Nors vaizdelis jau aisqs bet paporinsiu is savo puses...
Ateinu keliom minutem anksciau, bet is tam tikru zenklu jau zinau, kad viduje yra saviskiu.. ieinu.. ir zagteliu.. Versetis vs Hornis mtg pliekia, nostromo teisejauja... bet zagteliu, nes pamatau kas dedas ant stalo. is pradziu pagalvojau, kad siaip kortas isidelioje... bet nifiga. Tomas koki 20 jei ne daugiau kortu ant stalo susidejes, masto pro kuri sona pulti Horni, o tas su trim korcikem saka pala pala... py*e tau tuoj bus... na nebuvo, bet atsilaike keleta turnu, ir kaip pats minejo, pritruko vienos manos... nes turejo TIK 14
zodziu neeiline kova. man pirma tokia buvo, kuria maciau. net nebuciau pagalvojes kad tokiu vriedu buna
na paskui sedom prie Mariuko naujojo geimo ir kibom vieni kitiems i skvernus. turiu pasakyt, kad jis vis delto skirasi nuo UW ir saboteuro ir siek tiek pripratus, jo laikas turetu pailgeti. man asmeniskai patiko, nors suzaidem tik dvi partijas ir visada buvau typa gerietis. geimas ziauriai paprastas ir apsilimams visada tiks, gal net labiau nei UW, nes uztenka maziau zmoniu, veiksmas vyksta praktiskai is karto ir visi dalyvauja. daug itakos turi diskusijos ir balsavimai. liuks geims.
na ka.. sedom keturiese skwazio geima lost. pasakojo gal 15 min, bet kadangi viskas vyksta nuosekliai, visi paeiliui daro veiksma, turi galvoti ka toliau veiksi ir ar kiti nepakenks, todel tikrai neuztrunka. visi losia kiekvienas uz save. toks grynai ekonominis - strateginis. paprastai man tokie zaidimai gal nuobuodokus buna, bet sis itrauke. nepajutom kaip laikas prabego, katedra pastatem. dizainas, grafika ir visa kita labai graziai ir patogiai pateikta, prie lentos ir mechanikos greitai priprantama. taktiku prisigalvoti gali ivairiausiu ir kaip paskutiniai turnai parode, praktiskai lyderis iki paskutines minutes neaisqs. turiu pasakyt, kad su nostromo nuo zaidimo vidurio rungtyniavom, skwazi gal labiau nesikiso ir ramiai rinko taskus, kol paskutiniu ejimu neblogai boostino, bet galejo ir geriau, kaip veliau pamatem. hornis puikiai zaide su eventais, tai irgi leido jam padaryti stipru suoli. vis delto laimejo ramas mane aplenkdamas dviem taskais. bet didelio skirtumo tarp visu zaidziusiuju nebuvo, o tai rodo, kad yra daugybe galimybiu laimeti
katedra tikrai bus statoma klube