Darbas nesiskaito, cia kitas dalykas, nes pvz Aurelija is darbo daznai ateina, ir nieko cia tokio, jinai niekada niekam nesako pvz - "Alio gaidziai - ka jau be manes pradejot ??"
Zodziu, as palaikau Sima - veluoti yra negrazu, o jei jau veluoji, tai buk zmogus - nekelk bangu. O tai kad ir snd, jau suskaiciuoji zaidejus UW sesijai, istrauki charus ir ivirsta pro duris paveluotojas koks...nors i aki durk jam su pirstu !
To Mariukas: Seniuk, as ka ne taip supratau, bet pagal Airio pasakyma man atrodo buvo scenarijus taip, kad paskutine nakti niekas nemire, nes vilkai bande griauzt tave, o ryta pakorem medziotoja ir jis nusove mane. Tai as kai uzsimerkes buvau, tai nemaciau, bet pagal scenariju iki to, tu turejai zaisti isvien su kaimieciais ir stengtis jiems padeti, nes tu , jei taves nesueda laimi tik tada , kai laimi kaimas. Tau nereikia stengtis but suestam, kad tamptum zut but vilku, ir aisku neissiduoti. Tau atsimerkus, moderatorius parodo, kas tu esi ir tik jam parodzius, kad esi vilkas, tu KITA NAKTI atsimerki jau su vilkais, o ne anksciau !
A taip viskas buvo ??