echm..vienas , vienas..echm..Ramas prie mikrofono.
Burbuliukai....nu jus neisivaizduojat, kaip man dziugu, kas sis turnyras sulauke tokio demesio , sklandziai pavyko ir visiems labai patiko. Aciu jums visiems ! Nu, nenubrokyjot mano teminiu deku ? Dar jie manau pasitarnaus, o as jau maniau, kad tik dulkes sluostyt reiks nuo ju
Va taip va turejo Kamigawos turnyras prabegt ! Nu nieka, gyvenam - mokomes, gal kada iseis ir pakartotina vienos dienos Kamigawos turnyra prasukti, ar ne ?
Ok, reportas.
Taigi, gavau Boros Legiona. Visai neblogas pasirinkimas, tad visai nenusivyliau.
Pirma partija buvo pries turtinga Dowyda. Dovydas kazkaip nedrasiai jautesi, mates ir taip atsargiai pradejo. Man labai gera ranka iskrito, tiesiog ideali, vos ne pagal manos kreive - pirmu turnu , gyvunas uz 1 manos, antru turnu - gyvunas uz 2 manos, ir taip toliau. Dovydas gyvunu daug nezadejo, baisiausias jo padaras buvo skeletas - vampyras, bet greit buvo numustas, kartu su jo siksnosparniais. Nebuvo jokiu enchantmentu, kuriu prikistas Orzovu dekas, tad tvarkytis buvo nesunku. Antra ranka irgi kone ideali buvo, istorija panasi buvo, sukontroliavo Borosai situacija ir nubaude turtuolius uz ju nesvarius darbus.
Antra partija buvo pries Sima man atrodo ir jo genetiskai pakeistus padarus. Kaip ir minejo Simas - labai stipriai mana floodino, o zaisti uz ja nebuvo ko. Nors jie gerai pamenu, buvo isbures Simas Ekperimentini Kraju, nors as ji sukontroliavau su savo trimitininku. O kas liko - uzskraidziau. Tiesa patiko man antra partija, pirmas mano gyvunas isejo tik apie penkta turna, bet tada prasukau nerealu kombo, buvo ant stalo keleta gyvunu, tarp ju Agrus Kos, tada meciau Flame-Kin zealot, kuris atejes uzdega kovos ikarsciu bisus ir visiems haste , bei +1/+1, tada sustumiau 11 zalos per turna , Simui tik akys suapvalejo, kai reikejo pastumti zymekli per puse savo laifo. Laimejau, bet kazkuria partija muliganinau iki 5 kortu. Su mana si karta buvo sunkiau, bet isplesiau dvi pergales.
Trecia kova. Man atrodo tai buvo prie „featured table“, pries Doma. Ir cia prasidejo ciudai, ko pasekoje supratau, kad Rakdos – afigenai baisus ir gal net per geras dekas. Buvo keista zaist pries Airi, jis, susidare ispudis labai skubejo, tad man buvo neiprasta. As megstu zaist leciau, apgalvodamas. Neziurint i tai gavau i pliauska ir pagrinde tai – deka kultistu mago, kuris neleido nei ant vieno mano gyvuno uzdeti Saules kujo. Mano padarai mazi, tad belen kam uzteko tu baisiuju -2/-2, tai kai sugebejau nudauzti maga, jau buvo per velu. Antra partija irgi buksavo, bet jo padetas ant stalo magas buvo nuzudytas praktiskai iskart, kas sutaupe man daug nervu ir laifo. Tai laimet pavyko pasitelkus Master Warcraft taktika, kuri reikiamu momentu yra bomba, as konroliavau, kas atakuoja si turna, ir kaip kas blokavo, tai aisku blokavo visi rakdos padarai viena borosu kari, kai kiti tuo tarpu aplinkiniu keliu apejo Domanta ir ji pripjove. Trecia partija man atrodo buvo greita, ant stalo pirma karta pamatem Ickspitter, kuris mano maziem padareliam dare nemaziau zalos nei kad nenauda magas. Taip mane ir uzdauze. Ka gi – pirmas pralosimas.
4 kova buvo su Tomu ( Versetty ). As jau pries kova maciau kokia kontrole jis stume Arturcikui ir jau dares neramu. Kaip parode praktika, nerimavau ne veltui. Tokia pat konrole nuo pat pradziu eme stumti Tomas ir man. Buvo grazu, kai reikia – jis kaunterina mano svarbu gyvuna ( atia, mano mielas Agrus Kos ), po to diskardina mano kortas, milina, zodziu daro savo juoda darba, o as su mazais gyvunais be suporto jo neprakandu, nes pas ji nera gyviu, kad defence butu 1, minimum 2 , o neretai ir 4. Zodziu, graudi partija buvo, kai Borosai buvo uzmucyti. Bet va antra partija....jinai buvo man pati geriausia visam turnyre. Tomas pradejo nuozmiai, milino mano kortas kaip pasiutes, po 8 is karto. Bet tai darydamas jis man nekazka dare zalos, tai stabilizavau ties kazkur 8 laifo, paskui pas mane padarai pradejo ji stumti i kampa. Bet jis nepescias, pas ji kortu keleta yra – kiek numilina, tiek laifo, tai po 8 laifo gal du kartus atsigane. Drasiai is bibliotekos leke i greiva mano Agrus, netgi Razia , zodziu...ant galo liko Tomas su 2 laifo ir as su 1 korta savo bibliotekoj. Borosai uzskrido ir... Tomas beje, galejo laimet, nes galejo gintis su vienu padaru ir dar ji patapinti, kad mano paskutine korta numilinti. Bet deja, jis to nezinojo...kas man leme pergale, bet kita karta manau as taip pigiai neissisuksiu, ar ne, Tomai ? Pamenu, atsikeliau nuo stalo su tokiu idomiu drebuliu
Kadangi 1-1 buvo, tai trecios pratijos nutarem nepradet, nes nebeliko laiko.
5 partija kompas issodinu mus su Tomu KJ ir jo Selesnija evangelikais. Sedejom prie „fycia teibl“. Pirma partija buvo trumpa ir efektyvi, per ja Tomui, vienu turnu sustumiau net 18 zalos ( legendinis borosu triukas ), ir kas keisciausia , Tomas net nesigyne, pasieme visa zala. Nu bet cia buvo jau zenkas „pasiduodu“. Bet va kitos partijos taip sklandziai nesigavo. Pradejo seti Tomas saprolingus, o man – visa zaidima 4 manos. O Cleansing Beam – reikia 5. Cia tas burtas , kuris sluoja visus saprolingus grazia forma. Tiesa, vos atejusi i zaidima pavyko nukirsti su Dogpile jo cempiona, Tolsimira. Tomui jo buvo gaila, tad jis uzsiunde ant manes saprolingus. Nu buvo tiesiog abidna , bet nei kaip nei siaip i 1/1 saprolinga teksti Lightning helix. Tad toki neskanu damage rijau, po 4 , po 6, o paskui kaip dejo Tomas Overhelm, tai jau nebesigyniau. Suskaiciavom 24 zalos. Aisku, uz mano kazkada legendini 63 ar 64 tasku zala nedaugiau, bet neblogai.
Paskutine partija irgi man strigo. Kai pamaciau ant stalo avatara, kuris augo su kiekvienu gyvunu, ir spejo uzaugt iki 7/7 galiuno, tai nusviro rankos. Juk avatarus reikia mochinti kol jie mazi. O sis uzsaugo deka saprolingu juros, paskui tiesa dar ir Apgulties Wurmas atejo i pagalba, Tomas atsihealino kazkur apie 6 laifo. Nu ir jau nieko nebegalejau padaryt, scoopinau.
Taigis, pries du geriausiu man padaryt nepavyko nieko. Aisku , smagu, kad nesausa pralosiau Juk Tomas – musu Kamigawos cempionas, tas vaikis turi talenta magijai. O Airis – realus turnyrinis zaidejas, jo mastymas kitoks, nors pripazistu jam Rakdos deka paduok – kaip popieriu liepsnai ! Kazi kaip jam butu sekes su kitais dekais lost ? Juk cia buvo jo megstama stichija, raudona spalva, burnas, removalas. Uj...o dar sako kad jo klichka – Mister Unlucky Nieko unluckisko ten nebuvo – jis graziai laimejo Tiesa, labai jau daznai demonas Rakdos i pabaiga ant stalo iseidavo ir nevaldomas siausdavo...kazi kodel ? Mhm...
Taigi, Domas su Tomu sedo lost del pirmos-antros vietos. O mudu su Verseciu sedom del trecios-ketvirtos. Dimiru kosmaras grizo, bet si karta mes jam buvom psichologiskai pasiruose – Tomas nepasiule heavy hiteriu, o visa kita mes arba apeidavom, arba dedavom i tase, bet Varpines Laikrodzio Sfinksa i pavesi paguldziau, o jis numilino man 5 kortas, is kuriu gal 3 buvo landai
Aplamai, as per turnyra labai smagiai isnaudojau savo Flame-Kin‘us, gerai jie paboostindavo mano karius. Tad pirma partija laimejau gan nesunkiai, nes si karta kortu milas sudare apie koki 50 procentu lendu, o ju kazkaip turejau apie 5 tai daugumai gyvunu pakako. Antra partija buvo trumpa ir konkreti. Tomui buvo pavyke isburti pati Szadeka, bet tada Borosu pusen stojo Razia. Vampyras nieko padaryti negalejo deka trimitininko, o tuo tarpu Rasia supykusi negailestingai nuniokojo Dimiru teritorija. Tai buvo tos 5 minutes palaimos, kai galejau megautis archangeles galia..uj , smagu
Trecia vieta. Bronza. Hmm..iziuriu desninguma, per Kamigawos turnyra buvau trecias, cia vel...ar nebus uzkeikta vieta ? Bet vis tik prizine Kazi kaip bus su Time Spiral ? Laikas parodys...
Kiek spejau pastebeti, prie kitu stalu priejes, tai, kad Gerda gavo labai gera deka, Grulius, bet mergaitei juodai nesiseke susidaugaut su mana. Netgi labai nesiseke....arba screw, arba flood. Kaip sako, maisyk deka, nemaises, bet....niu nieko, Gerda labai nenusimine del to ir zaviai sypsojosi visiems, uz tai mes ja gerbiam ir mylim. Tomas Cinga irgi gavo labai kieta deka – Azorius. Labai gynybinis ir letas dekas, bet nezinau kas buvo Tomui, ji skuto visi kas netingejo ir jo defenderiai nesulaike prieso. Tomai, kas nutiko ? Papasakok placiau ! Arturas, pasiemes mano mylima Izzet deka, zaide irgi pusetinai ( 5 vieta ) , bet matomai kazko pritruko, nors jau po pirmos partijos Airis reke, kad Izetai – broken dekas Nu, gal ne visai broken, nes Arturui taskyt i skutus priesininkus irgi nelabai sekesi, bet kita vertus, Arturai, tu nepyk – darei neatidziu ir elemntariu klaidu, ko tavo lygio mtg zaidejas tikrai turetu nedaryti. Gaila mum neteko susiremti, bet gal kita turnyra
Ruta turejo Golgarius, su ja man neteko susitikti irgi kovoje, bet girdejau ji irgi apturejo keleta graziu ir geru kovu, viena is ju ( kai zaide su Simu ) stebejau pats.
Na, kaip ir dauguma paminejau, jei ka praleidau, ar netiksliai pasakiau – nepykit, nieko neuzsirasinejau, viska rasiau is atminties. Man buvo ziauriai smagu, tikiuos ir jums ! Aciu visiems dalyvavusiems, tikiuos susitinkame magijos kovose tikrai ne paskutini karta ! Time Spiral bus 12 deku, tai realiai galima bus verbuoti 12 zmoniu ( manau norinciu netruks ) , tik va kaip su laiku bus ? Na, bet viskas suorganizuojama ( pagarba Domantui ), padarysim ir tai. Tuo paciu noriu palinket sekmes visiems, kas si sekmadieni dalyvaus Mirrodino Drafte!
Nostro over..and out.