Autorius Tema: GP Barselona Report'as  (Skaityta 7929 kartus)

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
GP Barselona Report'as
« Įrašytas: Kovas 31, 2011, 15:26 »
Pradekim nuo dienos pries skrydi i GP. As ir mano (ne ismanusis) mobilus telefonas traugavom itin ta diena nes teko skambinti i visas pakampes gauti kortu nes as vistiek labai norejau zaisti UWb Caw-Blade... Gavau ish kur gauti visas ishskyrus 2 ... 1 Jace'a ir 1 Sword of Feast and Famine. B***T! Be tu kortu niekur as gi. Aciu dievui paskutine minute atsirado zmogus kuris paskolino Jace'a. Galu gale 5 valanda ryto ishskrendam is Wilno i Ryga, poto sedim 5 valandas oro uoste del persedimo i Barselona, po miego, zemes pritrupinimo is mano puses ir Citadeliu losimo dalaukem su Ingrida tas 5 valandas ir pakylam i Barselona... kazkaip prailgo tas skrydis, bet nusileidom. Pries ishskrydima susiziurejau ir nu nors tu uzmusk mane, yra metro stotele prie oro uosto, iseinam .... niekur jos nematyt, informacijoj pasiklausiam - nera... THNX GOOGLE MAPS!!!... Vnz, ilipam i autika 2x5.30euro, nuvaziuojam i centra, ilipam i metro kuris kainuoja 1.5euro uz isedima ,o persedimu daryk kiek nori, ne taip kaip briuselyje. Atvykstam i savo stoti: Lesseps. Greitai susirandam savo (kaip mes manem bus barakas ten ar kazkas tokio bet visdel to ten tikrai buvo rimtas ir geras viezbutis) viezbuti. Apsiprausiam, nugrebiam map'a susidedam shmutkes ir davai i GP vieta kur susitinku atsiimti savo 95% kalades :) ten susitinku su savo gera drauge Nadja Antonova ir Top 50 MtG zaideju pasaulyje Sam Black, pasiimu is ju kortas ir bandau palosti, nu grybas gaunasi tik su vienu kardu ... ech nu dzin keiciam planus ne 2 GB swordai o 1 GB ir 1 GU (dekui Simai!) - dauug geriau. Grystam namo, susidedu kuprine is anksto ir nusistatau zadintuva. Let the Fun BEGIN!
Atsikeliu ir greit nulekiu i GP vieta, zmoniu maziau nei briuselyje, atsisedu priesais Christian Calcano ... nejauku, jug zmogus nesenai Worlds'uose 15 vieta uzeme, paklause manes ar as zinau kur Sam'as yra ... nope, nes ir pats jo laukiau kad padetu pasirinkti SB ... galu gale randam ji, dedames SB uzsiregistruojam deckus susedam ir priduodam decklist'us gaunam Maelstrom Pulse uz dalyvavima ir pradedam zaidima
Round 1 Sorribas, Xavier [ESP] GW Aggro
Atsisedam, paklausiu is kur, gaunu atsakyma kuris man buvo jau lauktas "From here" Turn 1 pamates is jo Birds of Paradise galvoju aiiii mono G nu gerai, o turn 2 pasirodo plainsas su Fauna Shaman.... WTF?! vnz greitai baigiasi man Game 1, net nieko nepamenu, game 2 laimiu bet irgi nepamenu kaip, game 3 gavau del Bonehoard kuris isdidino jo Baneslayer Angel iki 11/11 ir neturiu removalo 1-2 0-1 0 Tasku .... FUUUUUUUUCK vel prasideda Briuselio istorija (ten 0-3 variau)
Round 2 Garcia Rodrigo, David [ESP] UW Quest-Blade
Atsisedam, paklausiu is kur, (visada ta darau) ir vel ispanas ... si karta blogiau... itin blogiau kalbantis angliskai ... bet kietas Darth Vader shirt'as pas ji .... pradedam zaisti Turn 1 jis man padaro Quest for the Holy Relic ir Ornithopter zjbal, Questas! man geras match'upas :)))) laimes kupini mes zaidziam ramiai, jis ten prisideda threatu daxuja as pasakau Day of Judgement ir is leto Stoneforge Mysticas dakapoja su kardais ji. Game 2 daug nekalbesiu, jis turejo tik Kor Skyfisheri ir as istraukiau Doom Blade ishsirezolvinau Stoneforge Mystica ir uzmusiau 2-0 1-1 3 Taskai .... WOOOOOOOOOOOOooOOOoOoOOOoOoooOoo!!!!111111oneoneone pirma pergale GP evente!
Round 3 Rodriguez Mata, Tomas [ESP] Valakut
Kaip Sam'as ir Christian'as sake... mano blogiausias match'upas ... kame baisu tam Tomas'ui 10 metu ... bl gi MtG ne nuo 13 kartais?! oh well... Turn 1 Valakut ... zjbal nx nepamenu kaip ten viskas ejos bet counterinau ji nezmoniskai ir vienintele man zala buvo tai is paties Marsh Flats ...joooo Game 2 ... net nenoriu kalbet Turn 3 Primeval Titan ir poto Turn 4 dar vienas titanas... yeahhhh Game 3 buvo jauciu kulminacija mano zaidimo... Ant stalo is jo puses yra 2 Lotus Cobra 1 Avenger of Zendikar su 0/1 7 tokenais ir 2 Overgrown Battlement (visalaika tos kortos pavadinima uzmirstu) 9 life'ai, mano puse Jace, the Mind Sculptor Squadron Hawk 2 Stoneforge Mystic vienas turi Sword of Feast and Famine kitas Sword of Body and Mind, man 10 life'u, jis patraukia landa, papuola su visai, pablokuoju avengeri ir 2 cobras su savo mysticais ir pauksciu, per savo turna papuoliau su neblokuojamais mysticais del Protection from Green ir su neblokuojamu Creeping Tar Pit ... man liko 1 life'as jam 0 .... OMGWTFBBQ!!!!! 2-1 2-1 6 Taskai ... vos i kelnes nepridejau is laimes.
Belaukiant Round 4 sutinku broli lietuvi kuris turi 3 Bye'us (tai yra 3 automatiniai laimejimai tai jis jau geriau nei as pradeda) jis zaidzia Boros ir pora partiju sulose 4fun visas laimiu be Sideboard, o jame 8 kortos pries ji :DDDD.
To be Continued....
ϕyrexian ϕanatic

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
Re: GP Barselona Report'as
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 01, 2011, 15:08 »
Round 4 Navarro Garcia, Javier [ESP] Mono White Eldrazi
Po mano Turn 1 Inquisition of Kozilek pamatau Emrakul'a ir All is Dust ... WTF!? eldrazi deckas?! oh well.. vnz visaip ten bandziau bet Mystifying Maze lauze mane Game 2 jam nekrito kortos ir greitai uzlyjau Squadron Hawk'ais ir kardais ji iki mirties o game 3 buvo ilgas bet jau kai turejau pakankamai threat'u jis istrauke Eye of Ugin (siuliciau tau ta korta Arturai) buvo gan per velu. 2-1 3-1 9 taskai
Round 5 Horváth, Tamás [HUN] Valakut
Pagaliau ne ispanas!!! Zmogelis katik is po Feature match'o su Shuuhei Nakamura - top 10 japonu playeriu 2-1 prapyle ... respectas zmogui. Pradedam lost, atlupa mane su valakutu ir titanu kaip reikiant. Game 2 Jis greitai pastato Gaea's Revenge ir pradeda lupti ... uhoh.... po to kai man liko 3 laifai ir bijojau bolt'o as pastatau Stoneforge mystic su Sword of Feast and Famine, patopdeckines antra karda uzlupau ji ir pradejau kapot su Creeping Tar Pit po kiek laiko nieko nepeses concede'ino Game 3  buvo smagu jis keepino forest 3 Lotus Cobra 3 Summoning Trap poto patopdeckino foresta ir pradejo metit cobras su tikimybe kad counterinsiu ir numes 3 trap'us :D, gaila bet as jiem turejau Doom Blade'us ir Go for the Throat poto lupau Memoricide sakant Summoning Trap ir jam jau buvo dar labiau pz nes poto zudziau ji su stoneforge'u su kardais 2-1 4-1 12 tasku
Round 6 Mesquita, Ivan [ESP] GW Aggro
Vel tas sushiktas GW aggro, daug nieko nepamenu bet ten Vengevine'ais lijo ir mane uzmuse 2-1 4-2 12 tasku, dabar turiu 3 win in a row kad i Day 2 patekciau
Round 7 Mifsud Tommasi, Patric [MLT] WUb Caw-Blade
PIRMAS MIRRORAS!!! 1 Game'a mulliganina daug ir jam greitai mirtis buna, Game 2 buna smagu hande 3 Gideon Jura tai taip ir zaidziaus pas ji 4 Squadron Hawk o pas mane Gideonas - panaudoju +2 - jis man suseria 7 zalos dar nuo Creeping Tar Pit poto uz 0 lupu jam 6 i galva taip kartojau kol su 3 gideonu dar ir su Tar pit'u su Sword of Body and Mind papuoliau 2-0 5-2 15 tasku
Round 8 Bastos, Frederico [PRT] Vampires
Vampyrai, net nemoku zaist pries juos irgi tai krc Kalastria Highborn ir Bloodghast padare savo :D Game 2 jis vel daro tapati uzbaigdamas mane su 2  Lightning Bolt 0-2 5-3 15 tasku Eliminated ... Mazai truko, but oh well, nesigailiu nuvykes ir sudalivaves!
ϕyrexian ϕanatic

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
Re: GP Barselona Report'as
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 01, 2011, 16:52 »
Šaunuolis  :friends: