Autorius Tema: GP Barselona - Pasiruosimas (Vos ne Blog'as :))  (Skaityta 9859 kartus)

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
GP Barselona - Pasiruosimas (Vos ne Blog'as :))
« Įrašytas: Kovas 16, 2011, 12:49 »
Treciadienis - Kovo 16d. 12:35
Katik baigiau mokykla, baigiau uzsisakyt viezbuti, beliko gaut pinigu pragyvenimui ir rast (jei imanoma) pigiau iki vilniaus ir atgal i siaulius kaip nusigaut nei traukiniu, nes keliauju ne vienas, o su savo mergina. Sumaniau paziureti dabar Tier 1 deck'us ir matau savo decko siek tiek kitokia versija. Patestuojam, pabandom, pakuoreguojam ir turim sita versija
Maindeck:

Artifacts
2 Sword of Feast and Famine

Creatures
4 Squadron Hawk
4 Stoneforge Mystic
1 Geth, Lord of the Vault

Instants
2 Doom Blade
1 Go for the Throat
3 Mana Leak

Planeswalkers
2 Gideon Jura
4 Jace, the Mind Sculptor

Sorceries
2 Day of Judgment
1 Duress
4 Inquisition of Kozilek
4 Preordain

Basic Lands
2 Island
4 Plains
2 Swamp

Lands
4 Creeping Tar Pit
4 Darkslick Shores
3 Glacial Fortress
4 Marsh Flats
3 Seachrome Coast

Sideboard:
3 Kor Firewalker
1 Sun Titan
1 Celestial Purge
2 Condemn
1 Disfigure
1 Divine Offering
3 Flashfreeze
1 Duress
2 Memoricide

Vis dar galvoju -1 Sword of Feast and Famine +1 Sword of Body and Mind, bet melynos opozicijos daug itin nesimato, o pats efektas nedaro tiek daug zalos kaip Feast and Famine daro, po Gideon ir dar poto manos mana leakui ir removalui, sunku atsilaikyt zinokit... Kiekviena diena mano grupei vyksta diskusijos ar Geth apsimoka isvis zaist, bet mano manymu taip, butent dabar kai daug artifaktu (kuriu puse klubo nekencia :D) labai gerai yra nuvogti ju paciu panaudotus arba mano diskardintus padarus/artifactus ir dar juos numillinti truputi, taip gaunant gal dar daugiau taikiniu ir seip 5/5 intimidate = geris. Dabar kiekviena diena vyksta testavimai per MWS nes dar ties decku nesu totaliai uztikrintas o iki turnyro liko savaite su puse  :O: Neimkit is manes pavyzdzio, padarykit viska menesi, pora savaiciu pries vykstant o ne savaite, dabar vis galvoju mokykloi, nors katik ir interpretacija parasiau ir po valandos man dar braizyba su band practice'u bus ... koki karta gal nufilmuosiu testavima savo ... gal ... jei bus norinciu ... anyway, decko savo sukurt kaip ir nepavyko, o taip norejau. Collosal Chalice (deckas kuris zaide ant Blightsteel Colosus ir Shape Anew combo) nelabai nusiseke nes buvo daug budu kaip mano ta kolosa pasalint ir poto absoliuciai nieko neveikt ...
Tai tikriausiai tiek, reikia eit piestukus droztis braizybai :)
ϕyrexian ϕanatic

Xemnon

• Master
Re: GP Barselona - Pasiruosimas (Vos ne Blog'as :))
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovas 17, 2011, 10:57 »
Ketvirtadienis Kovo 17d. - 10:40
Katik gryzau is mokyklos, nes Lietuviu mokytoja seminare ir tuom pasinaudodamas is Automobilizmo ishsiprasiau  :Yahoo!: Pakeliui kalbu su klasioku kuri uzverbavau i MtG, gal koki karta jei nores, atvesiu i kluba ;). Anyway, Sumasciau, kad daugelis kortu mano decko neaiskios paskirties ir seip gal kam neasku kam kokia korta skirta, tad paaiskinsiu nuo pat pradziu :)
Artifacts
2 Sword of Feast and Famine - Pagrindinis mano laimejimo budas, daznai sunaikina oponenta visiskai, nes Gideon Jura, ar koks dar didelis spelas pvz Geth ar Jace, poto papuolu, atsitapinu, dar oponentas padiskardina ir dar pora blockeriu ishsimetu... overkill krc
Creatures
4 Squadron Hawk - Nenuvertinkit, turnyrine kalade ir as naudoju 1/1 uz 2 manos, kur tai matyta... Pagalvokit, Card advantage (Terminas nusakantis 2 dalykus: 1. Zmogus turi Card Advantage kai zmogus turi daugiau kortu rankoje ir daugiau variantu nei jo priesininkas. 2. Kai naudojant viena korta gauni antra, taip gaunasi kad Cyclini kortas ir gauni dar kazkoki efekta) yra labai geras dalykas, tuolab as turiu ant ko uzmauti karda savo ir kapoti, tuolab flying mes visi gerai zinom kad dazna karta yra labai kritiskas dalykas.
4 Stoneforge Mystic - Dabar tikriausiai zaidziamiausia korta turnyrinese kaladese, kai swordai pasirode, visur kur balta spalva buvo kisami stoneforge'ai ir aisku kodel, imanoma pigiau ir nenucounterinamai ishsimesti sworda ant stalo yra labai geras dalykas, nes oponentui tikrai zalos ir laifams ir rankai darys, beto jei oponentas greit nesusitvarko GG.
1 Geth, Lord of the Vault - Mano kozeris, kadangi dabar swordu ir Stoneforge Mystic'u package'u vis dideja ir dideja, reiskias kad bus daugiau ir daugiau taikiniu is kuriu nuvogsiu kardus ir dar pamilinsiu ir nezinia dar gal koks kardas ar Stoneforge Mystic'as iskris :) beto 5/5 intimidate ... Tik vampyrai siom dienom turi juodus padarus tai man labai saugu :)
Instants
2 Doom Blade - Removalo, reikejo, reikia ir reiks, butent dabar kai populiareja Prosecutor Golem nes daugelis zmoniu zaidzia Go for the Throat vietoi Doom Blade'u :)
1 Go for the Throat - Doom Blade'as juodiems padarams :) ka bepasakyt :)
3 Mana Leak - Tikrai man reikia sita komentuot?!
Planeswalkers
2 Gideon Jura - Siame Standart'e populiaru mazu padaru decku tai sitas dazna karta veikia kaip "Prevent all damage next turn and make all your creatures unblockable until the end of turn" nekalbu apie ultimate'a jo ir dar uzdedant karda 8 zalos ir dar padiskardink ... ai palauk dar landus untapinu ... GG
4 Jace, the Mind Sculptor - Dabar jau melyna nera melyna be Jace'o tiesiog nesibaigiantis kortu saltinis, suprantu kad zmones daznai nesupranta kodel jis geras, pagalvokit apie jo 0 ability - pasiemi 3 kortas, padedi atgal 2 kuriu nelabai reikia, pasidedi fetchland'a arba stoneforge arba Squadron Hawk'a, pramaisai decka ir voila sansas kad gausi geresnes kortas labai padideja -1 abilka padeda pries didelius padarus pvz Wurmcoil Engine, Blightsteel Collosus ir t.t. +2: abilka uzlauzia oponenta kai jis neturi kortu hande savo ir kontroliuoji ka jis istrauks Ultimate: net nekalbesiu... IMHO jis vertas tu 100$ :)
2 Day of Judgment - Mass removalo niekada nebuna per daug :)
1 Duress - Pries kontroles :)
4 Inquisition of Kozilek - va cia ir mano kozerio antroji dalis, kadangi dabar Caw-Blade (decko tipas kur buna 2 kardai, 4 hawk'ai ir 4 stoneforge mystic'ai) yra LAAAABAI populiarus su sita korta galiu islaukt kai Turn 2 paleidzia savo stoneforge'a ir paimti ju karda ir i siukslyna ismesti... jus net neisivaizduojat koks geras jausmas :)
4 Preordain - Labai gera korta pradzioje ir ne tik, mini Jace'as praktiskai :)

Kaip ir tiek, rytoj daug nerasysiu tikriausiai nes poryt mano mazosios sesutes 7'asis gimtadienis tai pas mama vaziuosiu :)
ϕyrexian ϕanatic

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovas 17, 2011, 15:33 »
Ką aš galiu pasakyti :)
Turbūt kaip ir daugelis kitų - nieko :D
Stebina, kad nemažai kortų yra po 1 ar po dvi ir jos vadinamos koziriais. Nieko sau koziris, jei jo tikimybė - 11 procentų :)
Anyway, patarti nelabai galiu kuom. Nebent atnešti savo kaladę patestavimui ir visiškam sutriuškinimui savęs :D

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovas 17, 2011, 16:50 »
Aš galiu patart :D svarbu per daug nesigilint :D į kortas ir t.t. :D man tai paded

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovas 17, 2011, 17:36 »
Nepamirsk su savimi pasiimti ir koki amuleta ar zieda, kuris prideda +3 luck, pravers  :D

Xemnon

• Master
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovas 17, 2011, 19:51 »
Citata iš: "Hornis"
Stebina, kad nemažai kortų yra po 1 ar po dvi ir jos vadinamos koziriais. Nieko sau koziris, jei jo tikimybė - 11 procentų :)

Kortu buna 4 kurios yra labai geros ir pries visus deckus pravers o koziriai mano yra tik nutaikyti pries Caw-Blade beto kiek 6 manos padaru galim turet ... nedaug nes poto bus kad juos vien trauki, ne, man 1 padaro per akis, daugelis net nenaudoja dideliu padaru Caw-Blade decke :).
Citata iš: "Maroom"
Nepamirsk su savimi pasiimti ir koki amuleta ar zieda, kuris prideda +3 luck, pravers  :D
Ech ... kad toki as tureciau :)
ϕyrexian ϕanatic

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovas 17, 2011, 20:28 »
Citata iš: "Xemnon"
beto kiek 6 manos padaru galim turet ...
Daug  :D

O koziriai, nutaikyti prieš tam tikrus dekus, neturėtų būti sideboarde? Ar turnyre, į kurį tu važiuoji, beveik akivaizdžios kaladės, prieš kurias reikės lošti?

Xemnon

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovas 17, 2011, 20:57 »
Citata iš: "Hornis"
O koziriai, nutaikyti prieš tam tikrus dekus, neturėtų būti sideboarde? Ar turnyre, į kurį tu važiuoji, beveik akivaizdžios kaladės, prieš kurias reikės lošti?
Taip bet Inquisition'as labai gerai veikia ir pries daugeli decku o kadangi 30% metagame'o (metagame - yra patys populiariausi deckai) yra Caw-Blade, tai jis tiem 30% pasiruoses ir yra :)
ϕyrexian ϕanatic

Xemnon

• Master
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovas 18, 2011, 07:59 »
Penktadienis Kovo 18d. - Ryc
Po mano kasdieniniu gincu su mociute prisedu prie kompo ir galvoju reikia patestuot, opa ir toks naglesnis match-up'as UW Caw-Blade, 50-50 jis zaidziasi, su geth'u 60-40 :), game 1 eina labai letai is mano puses pradzios net nepamenu kad kazka daryciau, jis kiek pamenu Turn 2 Stoneforge mystic kuri nupyliau Go for the Throat swordas buvo niekieno nelieciamas iki tol kol ant stalo nenusileido Gideon Jura is jo puses, mano lenta buvo vis dar tuscia... kele man neramuma ... papuole, 6 zalos padare ... nekas poto dar ziuriu Celestial Colonnade .... oj man riesta .... su savo Creeping Tar-pit'u karta papuoliu ir viskas buna ok, puolimas svarus, ko nesitikejau ... hmmm... gal removalo neturi? Dar vienas puolimas is jo puses si karta is su colonnada .... 10 zalos ... skauda ... 4 life'ai pas mane o pas ji visi 20 ... nekazka ... top deck pagaliau baltos manos saltinis, (visa laika turejau juodos ir melynos manos bet ne baltos) iskarto ishsimetu Squadron Hawk ir susirandu kitus 2. Pass. Jis vel papuola su viskuom blokuoju landa, su Doom Blade isnesu Gideon'a .... gavau laiko atsipust ... traukiu Plains wooohooo pasidedu du erelius ant stalo ir manos Mana Leak'ui pasilieku. Jis puola su landu vel, as blokuoju su vienu ereliu nes man pzda gali but, pasidedu gideona ... jis paziuri i savo handa vienaip, kitaip ... sako GG Sideboarding: +2 Condemn +1 Disfigure +2 Memoricide +1 Divine Offering -3 Mana Leak -2 Preordain -1 Go for the Throat
Game 2
Pradeda su island ir sako go ... hmmm Preordain'o nepatrauke, gerai, as zaidziu Darkslick Shores ir metu i galva jam Inquisition of Kozilek ismetu Squadron Hawk'a parodo handa su 3 landais ir 2 gideonais .... nais krc, poto pats bandziau zaisti Stoneforge Mystic bet pasirodo per ta 1 kortos traukima jis istrauke Mana Leak .... bliat. Nepamenu kas toliau vyko bet pradedu zaistis su 3 Squadron Hawk'ais ir 1  Jace, the Mind Sculptor jam ten riesta daros o kai atejo swordas ant stalo, jis nebeiskente ir paleido Day of Judgment ... ok stalas tuscias ... ir jis lieka ilgai tuscias ... ai uzmirsau pamineti jis pradzioi buvo ishsimetes Stoneforge Mystic tad kardas ir jo pusei gulejo jau .... ishsimetu paskutini ereli ir pradedu su jace'u keitinetis kortas :). Jis per savo turna ishsimeta 2 erelius, 1 grave'e buvo o kitas rankoi, pats rode :). As per savo turna darau dideli 0 o jis puola su paprastu ir karduotu ereliu i mano jace'a, pakisu karduotajam savo ereli ir jace'as jau ant 1 counterio teguli ... uncool. Topdeck gideon.... nice Gideon Jura pradejo mano subine kelti biski su -2 abilka bet numire greit jis :) poto ir atejo paskutinis erelis ... neislaukes tvojau ant stalo Day of Judgement ir jis per savo eile nieko nepasiule. Ir cia noreciau padaryti pauze ir pasinaudoti proga vienai gerai mtg pamokai, SKAITYKIT KORTAS JEI JU NEZINOT. Zmogus pasimove taip katik kaip bus pavizdys, butu dar sansa turejes laimet o dabar susimove. Per savo eile ishsimetu Geth, Lord of the Vault jis neperskaite iki galo ir galvojo kad tik artifactus is jo grave'o galiu imt ir leido jam praslyst, iskarto patapinau 3 landus, parodziau i jo grave'a ir sakau "Gimme a Hawk", tada is jo pasigirsta replika "I don't have any artifacts" duodu jam laiko susiprotet ir susiproteja zmogelis "Oh shit ..." "Your opponent has left the game" .... supratau.
ϕyrexian ϕanatic

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovas 18, 2011, 09:36 »
Įkišiu ir aš savo nekompetetingą trigrašį :D
Ar nereiktų Go for the Throat bent 2? Nejaugi jau taip niekas ir neloš su juoda spalva?
Žiūriu artifaktų removalo praktiškai neturi, ką darysi prieš Liquimetal Coating + Revoke Existence/Shatter combo?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Xemnon

• Master
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 18, 2011, 14:37 »
Citata iš: "Simuck"
Įkišiu ir aš savo nekompetetingą trigrašį :D
Ar nereiktų Go for the Throat bent 2? Nejaugi jau taip niekas ir neloš su juoda spalva?
Žiūriu artifaktų removalo praktiškai neturi, ką darysi prieš Liquimetal Coating + Revoke Existence/Shatter combo?

Juoda spalva metagame'e yra tik mirroras (mirror - taspats deckas) ir Vampyrai, vampyrai man nera labai baisus tikrai, o Liquimetal Coating deckas yra Tier 2 ta prasme zaidziamas bet per daug silpnybiu kad kanors padarytu, mano deckas ji lengvai triuskina
ϕyrexian ϕanatic

Xemnon

• Master
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovas 23, 2011, 07:30 »
Treciadienis Kovo 23d. - 07:25
Ech... nuo kur man pradet... jau mano Unlucky puse gryzta o net is Siauliu neisvaziavau!Fcuk! Trumpai tariant viskas buvo taip: Didziaja dali kortu kurias as buciau pasiskolines turi drauge Nadja is rusijos kuri, taipogi pasiskolino is zmoniu ... viskas atrodo paprasta? taip nera! Pasirodo vienas is tu zmoniu tas kortas pardavineja o zmogus kuris nori jas pirkt maskvoj, kaip tik ten kur Nadja su kortomis, as pats su juo kalbejau ir zmogus GP negali islaukt ...  :-x Tai kad, laikas kita decka rinktis ... pravartau trade'a savo, jinai kartu (mobiliaku susikalbejimas buvo smagus, bet ir saskaita nemaza jai bus)ir galu gale nusprendem koki decka zaisti ..... gyvenime neatspesit .... RDW .............  :o  .... ka cia daugiau bekalbet, mano reakcija buvo tokia ziauri kad isgulejau ishsiziojes 10minuciu ... ziuriu RDW nuo manes toli nenubega ... nubegs kai ishsikeisiu Goblin Guide i kanors kita :)
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovas 23, 2011, 14:55 »
Taigis...burn all motherfu***rs to crisps, bro...red deck for the win !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...