Jau velu, tad busiu konkretus.
Noriu oficialiai kreiptis i Dowyda (na ir aisku kartu ir i kitus). Dovydai, grizes radau toki savotiskai nemalonu siurpriza - tu zaidei su sliveriais, tai vienos imautes kampas buvo visai atplyes, o nemazai kitu kortu kampiukai irgi atsilenke. As maciau kaip tu masai kortas, tiesiog dali laikai rankoje, kitas per jega spraudi i tarpus. Tai kur kampai ten laikys...mieli draugai, as suprantu, dekai Ramo, vadinas galima nesaugot, bet noriu paprasyt, kai shufflinat kortas, tiesiog leiskit joms laisvai kristi , negruskit per jega, nes kiek zinau Bralis irgi megsta taip maisyti. Kas nezino, ateikit - parodysiu. As kazko labai nenoriu keisti kas turnyra imauciu. Aciu jums labai uz supratima.
Ok, pirmiau apie kovas, paskui bendrai...oh vel, gavau "Nenutrukstamo Zygio" kalade, raudona-balta ( kazkaip mane dar is Ravnikos myli borosai ). Neblogai, greitas ir smagus dekas, nenusiminiau. Pirma kova - su Tomu Versetty - pamenu , abu atsisedom rimtais veidais, nusteike ryztingai taskyti vienas kita. Na taip ir buvo - Tomas mane sutaske, jis zaide uz "Realybes Luzi" , bet stormu nebuvo daug, beveik visai nebuvo...pradzioj Tomas bande suspendint, bet pamates kad pries greita deka taip nieko nebus, eme hardcast'inti padarus ir mane musti. Tai jam pavyko. Antra partija , as prisikorviau tiek laifo, kad reikejo grizt i playmato pradzia, deka savo
Aven Riftwatcher, kuris galiu pasakyti - mano kaladeje pats geriausias padaras. Uzskraidziau. Taip gave vienas nuo kito po antausi , mes pamatem kad laiko nera ir nutarem draugiskai nebezaisti toliau, pasidalydami lygiasias, kuriu si turnyra buvo kaip prish***kta.
Antra kova buvo su Xem'u man atrodo, nors galiu ir maisyt. Aha, su juo niekada nebuna paprasta zaist, tad nusteikiau gerai kovai. Bet negalejau pasigirti dideliu mana pool'u, tad teko operuoti pragrinde su 4 zemem. Aisku, Domas nervinosi matydamas kaip as kraunu laifa ir skraidau ant jo, bet greit svarstykles persivere i jo puse. Pradejo padarai morfintis ir buvau sutaskytas, nepadejo nei laifas. Antra partija - Xem totaliai per viena varyma mane pralenkdavo. Kaip antai , ismeciau
Calciderm , o jis makt - siena 1/6 ir ruko. Bet man gruzas pradejo eit, kai jis pradejo issidirbineti su avytemis. Nors sake, kad dar ne viskas prarasta, taupydamas laika istiesiau desine. Abi partijas jis tiesiog pludo salomis, o mes pamatem, kad Iksidoro dekui manos labai reikia.
Trecia partija kaliau su Marcium. Na, Marcius irgi manos nestokojo, nes labai idealiai ja trauke nuo deko virsaus su viena pranase. Bet letas dekas jo, tai as spejau nukapot nemazai laifo, kol galiausia isejo pats Tenebas (
Teneb, the Harvester), bet as labai netiketai ji pagavau su savo Dulkiu elementu (
Dust Elemental), kuris nemire, nes spejau regeneruoti. Tuom viskas ir buvo pasakyta. Antra partija as ji tiesiog uzskraidziau, bet paskutinis skrydis buvo toks, kad ant zemes manes jau lauke bent trys padarai nemaziau 5/5, man atrodo keli trampleriai wurmai, nu ir pats Fantazmagorijus. Jei ne flying, kitus turnus butu buve skaudu. 2-0 , morale pakilo.
Toliau sedom lost su Sabu. Kaip senais gerais laikais, mano virtuvej po 200W lempa
Bet deja, Sabas ir as netrukus pastebejom, koks yra letas jo "Suspended Sentence"...kol as skraidziau ir musiau ji, Vidmis tik liudnai ziurejo i mazejancius time kaunterius ant jo suspended padaru ir mazejanti laifa. Aisku isejes
Paradox Haze pagreitino jam reikala, bet neisgelbejo. Antra partija buvo dar greitesne ir Vidmis atsisveikines su visais ir pabuciaves Rutai ranka, kaip koks dzentelmenas uzsidejo kepure ir isvaziavo namo. O as irasiau "Suspended Sentence" prie modifikavimui reikalingu deku.
Paskutine partija buvo pries Toma KJ. Irgi labai vertingas varzovas. Tomas zaide vien "future shifted" kortom ir labai buvo nuliudes, nes zaide uz "vaninilius" padarus, nors dekas jo yra kovinis ir baisus, tik va , jam be prie sirdies tokie dekai. Kovos buvo savotiskai idomios, kuri pirma Tomas mane isnese su tuo 3/3 padaru, kur kai puola , reikia pasidet daug padaru , kaip kopiju , kiek defenderis turi pas save ju. Tai cia dar klausimas, kaip butu susisuke viskas, nes rankoje turejau flash padaru, kuriuos galejau nuflashinti jam puolant ir netiketai suardyti ataka. Bet klaida buvo mano, kaip sakant, mea culpa ir tomas mane sudauze, nors iki jo man buvo likes gal vienas mano padaro skrydis. Antra partija man sekes geriau, bet kaip veliau paaiskejo as visai neisiskaiciau i savo korta ir tai manau butu labai pakreipe kovos eiga. Bet as esu labai patenkintas, kad Tomas man parode ta klaida, kurios as daugiau nebekartosiu, tad cia jauciuos kazkaip savotiskai isloses. Aciu Tomai !
Na, ka 7 vieta. Is 3 i 7 nukristi yra skaudoka, bet uztat ka pamatem ?? Ogi ta, kad skirtingai nuo Kamigawos ir ypach nuo Ravnikos, Time Spiral dekus reikia juodai tinkinti, ka mes su Xem ir zadam daryti. Ir tuo as uzsiimu jau nuo dabar. As nzn, ar dar bus TS turnyras, nes skirtingai nuo Rav, matau, kad daug zmoniu liko nusivyle siuo turnyru ir ypatingai dekais. Taigi, kai bus ( arba tiksliau jei bus ) kitas TS turnyras kada nors negreitu laiku, jei bus norinciu ismeginti naujus, "patobulintus ir isbalansuotus" dekus - jus visada laukiami !
As manau, Domai, reiktu papostinti gal rezultatu lentele ? Nes kas nebuvo turnyre gal bus idomu. Tik aisku, ties rezultatai , vien del vieno broken deko gavosi kiek iskreipti , bet yra kaip yra - kada daugiau istestuosi dekus, jei ne per turnyra. Tad aciu visiems, kurie padejote nurodyti silpnus dekus ir sorius , Domai, kad as juos tokius atsinesiau, bet kaip sakiau - nebuvo kada palyginti juos, per daug pasitikejau Wizardais, nors del sliveriu nuojauta neapgavo...
Nieko, padarysim juos "rainbow" - visu 5 spalvu, nes sliveriu TS bloke yra daug, tad rinktis yra is ko. Aciu dar karta visiems dalyvavusiems ir busiu dekingas, jei bendrom jegom rasim buda dekams islyginti ir prasysiu dar karta jusu pagalbos juos playtestinant.