek neatsidžiaugu tuom, kad tiek žmonių lošė table rpg ir labai lauksiu kitų atsiliepimų apie vakarykštes sesijas, nu ir ką – mes turim dar vieną krikštą priėmusį GM :) hip hip hurayyyyy :)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #23 Įrašytas: Balandis 07, 2015, 10:11 »
Aš irgi trumpai apie įspūdžius, nes Ramas vistiek dar parašys nuo saves keletą A4 lapų :)

Žodžiu atejau nepadaręs namų darbų  :oops: Veikėjo kūrimas man kol kas lieka tamsus miškas. Reiks gal darbe prie Ramo trintis, kad pagrindus parodytų. Taupant laiką Povilas pateikė esamų variantų sąrašą, ir man net labai prilipo panda vardu Kryžmantas, kuris mokėjo kunfu ir engRish kalbą. Dar buvau linkęs į piromaniją, tik gerai, kad žaidimo eigoje nebuvo daug pagundų ką nors supelškint, bet žaidimo pabaidoje gavau pilną dėžutę nesulampančių degtukų, taip kad pratesime tikrai ką nors pakursiu :D Mano kun-fu toks 50/50 buvo. Žmones, kurie buvo mažesnės masės, svaidžiau kaip reikalas (su sąlyga jei pataikydavau), ir jų kaulai lūžo kaip sausi pagaliukai, bet susidūrus su storesniais šernais truputį gavau į skudurus ir net 2 nagus nusilaužiau. Supykęs dėl nulaužtų nagų taip skyniau šernui į knyslę, kad per antrą galą jam paruoštos rukymui  dešreles išlindo...
Visumoje charas man tiko ir patiko, scenarijus ... na čia antras gyvenime scenarijus, neturiu su kuo palygint, bet akivaizdžiai matėsi kad Povilas yra padirbėjęs neblogai, reputaciją jam keliu +2 :)
Kompanjonai buvo namų darbus atlikę. Ramas turėjo susikųręs kokį tai pupuliką Trenk'man'ą (nu tą Vožk'man'o brolį), kuris visiškai buvo neatsparus moterims. Pamatė kokią gražesnę ir apsiseilėjęs bėga iš paskos. Teko net kelis kartus stebėt, kaip Ramas bandė pakabint NPC :) Na ir šiaip dauguma mus ištikusių bėdų buvo per Ramo bobas :D Kiti buvo godūs, pavydūs, pasiruošę tarpusavy net dėl bananų susimušt :D

Žaidimas OK, reiktų pratęsimą susiorganizuot. 04.11 kaip ir tarptautinė tabletop day. Sakau gal ta proga pratęsimą prie alaus neklubinėj aplinkoj (jei tai įmanoma)?

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #24 Įrašytas: Balandis 07, 2015, 17:26 »
Pridėsiu savo įspūdžius iš buvimo GM. Pirmiausia pastebėjimai ateičiai:
1. Žaisti su 4 žmonėm yra tikrai sunku. Sunku tuo, kad kova tęsiasi itin ilgai, nes atsiranda daug NPC. Tad kol ateina veikėjo eilė - tenka palaukti. Kitas dalykas - socialiniai reikalai kaip bendraujama su NPC ar su GM. Dažnai gaunasi du dalykai - arba turgus, arba vieni šneka, o kitas net nespėja įsiterpti. Ir taip stumk trauk juda reikalai. Dar vienas dalykas man kaip GM buvo sunku - sužiūrėti visus veikėjus vienu metu. Kokios jų abilities, skillai, advantages ar disadvantages. Iš to išlenda mintis - pats žinok savo veikėją, kad GM nereiktų už tave skaičiuot kiek reikia išmest kad apsigintum ar panašiai. IŠVADA: žaidėjų skaičius griežtai 2-3 ir tada patiriamas džiaugsmas bus didesnis.

2. Jei pradžioj susitariama lošti palengvintom taisyklėm, (tam kad nauji žmonės susipažintų su stalo rpg ir nebūtų užkrautą visos subtilybės kas kiek gali paeit ar nubėgt) - tai patarimas iki pat galo sužaist su tuo ką susitarėm ir neiškot vidury tokių dalykų, kurie reikalauja daugiau įsiskaitymo. O patikėkit manim taisyklių tai yra DAAAUG, nes GURPS yra arčiausiai real life stuff iš stalo RPG. Nori imituot gyvenimą - gausi daug info. IŠVADA: nesimėtyt per taisyklių naudojimus ir pradžioj susitart kas kaip.

3. Dėl ne visų skillų panaudojimo ką buvo užsidėję žmonės. Kadangi pirmiausia buvo sumąstytas scenarijus ir tik vėliau atsirado veikėjai, labai sunku pritempti taip kad pūtų patikrinti kiekvieno sugebėjimai ar baimės, bet ir realiam gyvenime ne kiekvieną dieną susitinki baisų šunį požeminėj perėjoj ar gauni atrakint spyną su lockpickais. Šitą problemą galima apeiti pirmiausia gavus veikėjus ir specialiai jiems padarant scenarijų (tai reikalauja tikrai daug darbo ir smulkmenų apgalvojimo). Bet aš labiau už netikėtumo faktoriaus variantą, kuris tinka GURPSuose ir scenarijų sukurti kaip atskirą darinį į jį įvedant atsitiktinius veikėjus Tada labiau sukasi smagenis kaip su turimais įgudžiais ir savarbiausia turima komanda pereiti visokias vietas, o ne laukti kol ateis tau pritaikyta vieta. IŠVADA: čia jau reiktų susitart su GM ko tikimasi iš žaidimo sesijos.

4. NO SPOILER ALERT. Tu kaip veikėjas nežinai kas kieno galios šaltinis ar panašiai ir net jei ir girdėjai ankstesnes sesijas, tu negali kaip niekur nieko kompanijai išduot scenarijaus subtilybes. IŠVADA: žiūrėti pirmą sakinį :D

Nu o dabar apie 7dienio sesiją. Jūra į krantą išmetė 2 vagis, kaimo vaikį šaudantį su lanku ir netiketai - pandą. Jautėsi kad žmonės naujokai, nes ne visada išnaudojo savo skillus pilnai (aš žiūriu į tave Gintarai su 15-16 peilio kovos įgūdžiu ir jo nenaudojimu :D). Kovos kiek užtruko kaip minėjau dėl dalyvių skaičiaus, bet visus encounterius žmonės įveikė. Ploju per petį, nes stengėsi išžaisti savo veikėjų trūkumus ir privalumus (moterų vaikymasis, gobšumas, empatija). Jei praeitą sesiją chebrą į priekį traukė Tomas (nes rūpužė aiškiai žinojo kaip kas vyksta) tai dabar killing machine buvo Kryžmantas "RED PAWS" Panda. Šiaip buvo visai smagu, jei bus noro galėsim damušt kada šitą sesiją.

Tikiuosi nepaisant visokių mažų nesklandumų dalyvavusiems patiko

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #25 Įrašytas: Balandis 08, 2015, 12:42 »
****spoiler alert**** - kas dar nežaidęs Kabakijos, bet norėtumėt pamėginti, nebeskaitot toliau.

Kadangi daug kas jau paminėjo nuotykius, tai pridėsiu spalvų biškiuką. Visų pirmą - dėkui Povilui, kuris surengė mums šį nuotykį. Viskas buvo tikrai gerai ir apturėjom nemažai geros nuotaikos. Kadangi jau beveik visi klubiečiai yra pabuvoję Kabakijoje, tai pritempsiu kaip ten sekėsi mums.

Trumpai apie mano veikėją. jį gludinau apie savaitę, pagrinde - dirbdamas naktimis. Kadangi ar taip, ar taip sėdi darbe, o laiko į valias, tai buvo laiko viską apgalvoti. Aplamai, lošiant RPG žaidimus, mano mėgstami veikėjai buna arba vagiukai, arba magai. Tai šį kartą, kadangi magija vaidino minor rolę, pasirinkau vagiuką. Trenkmantas (pilnas vardas - Trenkmantas Duokįsnukauskas Plėšikevičius), svetimšalis, turintis lietuviško kraujo, iš tolimosios Lietuvos karalystės. Patrauklus (išorė ir balsas) , bet nelabai turtingas. Užaugęs gatvėje ir išmano visus to reikalo amatus (lošimai, spynos, pickpoketas). Labai gerai valdo peilį ir visai neprastai jį svaido. Gerai moka blokuoti smūgius, turi gerus refleksus ir jaučia empatiškai žmones. Nėra stiprus, bet labai vikrus ir judrus, taip pat nedurnas tikrai (IQ 10). Silpnybė - gražios moterys, stipri baimė - šunims. taigi, Trenkma gavosi toks visai nieko, vėtytas ir mėtytas ir velnio neštas ir pamestas gezelis. Beje, jis turi vyresnį brolį - Vožkmantą, kuris gal ir nėra toks gražus ir miklus, bet turi visai kitų gražių savybių rinkinį. Manau mes galėsime jį išvysti kitose GURPS istorijose.

Gintė buvo juodaodis, buvęs vergas. Gerai mokėjo kautis su peiliu (geriau net nei aš), nešiojosi per visą žaidimą krūvą peilių, bet nei karto nepanaudojo. Kaldavosi kumščiais. Jis buvo godus ir smalsus.

Karolis irgi buvo godus ir smalsus. Ir dar pavydus. Jis viskam visko pavydėjo, o man labiausiai. Ir grožio ir balso ir bananų. Pastaruosius mėginau iš jo vogti, bet laikė įsitvėręs ir nedavė. Nu žodžiu, buvo toks nepatiklus atsiskyręs vienišius. Bet jis gerai šaudė iš lanko, na bent jau manė, kad gerai, nes kova su kiaulėmis parodė atvirkščiai :) Dar Karolio veikėjėlis buvo visiškai neturintis klausos. Nei grot, nei dainuot nei šokt... ir aplamai apie muzikos harmonija kalbėt su juo buvo bergždžia, nors nebuvo situacijos, kur jis tai galėjo pademonstruoti.

Robkė buvo storas ir pūkuotas. Kietas ir pavojingas. Per pirmą kovą su nesipraususiais čigonais jis juos tiesiog svaidė. Mes visi nukabinom žandikaulius - "nu, pūkuotas - gerai varai...". Aišku, visi jau žino, kad jis buvo panda. Kung fu panda. Minkštomis, bet stipriomis letenėlėmis. Ir dar pyromanas. Arba tiksliau - pyropandas. Nors buvo atveju, kai atsispyrė ugniai. Jis labai nekentė šiaudinių dalykų.

Žodžiu, tokia marga publika gavosi. Ištaškėm banditus, drimba-banditas Staska pradėjo verkti, kai pamatė, kas ištiko jo draugelius, nes po Pandos smūgio, atamanas svilo lauže, su atviru lūžiu, kurio kaulas perdūrė arteriją. Aš, kadangi nekenčiau gėjų ir čigonų (o Staselis buvo panašiausias į juos), sutikau nežudyti jo, bet priėjęs trenkiau su koją į dantis. Taip užsidirbau reputacija - "Mušantis beginklius", nors tas beginklis vos manęs prieš tai nesumaitojo. O Ginte apieškojo jį, rado maišelį su 6 monetomis ir pasiėmė. Ir dzin, kad banditas gal metus taupė tuos pinigus, ketindamas vesti, pastatyti namą ir ilgai ir laimingai gyventi... čia aš aišku svaigstu, bet vienok - Gintė negavo jokios blogos reputacijos už savo poelgį.

Pajudėjom toliau, sutikom seniuką, babytę ir apsirūkiusį kandį. Aš buvau mandagus ir iš senioko gavau didelį riebų karpį, kurį ketinau naktį ramiai vienas pats išsikepti ir normaliai pavalgyti. Taip pat sužinojau, kurioje pusėje miestas. Atėjom į tą miestą ir man gimė planas - reikia eit į turgų, pasivogti pinigų ir už juos pas prekybininką nusipirkti svaidomų peilių. Nuėjau ir pajutau Viduržiemio Jūros aromatą. Nors ji buvo čigonė, bet figūra buvo rutuliukas ir papai pūpsojo kaip kokie Hibraltaro kalnai. Aš net neberidenau, kad resistinčiau....

Atsibudau plikas, prirakintas prie sienos, tamsiam kambary. Šalia, irgi pakankamai graži, jauna moteris-mergina. Ji ant kaklo turėjo lockpikus, tai pavyko atrakinti save, sulaužius tik vieną visraktį. Tada dar buvo pagunda, gal reiktų "pabrūžinti" tą prirakintą gražuolę, bet po to primečiau, kad gal tai pavyks padaryti vėliau. Ir atrakinau ją, sulaužydamas antrą (iš trijų visrakčių), kurie buvo kaip papuošalas ant merginos kaklo. Ogi pasirodo, ta graži, papinga čigonė buvo ragana, kuri vogdavo iš žmonių jaunystę. Todėl jinai ir atrodė sexy. Nors seksas ir valdo pasaulį, Karolukui pavyko atsispirti jos kerams ir jis su ja nėjo į vidų. Gal jam buvo keista, kad pasitikti ji juos išėjo iš tūliko, o gal šiaip, vienišiaus gyvenimo būdas nugalėjo, jis paliko patruliuoti lauke. Tuo tarpu patiklusis panda įbeždžionino su raganą į vidų, ta glostė jam kailiuką, vaišino arbata ir pešė informaciją, ką dorasis panda noriai klojo - jis juk buvo doras ir geras.

Gintarui pavyko nepastebėtam prasnykinti už namo kampo. Meanwhile, aš, būdamas viduje pažvelgiau pro langą ir pamačiau jo šikną. Padariau  - "Psst, ei, bičas.... ateik čia.." ir net pats stebėjausi, kaip įkalbėjau Gintarą duoti man du metalinius, subalansuotus peilius, kuriuos jis buvo radęs anksčiau, palapinėje. Su paskutiniu visrakčiu atrakinau lauko duris. Labai buvo abidna, kad ragana pavogė ir mano karpį, tad norėjau ĖSTI ir buvau gan piktas. O kai pažiūrėjau per langą į vidų ir pamačiau tą pačią job***ną čigonę - visai patrikau. Bet patriko ir jinai. Pajutusi, kad čia šūdu kvepia (įdomu, koks iškrypęs idiotas sugalvojo tokį posakį) - jinai puolė pro duris ir tiesiu taikymu - į tūliką. Aš pavymui dar sviedžiau peilį, kuris dailiai perdūrė kojos riaumenį. Nežinia, gal jai reikalas prispaudė... bet Karoliukas, kuris tuo metu slankiojo kieme ir vis bandė išsikrapštyti musę iš ausies, nieko neišgirdo. Tada prasidėjo smagumai, nes iš WC ta kūtvėla išlindo visu gražumu. Išsitraukė iš kojos mano peilį, kitoj pusėj - naguota letena. Ir dar pribūdė keturias zombines kiaules-šernus. Užvirė geras mūšis. Jame, kaip nekeista labiausiai kliuvo pandai. Viena kiaulė įkalė kritinį smūgį, o kitos jam nepavyko sėkmingai blokuoti, ko pasekoje - jūs jau žinote, lūžo du nagai. Vakarėjant sėkmė pradėjo šypsotis ir mums - vienam šernui, buvo likęs gal 1 gyvybės taškas, nutariau pribaigti ir.... netyčia išbėriau tris vienetukus. Kritiškiau nebūna... labai gaila, kad tai nebuvo ta, nesužeista kiaulė, nes ko gero mirtis būtų ir jai. Nu o ta iškrito mėsos kumpais 5 metrų atstumu. Įkvėptas mano pavyzdžio, panda irgi pademonstravo, kad buvo ne pirštu penimas, atliko Wuksi piršto paspaudimą ir praktiškai kiaulę išvertė išvirkščia. Tada pradėjo rimtai kovoti ir mūsų negras - du paskutiniai jo be atodairiški smūgiai praktiškai nuplėšė veidą raganai nuo ten, kur jis turėjo būti. Nu ir ant galo nukirto jai galvą nx. Likusi gyva zombinė kiaulė sprogo violetiniuose dūmuose.
Tiesa buvo momentas, kai ragana "in mid fight" puolė į tūliką ir pradėjo su šūdais teptis veidą, nuo ko ji pradėjo gyti ir regeneruoti. Šis mokslinis faktas mums sukėlė nemažai fun'o. Pasipylė idėjos - gal ir mums užsitepti to brudo, gal išgysim ? O gal užremti duris, kai žiežula viduje ir padegti ? Tokių momentų reiktų daugiau...

Tai va, tiek suspėjom padaryti, bet kaip sakė GM - su 4 lošti yra sunku. Gintarui, nuo viso to reikalo parėjo gera smegenų žala ir jis pabaigoje jau sėdėjo už galvos susiėmęs. Mums pakilo kai kurie stats'ai ir panda gavo neperšlampamų degtukų, o aš - lošimo kauliukus. Dar po kasiaką pridėjo.

Beje, nepaminėjau, kad ta graži mergina, kuri buvo prirakinta, buvo to pirklio, pas kurį planavau pirkti svaidomus peilius ir kuris davė kitiems šitą raganos questą, žmona. Įsivaizduojate mano traumą, kai viskas baigėsi, aš prieinu prie tos merginos ir sakau - "gražuole, tau niekas nebegresia, su manim esi saugi...beje, ką veiksi šian vakare ?" , jinai sako - "vakarosiu su savo vyru..." (facepalm). Reikėjo pasitratinti tada, kai ji buvo prirakinta....

Taigi, nežiūrint į tai, kad aš negavau pasipyškinti ir tai, kad nebaigėm scenarijaus ir niekas nežuvo, mes gavom galimybę šį questą pabaigti kitą kartą su ta pačia shaika-shobla-xebra. Aišku, jei tik GM ryšis prasidėti su mumis keturiais. Nes 4 iš tikro yra daugoka, kovos ilgos labai, painios. O man norėjosi biškiuką daugiau social feature. Kaip antai, pavogti ką nors, išlošti, įkalbėti ir pan. Nieko, kitą kartą bus sukurti pirma veikėjai, o paskui bus pritemptas storyline. Tada galima bus pilnai išroleplayinti savo veikėjus.

Užskaitau gurpsadienį. Planuosim kitus iš anksto.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...