Autorius Tema: Re: Turimi zaidimai  (Skaityta 214506 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: Turimu zaidimu aptarimas
« Atsakymas #210 Įrašytas: Sausis 18, 2012, 16:55 »
Jau daba paziuri, kiek zaidimu surasyta yra naujij skilty ir ju vos ne kasdien atsiranda, pamiso visi kaip manjakai ka pradejo isigyti...greit tikrai nebesutarsim ka losti...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
« Atsakymas #211 Įrašytas: Vasaris 02, 2012, 10:36 »
Ech nebegavo galvosukis, mano Duel in the Dark, spėju kam nors spėjo parduot prieš išsiunčiat į Šiaulius... Nu nieko, žaidimu wishlistas didelis  :D

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #212 Įrašytas: Vasaris 02, 2012, 17:14 »
Mano zaidimu listas irgi didelis, bet va babkiu - mazoka...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #213 Įrašytas: Vasaris 17, 2012, 12:05 »
Pagaliau parėjo super mythic rare Carcassonne expas - Die Katharer! Dabar galėsiu numirt ramus :D

tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #214 Įrašytas: Vasaris 17, 2012, 13:28 »
Cha, Simo staltiesėlė matosi  :oops:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #215 Įrašytas: Vasaris 17, 2012, 14:58 »
O po ja - stalas :D

Dowydas

• Master
« Atsakymas #216 Įrašytas: Vasaris 19, 2012, 13:28 »
Po kelių Civilzation sesijų galiu pasakyt jog tikrai geriausias mano žaistas stalo žaidimas  :smile: , turbut didžiausia to priežastis, kad sekmės ten praktiškai 0, jau warrior to beveik nebuvo, bet ir tai buvo šioks toks randomas o čia praktiškai ir randomo labai mažai. Beje labai plačios galimybės, strategiju begalybė  :smile:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #217 Įrašytas: Vasaris 19, 2012, 22:40 »
Citata iš: "Dowydas"
Po kelių Civilzation sesijų galiu pasakyt jog tikrai geriausias mano žaistas stalo žaidimas  :smile: , turbut didžiausia to priežastis, kad sekmės ten praktiškai 0, jau warrior to beveik nebuvo, bet ir tai buvo šioks toks randomas o čia praktiškai ir randomo labai mažai. Beje labai plačios galimybės, strategiju begalybė  :smile:

Tu cia specialiai mumi erzini, neateidamas i kluba ir sakydamas, kad tai geriausias tavo zaistas zaidimas ever ??

Dowydas

• Master
« Atsakymas #218 Įrašytas: Vasaris 19, 2012, 23:34 »
Citata iš: "Nostromo"
Citata iš: "Dowydas"

Tu cia specialiai mumi erzini, neateidamas i kluba ir sakydamas, kad tai geriausias tavo zaistas zaidimas ever ??

Kadangi penktadieni/šeštadieni buvo civilization dienos, tai sekmadieniui susikaupė daug darbu  :oops: . Bet šiaip ir tie kurie bandė civlization ( tie patys su kuriais žaidžiu warrior knights ir pax romana) žaidimą įvertino puikiai, 9/10, su expansionu turėtu but 10/10

Hornis

• Master
« Atsakymas #219 Įrašytas: Vasaris 21, 2012, 15:44 »
O tai, Dovydai, tu negali su savo draugais ateiti į klubą žaisti? Žiūrėk, atsiras naujų narių, o ir klubo nariai pagaliau gaus pažaisti tavo žaidimų :D Nebūk gobšus :P

Dowydas

• Master
« Atsakymas #220 Įrašytas: Vasaris 21, 2012, 17:50 »
Citata iš: "Hornis"
O tai, Dovydai, tu negali su savo draugais ateiti į klubą žaisti? Žiūrėk, atsiras naujų narių, o ir klubo nariai pagaliau gaus pažaisti tavo žaidimų :D Nebūk gobšus :P
Nop, tas variantas nepavyktu :D ne tie žmonės

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #221 Įrašytas: Vasaris 21, 2012, 18:22 »
Na jo ir mano tarpe yra tokiu savotisku zmoniu, atrodo mielu noru zaidzia namuose, kartais net daro spec vakarus tam, bet kai siulai ateit i kluba, tai prasided atmazu giesmeles  :no:  Bet Dowydai atsitemk ta civilizacija kada tikrai, man patinka zaidimai be luck'o  :good:

Hornis

• Master
« Atsakymas #222 Įrašytas: Kovas 29, 2012, 19:40 »
Taigi, atkeliavo mano ilgai lauktas Claustrophobia :)

Tai labai gražiai padarytas žaidimas, nudažytos figūrėlės atrodo super, ypatingai man, kuris būtų taip ir žaidęs visą gyvenimą su pilkais monstriukais :D Viena bėda, kad dauguma figūrėlių yra identiškos. Su monstriukais (kurie vadinami trahgolgofmgai) viskas aišku - jie gali būti visi vienodi, bet žmonių figūrėlės, turi du  herojus, kurių yra po dvi kopijas. Tokiu atveju, jei vienas iš tavo kareiviukų yra ginkluotas šautuvu, ant žemėlapio yra beveik neįmanoma atskirti, katras būtent... Suprantat, kur aš lenkiu? "Ne, ne, ne - tai tikrai buvo TAS su šautuvu, aš atsimenu...".

Tai bene pagrindinis labiausiai erzinantis dalykas. Pats žaidimas yra labai paprastas, lengvas (net mano mergina, žaidusi tik Carcassonę, perprato taisykles po sunkios darbo dienos beveik iš karto), tačiau nereiškia, kad elementarus. Žaidimas ilgai netrunka - apie valandą, grubiai. Žaidžiasi linksmai ir nuolatos besidauginantys monstriukai kelia įtampą ir tam tikrą neviltį. Žinoma, čia nėra Doomas, tačiau galiu pasakyti, kad laimėti žmonėms yra bele kaip sunku. Atrodo, jau tuoj tuoj, pergalė ranka pasiekiama, tačiau jos pasiekti nepavyksta. Kodėl? Pagrindinis žaidimo minusas, kurį įžvelgiu - taktikos nebuvimas. Bent jau žaidžiant už demoną man tik kartą reikėjo pasukti galvą labiau ir tai paaiškėjo, kad aš niekaip negaliu įtakoti žaidimo eigos. Ir vis tiek sugebėjau laimėti. Dažnai būdavo, kad prisimeni, kad nepanaudojai kokios kortos ar sugebėjimo ir nieko blogo neatsitinka, nes persvara ir taip tavo pusėje. Beveik nuolatos. Žmonėms yra truputį kitaip - už juos teko žaisti nedaug, todėl aš labai tikiuosi, kad paprasčiausias sveikas mąstymas ir truputis basic taktikos padės sulyginti balansą, bet dabar viskas atrodo taip: padėlioji žemėlapį ir pasakiškai nupieštų kvadratukų, tada žmonės miršta ir visi eina namo :D Ir taktikos galimybių nėra labai daug - žmonės dažniausiai turi 1 event kortą, gali pasigydyti 1 kartą, turi gal 5 ginklus ir šventikas turi kelias super ability. Ir visa tai yra griežtai apribota scenarijaus, todėl laisvės taktikai beveik nelieka. Vienintelis galvą kvaršinantis klausimas, turėtų būti - kokia tvarka ir kur judinti figūrėles.

Dabar reikia pažaisti daugiau, kad žaidimas priliptų prie rankos, tokiu atveju, tikiuosi atsiras labiau azarto, nes žaidimas yra labai paremtas luck'u :)

Aš jam duodu kokius 7-8 iš 10. Pažaidus daugiau, tikiuosi, kad vertinimas nepasikeis į blogąją pusę.

Ir dar: tai būtų puikus žaidimas apie zombius :) Žaidime The Last Night on the Earth yra per daug vietos taktikai ir laisvės. Claustrophobia pateisina savo pavadinimą - visas džiaugsmas pasibaigia po pirmojo susidūrimo su monstriukais. Po to grupė bando išsilaikyti greta ir vis tiek krenta kaip lapai. Kaip pigiam koviniam filme. Bet vis tiek efektai įspūdingi. Atmosfera irgi :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #223 Įrašytas: Kovas 29, 2012, 21:24 »
O gal siam geimui yra koks nors MUST HAVE expansionas, kuris islygina zaidima ir sakykim - "isrankioja" bugus ?

Hornis

• Master
« Atsakymas #224 Įrašytas: Kovas 30, 2012, 11:15 »
Žaime nėra bug'ų ;) Visi mano išvardyti minusai yra, kaip čia pasakius, žaidimo mechanizmo dalis. Atsisėdęs žaisti už žmones, turi suprasti, kad esi fucked up. Juk tu lendi į demonų kontroliuojamą požemį ;)
Expansionas yra, jis truputėlį sumažina demono galią (žinoma, home rulzų niekas nepanaikino), truputį praplėčia žaidimą, tačiau jis toks išbaigtas, kad abejoju ar koks kitas papildymas išvys dienos šviesą.

Žiūrėsim ar mano nuomonė pasikeis po dar kelių pažaidimų ;)