Autorius Tema: Kamigawa Theme Deck Reports/Results  (Skaityta 10526 kartus)

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
Kamigawa Theme Deck Reports/Results
« Įrašytas: Balandis 17, 2011, 20:36 »
1.Tomas Kosteckas (Spirit Flames)
2.Domantas Zavadzkis (Truth Seekers)
3.Ingrida Radaviciute (Dark Devotion)
4.Nerijus Gelumbickas (Soratami‘s Wisdom)
5.Arturas Vaskys (Spiritbane)
6.Marius Keraitis (Snake's Path)
7.Ramunas Brazlauskas (Kami Reborn)
8.Simonas Kapuciskas (Spiritcraft)
9.Viktor Buchtin (Critical Mass)
10.Ruta Gapsyte (Rat's Nest)
11.Mindaugas (Way of the Warrior)
12. Tomas Glazauskas (Ninjutsu)

Reportas bus veliau.
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: Kamigawa Theme Deck Reports/Results
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 17, 2011, 22:27 »
As pradesiu savo reportu.

Well...7 vieta. Visai kaip Time Spiral. Kas nutiko, Ramai ? Kur ta slove, kai prizine, 3 vieta su Borosais buvo ?? Anyways...papasakosiu kaip viskas buvo.
Po burtu traukimo, stipriai plakancia sirdim, keliu deko korta - Dvasių Atgimimas (Kami Reborn), hmmm - that was not i was expecting for...dvasinis dekas. Nu dzin, o ka darysi - vogti tai neisi...pats si deka labiausiai is visu Kamigavos deku balansavau, paciam ir teks ismeginti, true..true.

Pirmas matchas - pries Mariuko gyvates, oh phu - turint galvoj, kad tas dekas irgi buvo pimpintas, darosi kazkaip nejauku. Nu bet Mariukas neturi daug patirties dar labai, gal darys daug klaidu ? Su ta mintim shufflinu deka savo. Pirma partija: muliganinu iki 5 kortu, gaunu ranka su viena zeme, bet bent dvi kortos kone iskart zaidziamos, jei ateis landas, dar kelios. Rizikuoju, bo iki 4 nesu gyvenime nusimuliganines. Mariukui su mana problemos anaiptol nera, jis drasiai meto gyvates i trasa. Per pirmus varymus graziai isteske ant stalo Orochi Ranger, uzmove jam Serpent Skin, po to seke Kashi-tribe Reaver. Du regeneratoriai ir yra manos jiems apsaugot, stall'inu. Nu o paskui neuzilgo atejo ir pats Seshiro the Anointed. Pries regeneruojancias gyvates nieko padaryt nebegalejau. 0-1, antra partija: Mariukas pradejo nuo shamanu, kuriuos vainikavo Sachi, Daughter of Seshiro. Taigi manos jis turejo dar daugiau. Per abi partijas intensyviai Mariukas naudojo Sensei's Divining Top. Po dar Hankyu, o su tiek manos patys suprantat....Zodziu po gyvaciu banga buvau palaidotas dar greiciau nei pirma karta. Krapstau galva, kur problema ir kodel neveikia dekas. 0-2, jo pradzia nekokia...

Antras matchas - su Ingrida ir jos demonais. Nu, galvoju, Ingrida irgi nera patyrus zaideja, deku dar nezino, as turiu sioki toki edge. Nors su Mariuku tas nepadejo. Anyways, uzkurem geima. Pirma partija: Ingrida, pavaro keleta zmogedru, as po muligano iki 6 kortu pradedu irgi letokai. Pas mergina ateina Scourge of Numai kuriam i dantis iduodama O-Naginata, isvaizduojat po 7 laifo per turna su trample ? Keliais tiksliai kirciais jinai graziai mane supjausto. 0-1, hehe - linksmybes tesiasi - WTF ?? Antra partija: susiimu, per trumpa laika prasuku grazu combo - Kodama's Reach, aukojama Hana Kami, is kreivo imu Kodama‘s Reach ir vel traukiu zemiu. Zemiu priauga kaip ant mieliu, patopdekinu Body of Jukai – girl, wanna see Big Ben, aye? Ingrida neturi ka pasakyti pries tokia brutalia jega ir pralaimi. 1-1, uf, nu pagaliau. Trecia partija: As viena po kitos labai graziai istraukiu  5 pelkes, kai pilna ranka zaliu gyvunu uz viena arba 2 manos. C‘mon, as tikriausiai sapnuoju. Ingrida pavare galingu zmogedru, tokiu kaip Ogre Recluse, Sokenzan Bruiser, o paskui dar ir demonas kazkuris ateina, ir vel esu lesamas, pagaliau istraukiu miska, bet...saukstai jau po pietu, autobusas jau nuvaziavo. 1-2 ir bendroj saskaitoj kol kas 0 pergaliu.

Trecias machas – su Versecio Nindziu klanu. Zvengiam, bo Tomui sekas panasiai kaip man, pergaliu nulis, ninzdes ciulpia big time. Prisimenam su Tomu Time spiral laikus, kai buvo labai panasiai mums ir sedam zaisti. Pirma partija: Evil Tomas visaip suka uodega, bet man gerai ateina startine ranka, sukrenta geros zemes. Stabilizuoju zaidima, paskui istaskau kelis, pavojingiausius padarus su Swallowing Plague, smeigdamas i jo 1/1 padara, koki 5 zalos ( bo man reikia laifo ), ta korta jega. Su Hana Kami patraukiu kelis kartus i ranka ta korta ir vel taskau nindzes, keldamas laifa, Tomas bejegiskai purto galva. 1-0, yea ! Antra partija: Tomas nusiteikes ryztingai, imasi iniciatyvos, buria Genju of the Falls, pavaro Student of elements ir iskart anam Phantom Wings, užkabina jam Manriki-Gusari , po dar kazka ten, o juk visi skraidantys – nu ir pradejo man art shikna, greit ir techniškai uzskraido, nes visai nerandu budo kaip gintis nuo skraiduku.  1-1, wow, nindzes dar rodo dantis. Trecia partija: Jinai ilgai netruko, as priburiu nemazai dvasiu, paskui dailiai zaidziu Devouring Greed, Tomas negali counterinti, lieka su mazai laifo. O pas mane ant stalo – kazkuri Inames forma. Tomas duoda man ranka, pirma pergale. 1-2 ir galvoju, kad pagaliau dekas ima kazkiek rodyti palankuma.

Ketvirtas machas: Ruta su savo ziurkem. You must be kidding, right? Bet Ruta dailiai nusisypso ir sako, kad dzites ji nebuvo istraukusi  per visas partijas iki manes. Hehe, as jai sakau, kad per mano partijas ištrauks, aisku meluoju, bet zinant ziurkiu lizdo reputacija darosi neramu. Pirma partija: Greit sugebu isstatyt Traproot Kami, netgi dvi. Ruta dar is inercijos atakuoja, bet pas mane misku pakankamai, ciaudau i jos pastangas. Pasui man labai pasitarnauja Thief of Hope, kuris apgnaibo Rutos laifa, o jinai laifo generuot nemoka. Jinai ninzdes zaidzia hardcastindama jas ir aplamai daro daug klaidu, Ruta – as is taves tikejaus daugiau, sakau tau nuosirdziai. Iseina mano kazkokia riebi dvasia, ar tik ne Nightsoil Kami ir ja uzdauzo. Antra partija: Situacija panasi, Ruta su removal‘ o pagalba naikina mano Traproot Kami, kurios tuctuojau grizta i ranka del kazkokios dvasios sielu mainu. Antra karta per turnyra ant stalo iseina Body of Jukai, kuri Ruta negailestingai sukapoja su Nezumi Ronin. Aisku as tai maciau ir specialiai siuciau savo gargara ant jos, nes Jukai Kunas turi trample ir 6 zalos persoko jai labai graziai, palikdama ja su keliais laifo taskais, o man pusej jau laukia Gibbering Kami, ziurkes juk nemoka gintis nuo flyingo. 2-0 nugaliu sia mergina, patikrinam jos library – akurat, Umezawa's Jitte guli antra nuo bibliotekos apacios. Bad luck indeed...

Penktas matchas: Simas su spiritizmu. Du labai panasus dvasiniai dekai, oj bus įdomios partijos. As dar turiu vilties. Pirma partija: abu pradedam letai, pas Sima padaru daugiau, pavojingiausius , tokius kaip Horizon Seed, istaskau su removal‘o pagalba. Paskui greit akseleruoju mana, ir pora kartu uzsuku Devouring Greed, tada su Inames ivairiom formom susuku tokia makle, kad net iki siol skanu burnoj. O mesa ta, zaidziu Iname, Death Aspect, sukisu visas smulkias dvasias i greiva, tada zaidziu Iname, Life Aspect, visos dvasios graziai grizta i ranka, o jos juk pigios, suzaidziu visas , nuo kiekvienos trigerinasi Thief of Hope, Simas garsiai keikiasi, tada vel Devouring Greed ir jis scoop‘ina. Antra partija: ja irgi pradėjau labai neblogai, bet kazkur matyt susiveliau, nes susakinau daug dvasiu, padariau gal 10 zalos, bet likau kone su viena Traproot Kami, Simas mane apdauze, bet dar laikaus, pas ji pagrinde bakushkes Petalmane Baku ir Waxmane Baku, va pastaroji tai kileris. Simas buvo prikaupes ant jos vaskiniu karciu kaunteriu. Tai patap‘ino mano tris defederius, kelias laisvas, bet pas mane – 15 laifo, neuztenka. Tai  zaltys susuko makle, kad vos negavau parpalio. Pas ji buvo Scaled Hulk ir dar kelios dvasios. Tai jis pakure Blessed Breath, Hulkas issipute, bet dar neuztenka, tai jis dar Alpha Strike su visais padarais ir ant savo Ziedlapines Balu suzaide Terashi's Verdict, ko pasekoje Hulk‘as dar pasipute ir jo padarai visumoj padare man lygiai 15 zalos. Afiget, cia kaip su Mariukui, kai jis zaide, ant Mariuko stalo gyvaciu knibzdejo tiek, kad jauciu pritruko stikliniu karoliuku joms reprezentuot, gal koki 15 jauciu buvo ivairiu, nes Orochi Hatchery generavo po kokias tris, nu baisus stalas zodziu, o Simas ramiai ant Scaled Hulk vel uzmete Blessed Breath su protekcija nuo zalios, o pas Mariuka – tik 6 laifo. Visi aplink numire. Cia geriausias Simo kalades combo. Kadangi laiko nebuvo daug, paemem su Simu lygiasias.

Taigi, turnyras visumoj buvo neblogas, laimėjo kaip visada – Tomas, net nereikejo klaust, plius jo dekas buvo geras tikrai, o paciu Tomo talentu niekas neabejoja. Xem‘as islaike laimėjimu streak‘a ir buvo antras. Trecia buvo Ingrida, nors as uz tai labai pykau ant Neriuko, jis atsisake lost paskutine partija, uzleisdamas  trecia , prizine vieta merginai, tai labai kilnu, bet neprotinga. Penktas buvo bralis, kuris turejo labai gera deka – Dvasiu medziotus ir kaip po 100 metu magijos nezaidimo, buvo savo rezultatu visai patenkintas. Sestas buvo Mariukas su gyvatem ir as labai stebejausi, kodel jis liko sestas , nes dekas labai nesveikas, as netgi galvoju, kad reiks ji silpninti, bet yra kaip yra, jei tik Xem‘o kompiuteryje ta rikiavimo programa nebugina. Septintas as likau ir savo zaidimu nesu pernelyg patenkintas , bet supratau, kaip veikia Kami Reborn dekas. Astuntas buvo Simas, kuris irgi atrode atsipalaidaves ir nesisielojo del astuntos vietos.

Keista buvo matyti kad Ruta su ziurkem liko taip zemai, nes daug kas tikejo, kad sis dekas valdys. Bet kaip sakiau , Ruta dare nemzai klaidu. O apie nindzes kalbant man isvis sokas – as gi rasiau jas i top 4. Siaubas. TomasKJ asmeniškai pasisiule galingai papimpinti nindziu deka Kamigavos kortomis ir padaryti ji zymiai geresni. As jau ir taip pries turnyra buvau ji pagerines, pasirodo nepakankamai. Kazi kaip butu buve, jei uz nindzes butu zaides Xem‘as.  Tiksliausia prognoze buvo TomoKJ, kursai atspėjo net 3 is 4 deku, kurie bus finale ir kaip matom – anie vienas is ju nebuvo monospalvinis.

Laukiame kitu zaideju reportu ir ispudziu.
Nostro.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Xemnon

• Master
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 18, 2011, 12:06 »
As kaip visada speju Mini-report'u pasilaikysiu.

Ateinu as su nutrintu padu (del to be vieno bato vaiksciojau bet daug kas nepastebejo ziuriu ) ir Ingrida (labiausiai mane nustebines zmogus si savaitgali). Pasilabinam, paaiskinu Ingridai kaip viskas vyks, po kiek laiko pastebim kad Hornio nera ir kai Tomas jam neprisiskambina sakom kad pradedam, dalinu deckus ... gavau Truth Seekers ... ARE YOU FUCKING KIDDING ME!!!??? tik Ravnikoi nebuvau pries savo deck'a o db ... come on!

1-as Round'as Versetty (Ninjutsu) "Cia masturbacija"
Pirmas, ir vienintelis pabaigtas game'as musu truko apie 40 minuciu nes jo ninzes daro ziauriai mazai dmg ir as viska atsigaininu, tai po vos ne visu landu decke istraukimo as patraukiu savo Kirilina ir uzmusu ji 1-0 po to kaip jis sake: "Musu game'ai cia Masturbacija" 1-0 3 taskai Standing'e: 1-as

2-as Round'as Ruta (Rat's Nest) "Fear Factory b*"
Pirmas machas greit gan baiges nes mano flyeriai ja uzkapojo greit o pries flying'a ji nieko neturi. 1-0. Poto pastate ji bica su fear bet negalinti blokuot tai kiek ji man dmg padaro tiek atsigain'inu, galu gale numete kazkoki brieda kuris visiems jos padarams fear ir +1/+0 HOLY FUCKING SHIT, po poros lifegain spelu is hand'o islikau ant 1 life ir isgyvenau ir alpha strike ftw buvo 2-0 6 taskai Standing'e: 2-as

3-as Round'as Nerijus (Soratami's Wisdom) "Flyeriukai"
Sry zmones bet taip viskas greitai praejo kad net nepamenu pamenu kad zmogus vos spejo mano agresoriu atsilaikyt ir laimejau 2-0 9 taskai Standing'e: 1-as

4-as Round'as Arunas (Spiritbane) "Tai taip ir supratau 20-0"
Kadangi raudonas deckas, geresnio match'up negalejau net prasyt - tiesiog man reikia nebijot prisiimti zalos, taip ir dariau ir laimejau, ten buvo ilgai stumdomas matchas bet kiek jis man dmg darydavo tiek atsikraudavau kartais ir daugiau. 2-0 12 tasku Standing'e: 1-as

5-as Round'as Tomas (Spirit's Flame) "Sukam rata"
Ten labai ilgai turiu pasakot kad viska nupasakociau bet buvo taip, jis turi daxuja removalo ir pumpo - as 0 ir man atrodo aisku kas laimejo 0-2 12 tasku Standing'e: 1-as

Poto skaiciavau taskus ir mane ITIN nustebino tas faktas jog Ingrida dar gerai zaisti nemokedama turi sansa patekti i Top4 jei Ramas lygiosiom arba prapils. Taip ir buvo, didelis props Simui uz puiiiiikiai suzaista combo  :good:  :Yahoo!:  

Semifinal: Ingrida (Dark Devotion) "Vienaip ar kitaip namo negrysiu"
Matchai truko ilgai bet viena prapyliau del mana screw bet nieko tokio 2-1 as tikrai nepamenu kaip viskas ten vyko - sry zmones, reikia man reportus rasyt per pertraukas nebent, arba filmuot mano matchus nes man pizdu kitaip :D

Final: Tomas (Spirit's Flame) "JOMAJO"
Cia daug net nereikia rasyti nieko paziurekit kas 5 round'e nutiko ir viskas aisku - as paemu eilini karta 2'a vieta
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 18, 2011, 17:26 »
Taigi, kai gerai pagalvoji, viena partija kiek daug keicia, cia tu dar gali issokti i top4 , cia tu septintas. Simai, 'aciu" tau , zalty tu :) Tiek nedaug truko :) Anyways, Xemo ir Ingridos partija buvo kazkokia tragedija, ziurejom abu su TomuKJ, tai anie klaidu dare milijonus, Xemas, daugaiu tycia, is pasidavimo, Ingrida - is patirties trukumo, aisku ir nuovargis dar buvo. O Tomo ir Airio paskutines abi partijos truko gal 10 min, taip techniskai ir greitai buvo sunesiotas Domantas.

A kazi kur kiti reportai ? Aisku, nebus tiek kiek buvo su Ravnika ( 100 procentu reportu ), bet, kad tik du...cmon' white people !?

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 18, 2011, 18:14 »
Gavau gyvates :)

Pirma partiją, prieš Ramūną, užstuninau ir suvalgiau. antras roundas, šamanai gelbėjo manos trūkumą, irgi sustuninau :) 2-0 mano naudai.

Antras Nerijus, oras, pirma partija nieko negaunu prieš orą, tai vienas kita skerdžiam, vienu momentu sustumiu 17 žalos, bet anas atsigydė ir kritau. Antra partija, lošiau su prasta ranka, dėl decko nežinojimo, tai labai žiauriai pralošiau. 0-2 gaunu, kadangi pirmi baigėm, sakom sumetam dar vieną, tai iškrito man trys lankininkai, gavo sausai nuo manęs tada :D 1-2, bent morališkai netaip pralošiau.

Trečias Simas, pirma partiją laimiu lyg ir. Po to užveisiu gyvatyną, atrodo laimėsiu, bet čia su protection from green pribaigė mane 1-1, lygiosios.

Ketvirtas Viktoras, piktas tas jo kortų išmėtinėjimas, bet jis labai nervavos darė daug klaidų tai man atnešė abi pergales :D 2-1. Atsigaunu.

Penktas Ingrida, pati ilgiausia kova buvo ištraukiau 15 forest iš eilės, dar klaidų dariau, tai su fear mane pribaigė stiprūs ograi. 0-1, laiko nebeliko :(

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

TomasKJ

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 197
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 18, 2011, 19:01 »
O gi buvo viskas taip:

Atejau pavelaves, atsisedau i savo vieta, gavau savo deko korta, atverciau, ir prunkstelejau is dziaugsmo. Spirit Flames, nei daug nei mazai, tik dekas su kuriuo pagrinde laimejau praeita kamigawos turnyra, dekas kuri pazystu kaip savo 5 pirstus. :Yahoo!: buciau nenusivyles ir Spirit bane ar Soratamiais. Emocijos 100% geros, LET THE PARTY BEGIN:

Round 1.
Ruta ir Rats' Nest
Nindzes, ok zinau kaip zaist pries jas, juolab su raudonos spalvos turinciu deku. Pamuliganinu pradzioj, ir atrodau visai patenkintas ka gavau, bet linksmumas is veido isgaruoja greiciau nei galimejo tiketis. Ruta antru ejimu ima spaunint Nezumi Cutthroat. Niekaip neistraukiu penkto lando, o su savo mazais padariais neaplenkiu and dmg nes removalo 0, ir ji mane neskubedama uzvaiksto su visais 3 Nezumi Cutthroat, just like that. Antra partija, startiniam hande gaunu Ghost-Lit Raider ir apsidziaugiu,- akimirkai. Ruta profesionaliai suzaidzia Psychic Spear + Skullsnatcher derini ir mano vaiduoklis taip giliai po zeme, kad joks soulshift'as neberas jo. :( tuo tarpu viena po kito traukiu 5manos burtus sededamas su 4 landais. Vel ant stalo 2 Nezumi Cutthroat, kurie pasizaisdami ir issisiepe uzkandziojo mane. 0-2, Ruta padeda mane i vieta, suabejoju savo deku. |0 tasku|

Round 2.
Tomas Evil ir Ninjitsu
Vel nindzes? po paskutinio match'o, neramu, ir neveltui. Pirma partija, nepaisant neblogo startinio hando, uzstringu su 4 manos betraukdamas pabaisas uz 5, burn'o vel 0... C'mon..... Kardas i sona, durklas i nugara, 0-1. Nagi, reik prabust, jei sia pralosiu, turnyras man bus kur kas trumpesnis nei kad tikejaus.. Ismaisau deka, is leto apziuriu startini handa... Antras pagal geruma per visa turnyra(kaip veliau paaiskejo). Greitai susidoroju. 1-1 trecia partija,  pilna ranka burn'o, NA PAGALIAU. Nereik ir ne pasakot. 2-1 |3 taskai|

Round 3.
Mindaugas ir Way of the Worrior
Mono white, geras dekas mano akimis, kiek as ji pamenu. Buciau gaves Autowin, bet kadangi Mindaugas pavadavo Artura, turejau proga pazaisti pries ta puiku deka. Pirmoj partijoj neslepsiu, jauciaus ramiai viduje, ypac kai Mindaugas prisipazysta Mtg zaidziantis kone 6 karta, ir leidziu sau pabut klastingu, parodydamas stiprybe kovos lauke suzaisdamas korta Inner Calm, Outer Strength ir uzmusdamas jo visaip sustiprinta ir isgrazinta Bushi Tenderfoot, matematiskai issiversdamas i prieki, neuzilgo laimiu. Antra partija buvo labiau mokomojo pobudzio, taciau smagi. 2-0 |6 taskai|

Round 4.
Simas ir Spiritcraft
LOL? trecias betrayeriu dekas? Well, fit for me-e :) pirma partija, vystomes, 4 manos, ir jau kitam ejime puolu su Kami of the Tended Garden, Simas beveik dar neibrestas pablokuoja su 2 Horizon Seed (kaa?? kodel...). Vienas mesos gabalas su neigiama ability uzmuso 2 super uber nerealius deko variklius.., wow dovanele. Pasinaudoju ja ir laimiu uzpuldamas su keliom pabaisom, tarp kuriu buvo ir didysis karzigys Promised Kannushi :D (jis dar pasizimes nekarta), kuri ispuciau +13/+13, to uzteko per akis. 1-0 antroj partijoj Simui ryskiai nesukrenta dekas, o man jis sukrito labai neblogai, tai nesmagiai laimejau(nes puldinedamas negalinti apsiginti Sima prisiminiau savo pirma partija pries ziurkes).
2-0 |9 taskai|

Round 5.
Domantas ir Truth Seekers
Ok, cia penktoji partija, jei pralaimiu apie finala galiu ir nebesapnuot, kazin pries ka teks zaist? KVAILAS KLAUSIMAS TOMAI, aisku kad pries Domanta, kaip gi mes be intrigos! :) joo.. Truth seekers, geras dekas mano galva, stiprus variklis, aisku jei jis uzsikuria :) tai gi ir pradedam. pirma partija buvo tokia paprasta, kad net neturiu ka joje isskirti: saudziau is burtu, puoliau su gyvunais, Xem'as gain'ino life'a, kviete kitus gyvunus, kontraatakavo, bet galiausiai neatsilaike. Antra partija truko kokia amzinybe, kad apibrezti laika leisiu jum isivaizduot: su 1 Elder Pine of Jukai savo visa deka apsukau virs dvieju kartu milindamas ne land'us i apacia. Buvom kaip ir uzstrige, nes Pas Xem'a buvo sventykla kur kas ejima +2 life duoda, atsirasdavo zuberu ir seip gaudavo jis to life kaip tik nepatingedavo, ginyboj pasistates Nightsoil Kami su +1/+1 kaunteriu ir kitu padaru, o as turejau visa lauka vidutinioku, 2 Promised Kannushi ir Jiwari, the Earth Aflame kapinyne. 1 Promised Kannushi palikdamas ginyboj, su antruoju puldinejau kaskart ispusdamas ji su 2x Ghost-Lit Nourisher. Taip ir prigriebiau Truth seekerius, stebedamas kaip sekmingai Xem'as ejimas po ejimo neistraukia nieko, kas butu persveres kova i kita puse. 2-1(berods) |12 tasku|

Round 6.
Nerijus ir SORATAMI'S WISDOM
OMG, koks dekas, mano numyletinis  :oops:.. O dbr man teks kautis pries ji... Net rankos nekyla. Pirma partija, vystomes palengva, su susizavejimu stebiu bepasirodancius Soratamiu gyvunus: Soratami Rainshaper - waw koks grozis  :roll: , Descendant of Kiyomaro - waaaw, nuostabi korta.... :ty: , po to seka Soramaro, First to Dream , OMG DAR NUOSTABESNE  %) ..... Pala pala, ar katik isejo pats Soramaro????  :shock: nespejus atsitoketi man tas pats Soramaro uznese 16 zalos..  :whack: toks smugis isblaive prota, gerokai isblaive, ir kituose matchuose sentimentu nebebuvo :). antra partija Nerijaus skraidukus atkakliai zudau su nuozmiuoju Ghost-Lit Raider. Drebancia ranka saunu i Soratami Rainshaper, ir apsidziaugiu kai Nerijus ji padeda i grave'a nieko nepasakes nors turejo ko reikejo :) neleisdamas issivystyti uzspaudziu ir 1-1. trecia partija buvo kazkokia Pr0n. Nerijus pradeda zaist su 1 landu neturedamas nieko uz 1 manos, baigia zaist su 2. 2-1 |einam i finala|

Finalas
Domantas ir Truth Seekers
O ko tikejotes? :D ir vel mes finale bro  :friends: . Pradejom ilgai neuzdelse. Pirma partija gerai pamenu, Xem'as viena po kito smagiai plojo Forestus viena ant kito, bet aisku "smagiai" cia su didele ironija. :wink: Plains'a pasidejo 1 ejimas pries mano alfa strike, kuris net neivyko. :) 1-0 antra partija mano startinis handas buvo pats geriausias koki buvau istraukes per visa turnyra, 2x Ghost-Lit Nourisher ir 2x Ghost-Lit Raider , pora landu ir dar kazkas pigaus. FTW, lets do it. 2-0 |pirma vieta| :)

Apskritai, turnyras buvo idomus, esu patenkintas pilnai, manau gavau maximuma: siek tiek intrigos pradzioje, deka kurio norejau labiausiai, ir laiminga pabaiga :) o kalbant apie dekus.. Spirit flames TIKRAI nera OP dekas, turi jis visokiu minusu, ir ne uz ka negaletum teigti kad jis yra stipresnis uz Soratamius ar Spirit bane ar ten koki Spirit craft ar baltus samurajus. Del ko as norejau sito deko tai todel, kad jame beveik nera mesiniu padaru, visi yra gudrus, skirti ne vien aklam taranavimui. per aplinkui per aplinkui.. :) kad balansa islaikyt, reik kitus stiprint iki ju lygio, o ne stiprius nerfint :)
Susitiksim prelyze draugai  :hifive:

P.S. ir..., o taip, dziaugiuosi kad perleisi man patreniruoti savo nindzes Ramunai. Pasistengsiu kad jos be prizines vietos kito turnyro neleavintu  :wink:
Reading your mind is not cheating..

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 18, 2011, 19:42 »
Mano šioks toks reportėlis.

Gavau Spiritcraft. Nė žaliausio supratimo ar gerai čia, ar ne. Žinau tik, kad deke daug dvasių ir 24 landai.

R1. Autowin prieš pachmielingą ir neatvykusį Artūrą (kurį vėliau pakeitė Mindaugas, bet jau po laiko). Stumiu laiką ir valgau bralio sūrias lazdeles.

R2. Arūnas ir jo Spiritbane. Pirma partija - net keista, bet nesunkiai laimiu sausai. Pas jį ant stalo visą laiką gulėjo berods No-Dachi, kažkodėl nė karto neequipintas, o padarams nespėjus pasirodyt tuoj pat būdavo sumalti. Dėja, antra partija tokia gera nebuvo. Jam sekėsi labiau, jo samurajai ėjo į trasą kaip reikalas, negana to dar Hanabi Blast taškė visus mano mažus padarėlius, grįždavo atgal jam į ranką, o aš niekaip nesugebėdavau jo nudiskardint, o kai pavyko jau buvau be gyvūnų ant stalo ir gavau per pliauską kaip pridera. Trečios partijos nebespėjom pradėt, taigi 1:1.

R3. Marius su savo gyvatynu Snake's Path. Pirmos partijos nelabai pamenu, tik tiek kad nesisekė greit padarų mest, tai tiesiog užtvojo mane. Antra partija vėl panašiai, bet biški sugebėjau pradžioj užskraidyt, bet paskui kur buvę kur nebuvę pradejo veistis gyvatės po 3 per turną ir ten jų buvo jau gal koks 10 ant stalo. Galvojau šakės, bet nė pats nepatikėjau, kad ėmiau ir ištraukiau Blessed Breath, užmečiau ant Scaled Hulk protection from green ir to užteko :D. Trečios partijos vėl nepradėjom dėl laiko stokos, taigi vėl 1:1

R4. TomasKJ su Spirit Flames. Jau pirmos partijos pradžioj supratau, kad bus totalus pzdc. Taip ir buvo, jaučiu tetrukom 15 min. Man vis ėjo padarai už 5-6 manos, o pas jį ten urmu ėjo į trasą, negana to jam dar trigeriai ėjo ir landus traukė į ranką. Antra partija panaši, jaučiu dar greičiau baigėm, kai ant galo sustumė 13 ar 15 dmg su trample, o aš blokinau su vienu paprastu padarėliu. Nė nepamenu smulkmenų, pasijuokiu mintyse ir nusliūkinu į lauką papešt :) 0:2

R5. Ramas su Kami Reborn. Kažkuo panašus dekai, tik tiek kad pas jį juoda. Pirmą partiją jis mane sulesė, nors ir užtrukom ilgokai, nes abu turėjom vienodus defenderius ir nieko daug negalėjom padaryt, kol galų gale mane pramušė. Ech tas soulshiftas kad jį kur. Nu nieko, antra partija. Panašiai einam, bet kaip ir jis pats rašė, labai daug susacino savo padarų ir liko toks ganėtinai apytuštis stalas, bet visvien man liūdnos mišios greit, nes sėdžiu berods ant 8 life, o jis 15. Ir tada, nebelikus ką daryt, nušvito dieviška šviesa, pradėjo galvoj suktis krumpliaračiai, susukau pačiam sunkiai paaiškinamą combo ir sustūmiau 15 dmg, kad Ramui beliko pažagsėt, o man susilaukt aplodismentų :D Vėlgi, 1:1. Taip, Ramai, jei jau į pragarą, tai kartu  :evil:

Tuo ir baigėsi mano neilga ekskursija po Kamigawą. Visumoj turnyras patiko, dekas irgi. Tačiau pripažinsiu, kad tikrai nemokėjau juo žaisti kaip pridera, kitaip gal būtų ir geriau sekęsi. Bet nieko, visiškai nenusimenu, su Ramu dar sumetėm keletą šiaip partijėlių, damušėm Arūno lazdeles ir laukėm turnyro nugalėtojų :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Xemnon

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandis 18, 2011, 20:31 »
Nostromai, kokios klaidos?! Nepasidaviau nei biskuti, buciau pasidaves, buciau scoopines ir jai pergale uzrases nes zinojau kad man pries Spirit Flames 0 sansu yra. Zaidziau pries ja taip, kaip zaisciau pries betka kita. Vienintele klaida kuria dariau tai buvo kad Shrine'o +2 life'us pamirsdavau nes jau game'a controliavau.
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandis 19, 2011, 04:00 »
Tik nereikia lia lia, cia gerai :) ? Plaukiojom, zinom...

Ar yra dar shansu sulaukt reportuku is kitu dalyviu ?

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandis 20, 2011, 18:04 »
As tai mielai noreciau isgirsti reporta is Versetty, kaip jam ten sekesi su banzukine nindziu kalade darbuotis :D