Nu ka, stai ir baigiasi pirmasis prerelysas Daiskard'e ir jis praejo gan sekmingai nors ir 2 sirgo zmones ir abu is musu Phyrexios puses
. Bet nieko, nepaluzom, prasidejo viskas Tomo atvezimu manes i patalpas, paplepejom, atvaziavom ir greit pradejom viska jau sukti
. Pool'as mano buvo toks meh, bet vat removalo buvo nemazai ir Putrefax'as toks grazus ziurejo, grinai buciau zaides GBu del pora
Corrupted Conscience (woohooo jau MBS'as yra magiccards'uose
) po deck swap'o gavau tomoKJ poola,
Blightsteel Collosus ir
Preators Council tikrai grazus zaisliukai but no thnx, zaidziau GBr infecta (jau 4 karta) raudona si karta buvo splashinta del
Turn To Slag ir
Hoard-Smelter Dragon.
Round 1 Ruta - GW (Mirran)
Pirma game'a pradzioi buvo sioks toks stalemate'as kol ji nepasidejo
Mirran Crusader iskarto supratau kad man pz jeigu neistrauksiu Turn to Slag ... aisku taip ir buvo ... 0-1 antra game'a kazkaip lengvai laimejau, net nebepamenu 1-1, o trecias game'as buvo apyligis bet jai 1 counterio betruko ir laikas baiges .... ;( 1-1 1 taskas
Round 2 Teja - RW (Mirran)
Nu uzmuskit mane bet nepamenu grinai, nejaugi jau toks blowout'as buvo 2-0 laimejau, tik tiek pamenu 2-0 4 taskai (sry teja), ai vo prisiminiau kad niekaip neleidau jai savo Koth'o normaliai resolvintis, vis nukrapstydavau ji nuo lentos ir tai kad,
Trigon of Corruption dare savo darba ir dare taip kaip Ravnikoi
Rakdos Guildmage pries Rama, zude viska ka tik mato
Round 3 TomasKJ - GB (Phyrexian)
Totalus blowout'as ... is jo puses, gavo daug equipo zmogus ir
Hand of Preators, nieko nebepridursi 0-2 4 taskai, sedziu gilioi apmastymu stadijoj, suprantu kad man butina laimet kad patekciau i Top4, paskambinu savo merginai, pasiskundziu, paverkiu ir prisedu 4'am roundui
Round 4 Simuck - RW (Mirran)
Pirma karta pries Sima turnyre
. Pirmas matchas buvo laimetas infect'u kaip ir turi but, bet antras laimetas ne infect'u ir ne disvalifikacija simo, o Drakonu... Uzplasnojo NEGYVAI jis, nustebino mane pati jis 2-0 7 taskai Top4 - Check
Round 5 Versetty - GB (Phyrexian)
3 kartas pusfinalyj mes susitinkam ... ech tomai, gal si karta tau pavyks ... Pirmas game'as, jis baigiasi pamenu tomo zodziu tau pizda ir 2-1 infect haste goblinu ... 0-1,
antras game'as irgi butu jau baigesis, bet netikamas targeto pasirinkimas leme kad vos vos, bet peremiau kontrole ir laimejau ... prakaitas iskrito jau 1-1, Treciam game'e vos vos bet drakonas ir
Psychosis Crawler padare zalos kiek reikia ir isplese man pergale 2-1 finalas ... ir ne pries ka daugiau nei pries
Round 6 TomasKJ - GB (Phyrexian) (O ko tikejotes?
)
1am game'e dar kazkiek spardziausi bet shuda, antram game'e kazkas jam neto speju buvo ir mire gan greit jis, 3'as game'as truko amzinybe bet is niekur
Tainted Strike laimejo jam game'a. Tikrai pelnyta pirma vieta jam, seniai jam jos jau reikejo
2a vieta irgi gerai
, o dabar visi savo reportus - STAIGIAI!