Autorius Tema: 2016.02.14 Sekmadienis  (Skaityta 20203 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Ats: 2016.02.14 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasaris 15, 2016, 22:49 »
Kur reportai ?
Tu, seniuk, geriau tempk užpakalį į klubą, reportai niekur nedings ;)

Tai va, kaip žinia, mūsų klube pagaliau atsirado Roll for the Galaxy. Išties, nuo tada kai pirmą kartą išgirdau apie tą geimą, man kirbėjo galvoj klausimas ar kauliukinė versija apskritai yra būtina, nes kortinis žaidimas vis dar geras. Na, bet pagaliau, po dviejų metų nuo anonso, jis išvydo dienos šviesą ir turėjom pirmą progą jį palošti. Kažkodėl pirmus du turnus man buvo sunkoka įsikirst, bet paskui buvo viskas aišku. Tik tiek, kad nespėjau įsijaust, o Pofkė ėmė ir laimėjo :D Iškart buvo pasiūlymas lošt antrą partiją, bet kadangi jau buvo planas tiest rusišką geležinkelį, tai užleidom vietą kitiems ir ėjom darbuotis kitur. Šiaip žaidimas truputį nustebino, gerąja prasme, nes galvojau bus eilinis blaaah the dice game :) Užskaitau smarkiai ir laukiu kitų partijų.

Toliau sėdom prie Russian Railroads. Aš puikiai suprantu kodėl Pofkei tas geimas patinka - čia yra topinis matematinis smegenis lydantis kalkuliatorius :D Todėl, prisipažinsiu, biškį bijojau jį lošt kai Pofkė atsinešė į klubą. Bet, laikui bėgant, kažkaip užmačiau tą geimą keliuose topuose ir atsirado interesas išmėgint. Išties žaidimas nėra jau toks labai sudėtingas, esmė - išspausk kiek galima daugiau taškų kiekvienam raunde. Temos čia nėra, ne tik kad nesijaučia traukinių, bet apskritai čia yra etatinis Game of VP, nors realiai tai nemaišo. Tai va, pradėjom lošt ir čia panašiai kaip su Luna - galimų veiksmų n+k, o nuo ko pradėt - bbž. Pofkė, kaip naujokui, pradžioj davė keletą gerų patarimų, tai biškį prašviesėjo kas ir kaip. Kažkaip įsivažiavau ir visai neprastai sekėsi, bet nors ir išbėgau į priekį ant taškų kažkaip galvojau, kad kaip visada paskutiniam turne Pofkė padarys kokį nors epic combo ir visus sumals į miltus. Bet, surprise surprise, taip nenutiko ir aš pats, didžiai savo nuostabai, laimėjau! Man tokį geimą laimėt pirmą kartą lošiant yra kaip aklai vištai grūdą rast Sacharos dykumoj :D Tai va, Russian Railroads yra tikrai neprastas geimas, nors tema yra absoliučiai random, bet kaip sakiau, nemaišo. Realiai bus noro dar kada sulošti. Beje, Pofkei pliusas už sklandų taisyklių aiškinimą ;)

Paskui ėmėm Fuse penkiese. Justas nebuvo lošės, tai labai norėjo išmėgint. Prisiminus kaip prieš dvi savaites Mindaugas su komanda ten ant sunkiausių levelių lengvai pereidinėdavo, galvoju jamam ir mes iškart bent jau expert. Nu ir ką, ar tai kaulai lievai krito, ar šiaip ilgai trypėm vietoj, sprogom likus dviem kortom. Bet toj partijoj kažkaip buvo daug chaoso, rodos lyg nebuvom normaliai susikaupę, bet antros partijos nelošėm.

Ant galo dar paėmėm Splendorių. Štai ką galiu pasakyt po kokių 5 žaistų partijų. Žaidimas ima atsibosti ir greičiausiai aš prie jo jei ir sėsiu dar tai labai retai. Taip primečiau, kad laimėjimo šansas yra koks 80-90% sėkmės dalykas, nes žaidimo eiga susideda iš to ar tavo ėjime tau bus tinkama korta ir/arba auksinis pinigas, visa kita tik pastabumas ir logika. O gal aš dar per mažai lošiau, bet manęs toks randomas kažkaip nebežavi... Be abejo, nežaidusiems vistiek siūlau išmėginti.

Visumoj sekmadienis good. Norėtųsi ateity matyt daugiau žmonių, nes dabar šešiese kažkaip liūdnoka.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Ats: 2016.02.14 Sekmadienis
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasaris 16, 2016, 17:28 »
Tu, seniuk, geriau tempk užpakalį į klubą, reportai niekur nedings ;)

A tu manai man nesinori ? :) Bet, other activity bei darbas biški maišo. Aš jau nebepamenu net kada penktadienį pas mane pavyko suorganizuoti ir visai ne dėl to, kad nesurinkčiau žmonių, tiesiog kiti eventai. O į klubą dar šį sekmadienį neisiu, nes naktinė man, bet kitam sekmadieniui, ko gero siūlysiu klubiečiams vieną projektą.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...