Autorius Tema: 2011.01.23 Sekmadienis  (Skaityta 20950 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: 2011.01.23 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Sausis 23, 2011, 20:25 »
Nu ka susirinko visai normaliai musu is tikra :) pradejom apsilima su UW - gavau ragana, ir kaip pridera raganai mane sudegino ant lauza :D tai as nuejau moraliskai ruostis gurpsus vest pirma karta nu gi juk debiutas :)
Kaip ten kokie kam ispudziai tegu papasakoja kas lose nes sunku man vertint, siaip labai dekingas Dovydui, Sabui ir Arturui kurie buvo pirmieji zaidejai man meistraujant ir atlaike visas klaidas ir nedadielkas is mana puses :D siaip man asmeniskai buvo smagu ir patiko, as su mielu noru jei tik nores zaidusieji ir nebus visiskai manim nusivyle galesiu sugalvot da ka nors ir pravest :)
Standartiskai su Arturu pratesem musu ultimate MTG serija - paskutine kova buvo total epic :D  nei daug nei mazai kokias 45 minutes truko ir vis del to elfai neatlaike nenormalaus spaudimo ir buvo nugaleti :D
Sekmadieni uzskaitau kaip pavykusi ir labai smagu :)
Aciu visiems!!!

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
« Atsakymas #16 Įrašytas: Sausis 23, 2011, 20:54 »
Apie UW tai nėra ką pasakot, mane pirma pakorė, kaip dažniausiai būna ir kaip visada suklydo visi :D nežinau kuo aš traukiu ant pakarimo, o Gurpsai buvo geri, Tomas puikiai susitvarkė, aišku gal buvo kiek disbalanso kai Artūras ten taškė visus piratus, nu bet jo toks charas :D o pati istorija tai patiko ten galima tęst ir tęst viska toliau, nes pradžia tokia lėta buvo, o pabaiga labai greit praėjo, bam bam ir loot'as mūsu :D  :smile:  žodžiu aš laukiu sekančiu gurpsu :D
Clap clap clap :D

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #17 Įrašytas: Sausis 23, 2011, 21:01 »
UW buvo šiek tiek naujų veikėjų, raganą vietoj to kad padėtu kaimui, nunuodijo saviaką :D Aš gavau prakeiktajį, ir jau žaidimui einant link pabaigos, kai visad ieškojau vilkolakių, jie surado mane ir padarė bendru, tai teko pakeist taktiką, padėt nebe žmonėm, ir pakorėm medžiotoją, kuris nušovė irgi saviaką taip ir laimėjo trys vilkai :D
Dixit pradžiai nelabai kaip sekės, bet įsivažiavus, gan toli į priekį nubėgau ir likau pirmas :) Poto ėjom dviese su Matu dominion sumest, pirmą kartą, nelabai kaip pavyko, tai gavau vos ne dvigubai, antrą kartą jau laimėjau gerai :)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #18 Įrašytas: Sausis 23, 2011, 21:12 »
Taigi, šiandien Tomas gavo pirmą GM krikštą ir galiu pasakyti, kad mes klube turime dar vieną Gurps meistrą, kuriuo negėda didžiuotis. Smagus ir paprastas siužetas, didelių klaidų nebuvo, buvo smagu ir įdomu lošti, nestringant vietose dėl kažkokių niekų ir panašiai. Dar kartą įsitikinau, kad Bobas yra gerai, o overkill yra dar geriau - gaila, kad taip ir neteko papiratauti, bet bent jau Sabas gavo pašaudyti truputį. Dovydai, sorry, kad vieną piratą pražiopsojau, kuris tave beveik per pusę perkirto, bet reikėjo rėkti, kad comme on, jie tryse, o ne dviese. Ir žinoma, atsiprašau krokodilo, bet jis pats prisiprašė  :evil:

Mūsų total war tarp elfų ir beastų dėl miško teritorijų tęsiasi, rezultatas po truputį gerėja (23:14), paskutinė kova tikrai buvo epic epic. Beastai pagaliau pramušė elfų kariauną, kuri prilaikoma Pario shieldo neturėjo galimybės pulti ir sutrypė elfų darželius su žemėm.

Užskaitau šiandieną - buvo superiniai gurps, kuriuose leido pasitaškyti kaip žaidėjui ir MTG, kuris įgauna vis didesnį pagreitį mano ir Tomo kovoje  :twisted:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausis 23, 2011, 22:50 »
Noriu išreikšti pasipiktinimą vėluojantiems  :lecture:

Šiandien Edis su Gintaru sugebėjo daugiau nei valandą pavėluot, nors patys labai prašė, kad atsineščiau Dixit. O pavėlavęs Edis dar sugebėjo pareikšti priekaištus, kodėl mes jo mol nepalaukėm... Paskui, davai tipo, sulošiam dar kart.
Rimtai, chebra.. WTF?! Ar sekmadienį 14 val toks jau ankstus laikas, kad nesugebat laiku atvykt? Suprantu, 10 ar 15 min, bet valandą vėluot... Plius dar Matas nuolat vėluoja ir pastoviai nepataiko ant žaidimo partijos pradžios, po to išgirsti "oh f**k, jau pradėjot". Juk yra ryšio priemonės, tai nors kartą praneškit kad tiek ir tiek vėluosit, bus tada galima paplanuoti eigą. O gal jūs įstrigot kokiam nors laiko rifte ir jūsų laikrodis per lėtai eina?
Nesat darželinukai, tai gal jau surimtėkit.

Ačiū už dėmėsį  (bow)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

4taran2

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 185
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 00:24 »
O as pvz buvau darbe :P (bow), bet velavau zymiai daugiau :)
42 is the answer \"(bow)\"

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 01:12 »
Darbas nesiskaito, cia kitas dalykas, nes pvz Aurelija is darbo daznai ateina, ir nieko cia tokio, jinai niekada niekam nesako pvz - "Alio gaidziai - ka jau be manes pradejot ??" :D Zodziu, as palaikau Sima - veluoti yra negrazu, o jei jau veluoji, tai buk zmogus - nekelk bangu. O tai kad ir snd, jau suskaiciuoji zaidejus UW sesijai, istrauki charus ir ivirsta pro duris paveluotojas koks...nors i aki durk jam su pirstu !

To Mariukas: Seniuk, as ka ne taip supratau, bet pagal Airio pasakyma man atrodo buvo scenarijus taip, kad paskutine nakti niekas nemire, nes vilkai bande griauzt tave, o ryta pakorem medziotoja ir jis nusove mane. Tai as kai uzsimerkes buvau, tai nemaciau, bet pagal scenariju iki to, tu turejai zaisti isvien su kaimieciais ir stengtis jiems padeti, nes tu , jei taves nesueda laimi tik tada , kai laimi kaimas. Tau nereikia stengtis but suestam, kad tamptum zut but vilku, ir aisku neissiduoti. Tau atsimerkus, moderatorius parodo, kas tu esi ir tik jam parodzius, kad esi vilkas, tu KITA NAKTI atsimerki jau su vilkais, o ne anksciau !
A taip viskas buvo ??
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Mindaugas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 82
« Atsakymas #22 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 08:30 »
taip viskas ir buvo

visoks

• Master
  • Įrašai: 810
« Atsakymas #23 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 09:10 »
Eam, visu pirma labai gailiuosi, kad nepavyko sudalyvauti klube - butent GURPSU zaidime. Ziauriai abydna, bet tikiuos, artimiausiu ir geresniu metu pavyks tai padaryti.

O del velavimu.. nu nzn nzn.. perdedat chebra :) nezinau kaip ten buvo, bet jeigu nuo 14.00 uzsirakinsit, tai ka as zinau... Cia ne mokykla, kad zymetis lankomuma ar velavima. Aisq, zaidimams tai nepadeda ir veluojantys turetu suprasti, kad patys kalti ir turi prie kitu prisitaikyti, bet ne daugiau...
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #24 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 11:40 »
Man tai Dixitas patiko, tikrai labai saunus zaidimas  :good:  dar lig siolei prisimenu ta mariaus paskutinio spejimo sufleri "Davis Jones" - topinis, kas zaide manau pritars :D  O as noreciau iskelti jau ir seniau berods kalbeta tema - ar nereiketu sugrieztinti sistema del norimu zaisti zaidimu konkretu vakara? Nes tikrai paskutiniu metu gaunasi, kad nezinai nei ka pats zaisi, ar verta nestis savu zaidimu ir pan. Nostro siule carcasone, niekam lyg ir nereikejo, bet klube jau iskilo klausimas, kad gal atsinese, noretume... Geriausias pavyzdys: gurpsininkai! Nezinau kaip jie susitare, bet va atejo ir zaide tai  :cards:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #25 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 12:14 »
Citata iš: "Maroom"
O as noreciau iskelti jau ir seniau berods kalbeta tema - ar nereiketu sugrieztinti sistema del norimu zaisti zaidimu konkretu vakara?
Reikalas tame, kad bent pusė besilankančių klube neužsuka į forumą ir net nesidomi kas ką planuoja atsinešti ir žaisti. Todėl taip ir gaunasi, kad atėję nieko nežino ir klausinėja. Tad vienintelis toks įmanomas sugriežtinimas - priversti lankytis forume. Nors visi matom, kad realiai tai sunkiai įgyvendinama...
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #26 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 13:00 »
O tai gal bent tie kas lankosi forume galetu susiplanuoti ka nori zaisti? Zinoma gal visa vakara ir nesusiplanuosi, bet bent pacioj susitikimo pradzioj butu galima kazka planuoto suzaisti  8)

EddyViper

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 146
« Atsakymas #27 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 13:54 »
nu po tokiu priekaistu supratau, kad geriau isvis nesirodyt, nei veluot. sutarta - ilgiau 10min nespeju ir isvis nesirodau, kaip i baznycia - niekas neina vidury misiu. deja pagal visas aplinkybes nera taip, kad viska baigiu ir 19.00 ar 14.00 jau sedziu klube. atsiprasau, mieli kolegos, atleiskit - kad neveluociau - lankysiuos reciau.

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #28 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 15:16 »
Edis kaip visada ant savo arkliuko :D
Esmė yra ne dėl vėlavimo, o dėl priekaištų - davaij, kodėl nepalaukėte, arba gal sužaidžiam dar. Pavėlavai - sėdėk ramiai ir žaisk pirmą žaidimą, kuris atsilaisvins. Arba pranešk - chebra, noriu lošti tą geimą, bet vėluosiu 15 min. Palaukit.

EddyViper

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 146
« Atsakymas #29 Įrašytas: Sausis 24, 2011, 15:45 »
kam as kada reiskiau pretenzijas, del savo velavimo? niekam. [veluoju juk del savo kaltes]
kam sakiau davai zaidziam is naujo? niekam. [numestas sakinys "nu va, be manes pradejo - nereiskia, kad kazkas manes turejo laukt]
lesu kam nors smegenis, kad nepriima ar nera man ka veikt? nelaukiu?
"arba gal sužaidžiam dar." - zaidimas per viena meet'a viena karta zaidziamas? negalima dar?
o del velavimo nepirmos jau pretenzijos. nepirmas kartas, kai jos tiesiai man. stai kodel ant arkliuko. savo.
Nelabai kas ten manes pasigedo pradzioj, veliau irgi be manes sekmingai vakar viskas prasisuko, o pretenziju laisvoj formoj gavau pakankamai.
So...?