Pameginsiu nupiest-papasakot kaip mes praleidom sekmadieni. Taigi ne paslaptis kad paemem Blood Rage. Zaidem 4iese - as, Zydre, Simas ir Mindaugas. Simas porino taisykles Zydrei, mes su Mindaugu klausem ir meginom viska prisimint
Praeita karta kai zaidem, meginau zaisti ginybine taktika, si karta nusprendziau pameginti kazka naujo, aisku jei ateis kortos, tai jos ir atejo...
Pavyko nuo pat pradziu neisivelti i misraine su kitais zaidejais ir spejau greitai pasidaryti keleta pillazu - pasikeliau truputi klano statu ir kol kiti kapojos tarpusavyje, as ramiai sau slinkau link centro ir ten sugebejau dar papilazinti, taigi pirmas planas buvo pavykes - per pirma turna susirinkti kuo daugiau pillazu ir pasikelti status ateiciai. Antras amzius buvo tragedija, negana to, kad ne vietoj ir nelaiku ismeciau viena korta kas kainavo kovos pralaimejima ir -3 karius, tai dar ir sugebejau persiskaiciuoti ant Rage ir pritruko 1 (!!!!!) kad galeciau ivykdyti 3 questus ir buciau neatsilikes nuo pirmaujancio Simo. Nu bet kas padaryta padaryta, treciam amziui nusprendziau meginti taisyti situacija ir praktiskai tas pavyko - atejo 2 monstrai kurie truputi gadino reikalus priesininkams, pavyko SMARKIAI sutaupyti rage, nes kai kolegos jau passino as sedejau dar su 5 potencialiais ejimais, pradejom skaiciuoti taskus - Simas smarkiai sove i prieki su mirtim/prisikelimais i Vallhala ir buvo smarkiai atitrukes, bet paciam gale smarkiai soviau i prieki ir likau antras. Taigi sveikinimai Simui visu pirma, visu antra, kita karta reiks geriau paskaiciuot, nes skaitau kad tas mazas neapsiskaiciavimas kainavo pergale.
Reziume - Blood Rage man patinka, A LOT! cia turbut is tu geimu patenkanciu i MK kategorija kur pakeltas 3 nakties sesciau ir losciau
zer good, reiks gerintin vikingu igudzius kad laimet nors karta
Zydre isejo namo, mes nusprendem kad reikia paimti Hyperborea, sudetingas man tas geimas bet toks visai gerai limpantis (tik ten tabu zaisti daugiau nei 4iem) taigi eme tryse ir gavau zalia zmogeliuka su abillity kad mano kareiviam negalioja terrain penalty's .... o vaikeli...va taip ir nubegau
kaip sake Simas - ganetinai sunku yra zaidziant 3yse sugaudyti ta zalia gnoma
tai va atsiemiau taip sakant ant Hyperborejos ir laimejau
va toks buvo amaizing sekmadienio pasisedejimas