Tai, Ramai, tu jokios čia "šventinės" nuotaikos nenumušinėji, visvien kaip suprantu iš klubo narių niekas nei turi, nei yra bandęs AQ. Asmeniškai esu bandęs iš panašaus tipo tik SDE, bet mano nuomonę dėl jo gerumo ar blogumo lėmė du dalykai - kas žaidimą vedė (ir kaip) ir rulebookas. Mes su Tomu nesenai diskutavom, kad SDE ir Heroes of Normandie taisyklės yra prasčiausios kokias tik yra tekę sutikt, turint omeny, kad abu žaidimai ganėtinai rimti, o ne šiaip 15 min filleriai. Tikėtina, kad tie žaidimai bent neženkliai pagerėtų jei taisyklės būtų geresnės. Na, o AQ atveju, man asmeniškai chibi stiliaus artas nei maišo, nei kažko prideda, įdomiau pati žaidimo eiga. Kadangi žaidimas turi pakankamai didelį hype, tiek originalas su expais, tiek ši nauja versija, nori nenori pradedi dometis ar kažko neprarandi neturėdamas tokio populiaraus žaidimo
Vėlgi, nereikia spręst apie knygą iš viršelio, o tik išmėginus sužinosi ar jis vertas ko nors ar ne.
Beje, skirtingai nei Ramui, man atvirkščiai toks pseudo-coop su backstabinimu yra pakankamai patrauklus žaidimo modelis, gal todėl, kad gryni coopai jau pabodo.