Autorius Tema: Re: Turimi zaidimai  (Skaityta 214639 kartus)

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
Re: Turimi zaidimai
« Atsakymas #120 Įrašytas: Birželis 16, 2010, 15:28 »
Pora fotkių Civilization žaidimo, dabar giliai taisykles studijuoju :D

Šiaip labai patenkintas, kad pavyko gaut tokį žaidimą už mažą kainą, beje jis out of print yra, tai manau tikrai pasisekė  :smile:

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #121 Įrašytas: Birželis 16, 2010, 15:55 »
Ar pasisekė, matysim, kai pažaisim, kad nereikėtų kaip Tanenhauzeriui home rulz galvoti :D

visoks

• Master
  • Įrašai: 810
« Atsakymas #122 Įrašytas: Birželis 16, 2010, 17:01 »
o taip, si daikta butinai noriu isbandyti ;)
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.

Dowydas

• Master
« Atsakymas #123 Įrašytas: Birželis 16, 2010, 18:51 »
Citata iš: "Hornis"
Ar pasisekė, matysim, kai pažaisim, kad nereikėtų kaip Tanenhauzeriui home rulz galvoti :D
Tai prieš perkant reikia pasidomėt, kad taip nebūtų ir taisykles perskaityt :D, nu manau neklubinis žaidimas, kaip ir warrior knights, nes perilgas ir daugumai persudėtingas, pvz man Warrior, kolkas įdomiausias žaidimas, nes ten kaip sužaisi taip ir turėsi, o ne pirma išmeskim kauliuką ir galvokim ką daryt :D Galvoju iš kur sleevsu gaut, nes vienos kortelės grynai kvadratinės, nestandartinės, spėju reiks normalius sleevsus uždėt ir nukirpt :D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #124 Įrašytas: Birželis 16, 2010, 19:59 »
Hmz..jei neklubinis zaidimas, tai reiskia kad klube mes jo nezaisim ? Cia kaip kad Warrior Knight nezaidziam ? Visa laime, kad Dovydas turi ir be klubo su kuo ji zaisti...bet pagal komplekcija man kazkaip nuojauta sako, kad cia kol kas pats sudetingiausias ir sunkiausias ir daugiausiai komponentu turintis geimas, su kuriuo palygint Starcraftas yra kaip koks "Uno". Man kazkaip nedrasu pradet megint ir gilintis i taisykles, nes kai paziurejau , jau Agricola atrodo paprastai, o realiai sudetingas...cia itariu kaip ir kiekvienas geimas - tures savo zaidejus.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Dowydas

• Master
« Atsakymas #125 Įrašytas: Birželis 16, 2010, 20:18 »
Tai jei bus žaidžiančių tai žaisim be problemų, nėra jis jau toks sudėtingas, taisyklių palyginus nedaug, warrior sudėtingesnis. Čia, kaip kam, man tai nesudėtingas ir warrior, nes mėgstu strategija ir mėgstu galvot, kitam  jau dėžę atsidarius sunku palieka :D nuo žmogaus priklauso. Tau Nostromo, manau vertėtų išbandyt tiek civilaztion tiek warrior knights, kad pamatyt kas per žaidimai  :smile:  Kai sužaisiu pirmą partija parašysiu maždaug kaip kas  :smile:

visoks

• Master
« Atsakymas #126 Įrašytas: Birželis 17, 2010, 14:20 »
mano pirma mintis perskaicius nostromo nuomone apie sudetinguma, buvo, ar jis yra mates warrior knight? :D as, galima sakyt, esu mates aisbergo virshunele, kai Dovydas valanda laiko pasakojo taisykles ir paskui suzaidem viena rata... sunku suvokti, ar gali buti dar sudetingiau.. :) ir mano nuomone, nereikia bijoti sudetingumu. taip, isigilinti, sugaishti laika verdant smegenis teks, tai neiprasta siais laikais, bet paskui kaifas zaidziant toki zaidima nuo galimybiu ivairoves.

o siaip is jusu pamastymu apie klubinius-neklubinius geimus, Dovydai suorganizuok kada keliu rimtesniu veikeju (aisq as tam tarpe) pasisedejima ir prie knighto, ir prie civilization ;)
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.

Hornis

• Master
« Atsakymas #127 Įrašytas: Birželis 17, 2010, 15:20 »
Aš tai nerimtas, man zombių užtenka.
Pew pew pew :D

Dowydas

• Master
« Atsakymas #128 Įrašytas: Birželis 17, 2010, 19:03 »
Man patiko, kad Saulius tada susidomėjo, manau tikrai būtum užsikabinęs. Jei žaidimas sudėtingas nereiškia, kad neįdomus. Vat būtent galimybių įvairovė, tas pats kai šachmatais žaidi, kiek kartų sužaisi identišką partija? Lygiai taip pat su Warrior...  :smile:  Nu kada užsimsim mes tiek Warrior, tiek Civilization :D

visoks

• Master
« Atsakymas #129 Įrašytas: Birželis 18, 2010, 08:25 »
Lauksiu, DOvydai. O Arturo tikrai neimkim.. vien jo buvimas erzina mane   :fool:  :-P
Artūras.

Hornis

• Master
« Atsakymas #130 Įrašytas: Birželis 18, 2010, 09:08 »
Pf. Galėsi man savo nepasitenkinimą išreikšti Cash and Gunz žaidime, kurio aš nežaidžiu :D

visoks

• Master
« Atsakymas #131 Įrašytas: Birželis 18, 2010, 14:37 »
:cry:

nebespaminam :D
Artūras.

Evelina

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 90
« Atsakymas #132 Įrašytas: Birželis 18, 2010, 19:58 »
Gal kam teko girdėti apie tokį žaidimą "Der Name Der Rose" ( "The Name of the Rose ") brolis iš Vokietijos parvežė lauktuvių , bet taisyklės tik vokiškos , gal kas labiau draugaujat su vokiečių kalba ir galėtumėt padėt išsiverst nes dabar tai kosmosas  :no:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #133 Įrašytas: Birželis 19, 2010, 00:59 »
O kam vokiskai versti ? Nemanau, kad toks geimas nebus pvz Board Game Geek'e ..ana gi, va stai ir linkas :

http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... f-the-rose

Taisykles gal ir bus anglu kalba, bet itariu pas tave zaidimas bus ant paciu kortu pvz vokiskai..nors pvz Sankt Peterburga berods , svetima kalba netrukdo losti..
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

visoks

• Master
« Atsakymas #134 Įrašytas: Birželis 19, 2010, 08:20 »
kada prie progos galeciau paziuret, bet nesu isitikines, kad be zodyno apseisiu.. :)
Artūras.