As pradesiu savo reportu.
Well...7 vieta. Visai kaip Time Spiral. Kas nutiko, Ramai ? Kur ta slove, kai prizine, 3 vieta su Borosais buvo ?? Anyways...papasakosiu kaip viskas buvo.
Po burtu traukimo, stipriai plakancia sirdim, keliu deko korta - Dvasių Atgimimas (Kami Reborn), hmmm - that was not i was expecting for...dvasinis dekas. Nu dzin, o ka darysi - vogti tai neisi...pats si deka labiausiai is visu Kamigavos deku balansavau, paciam ir teks ismeginti, true..true.
Pirmas matchas - pries Mariuko gyvates, oh phu - turint galvoj, kad tas dekas irgi buvo pimpintas, darosi kazkaip nejauku. Nu bet Mariukas neturi daug patirties dar labai, gal darys daug klaidu ? Su ta mintim shufflinu deka savo. Pirma partija: muliganinu iki 5 kortu, gaunu ranka su viena zeme, bet bent dvi kortos kone iskart zaidziamos, jei ateis landas, dar kelios. Rizikuoju, bo iki 4 nesu gyvenime nusimuliganines. Mariukui su mana problemos anaiptol nera, jis drasiai meto gyvates i trasa. Per pirmus varymus graziai isteske ant stalo
Orochi Ranger, uzmove jam
Serpent Skin, po to seke
Kashi-tribe Reaver. Du regeneratoriai ir yra manos jiems apsaugot, stall'inu. Nu o paskui neuzilgo atejo ir pats
Seshiro the Anointed. Pries regeneruojancias gyvates nieko padaryt nebegalejau. 0-1, antra partija: Mariukas pradejo nuo shamanu, kuriuos vainikavo
Sachi, Daughter of Seshiro. Taigi manos jis turejo dar daugiau. Per abi partijas intensyviai Mariukas naudojo
Sensei's Divining Top. Po dar
Hankyu, o su tiek manos patys suprantat....Zodziu po gyvaciu banga buvau palaidotas dar greiciau nei pirma karta. Krapstau galva, kur problema ir kodel neveikia dekas. 0-2, jo pradzia nekokia...
Antras matchas - su Ingrida ir jos demonais. Nu, galvoju, Ingrida irgi nera patyrus zaideja, deku dar nezino, as turiu sioki toki edge. Nors su Mariuku tas nepadejo. Anyways, uzkurem geima. Pirma partija: Ingrida, pavaro keleta zmogedru, as po muligano iki 6 kortu pradedu irgi letokai. Pas mergina ateina
Scourge of Numai kuriam i dantis iduodama
O-Naginata, isvaizduojat po 7 laifo per turna su trample ? Keliais tiksliai kirciais jinai graziai mane supjausto. 0-1, hehe - linksmybes tesiasi - WTF ?? Antra partija: susiimu, per trumpa laika prasuku grazu combo -
Kodama's Reach, aukojama
Hana Kami, is kreivo imu Kodama‘s Reach ir vel traukiu zemiu. Zemiu priauga kaip ant mieliu, patopdekinu
Body of Jukai – girl, wanna see Big Ben, aye? Ingrida neturi ka pasakyti pries tokia brutalia jega ir pralaimi. 1-1, uf, nu pagaliau. Trecia partija: As viena po kitos labai graziai istraukiu 5 pelkes, kai pilna ranka zaliu gyvunu uz viena arba 2 manos. C‘mon, as tikriausiai sapnuoju. Ingrida pavare galingu zmogedru, tokiu kaip
Ogre Recluse,
Sokenzan Bruiser, o paskui dar ir demonas kazkuris ateina, ir vel esu lesamas, pagaliau istraukiu miska, bet...saukstai jau po pietu, autobusas jau nuvaziavo. 1-2 ir bendroj saskaitoj kol kas 0 pergaliu.
Trecias machas – su Versecio Nindziu klanu. Zvengiam, bo Tomui sekas panasiai kaip man, pergaliu nulis, ninzdes ciulpia big time. Prisimenam su Tomu Time spiral laikus, kai buvo labai panasiai mums ir sedam zaisti. Pirma partija: Evil Tomas visaip suka uodega, bet man gerai ateina startine ranka, sukrenta geros zemes. Stabilizuoju zaidima, paskui istaskau kelis, pavojingiausius padarus su
Swallowing Plague, smeigdamas i jo 1/1 padara, koki 5 zalos ( bo man reikia laifo ), ta korta jega. Su
Hana Kami patraukiu kelis kartus i ranka ta korta ir vel taskau nindzes, keldamas laifa, Tomas bejegiskai purto galva. 1-0, yea ! Antra partija: Tomas nusiteikes ryztingai, imasi iniciatyvos, buria
Genju of the Falls, pavaro
Student of elements ir iskart anam
Phantom Wings, užkabina jam
Manriki-Gusari , po dar kazka ten, o juk visi skraidantys – nu ir pradejo man art shikna, greit ir techniškai uzskraido, nes visai nerandu budo kaip gintis nuo skraiduku. 1-1, wow, nindzes dar rodo dantis. Trecia partija: Jinai ilgai netruko, as priburiu nemazai dvasiu, paskui dailiai zaidziu
Devouring Greed, Tomas negali counterinti, lieka su mazai laifo. O pas mane ant stalo – kazkuri Inames forma. Tomas duoda man ranka, pirma pergale. 1-2 ir galvoju, kad pagaliau dekas ima kazkiek rodyti palankuma.
Ketvirtas machas: Ruta su savo ziurkem. You must be kidding, right? Bet Ruta dailiai nusisypso ir sako, kad dzites ji nebuvo istraukusi per visas partijas iki manes. Hehe, as jai sakau, kad per mano partijas ištrauks, aisku meluoju, bet zinant ziurkiu lizdo reputacija darosi neramu. Pirma partija: Greit sugebu isstatyt
Traproot Kami, netgi dvi. Ruta dar is inercijos atakuoja, bet pas mane misku pakankamai, ciaudau i jos pastangas. Pasui man labai pasitarnauja
Thief of Hope, kuris apgnaibo Rutos laifa, o jinai laifo generuot nemoka. Jinai ninzdes zaidzia hardcastindama jas ir aplamai daro daug klaidu, Ruta – as is taves tikejaus daugiau, sakau tau nuosirdziai. Iseina mano kazkokia riebi dvasia, ar tik ne
Nightsoil Kami ir ja uzdauzo. Antra partija: Situacija panasi, Ruta su removal‘ o pagalba naikina mano
Traproot Kami, kurios tuctuojau grizta i ranka del kazkokios dvasios sielu mainu. Antra karta per turnyra ant stalo iseina
Body of Jukai, kuri Ruta negailestingai sukapoja su
Nezumi Ronin. Aisku as tai maciau ir specialiai siuciau savo gargara ant jos, nes Jukai Kunas turi trample ir 6 zalos persoko jai labai graziai, palikdama ja su keliais laifo taskais, o man pusej jau laukia
Gibbering Kami, ziurkes juk nemoka gintis nuo flyingo. 2-0 nugaliu sia mergina, patikrinam jos library – akurat,
Umezawa's Jitte guli antra nuo bibliotekos apacios. Bad luck indeed...
Penktas matchas: Simas su spiritizmu. Du labai panasus dvasiniai dekai, oj bus įdomios partijos. As dar turiu vilties. Pirma partija: abu pradedam letai, pas Sima padaru daugiau, pavojingiausius , tokius kaip
Horizon Seed, istaskau su removal‘o pagalba. Paskui greit akseleruoju mana, ir pora kartu uzsuku
Devouring Greed, tada su Inames ivairiom formom susuku tokia makle, kad net iki siol skanu burnoj. O mesa ta, zaidziu
Iname, Death Aspect, sukisu visas smulkias dvasias i greiva, tada zaidziu
Iname, Life Aspect, visos dvasios graziai grizta i ranka, o jos juk pigios, suzaidziu visas , nuo kiekvienos trigerinasi
Thief of Hope, Simas garsiai keikiasi, tada vel
Devouring Greed ir jis scoop‘ina. Antra partija: ja irgi pradėjau labai neblogai, bet kazkur matyt susiveliau, nes susakinau daug dvasiu, padariau gal 10 zalos, bet likau kone su viena
Traproot Kami, Simas mane apdauze, bet dar laikaus, pas ji pagrinde bakushkes
Petalmane Baku ir
Waxmane Baku, va pastaroji tai kileris. Simas buvo prikaupes ant jos vaskiniu karciu kaunteriu. Tai patap‘ino mano tris defederius, kelias laisvas, bet pas mane – 15 laifo, neuztenka. Tai zaltys susuko makle, kad vos negavau parpalio. Pas ji buvo
Scaled Hulk ir dar kelios dvasios. Tai jis pakure
Blessed Breath, Hulkas issipute, bet dar neuztenka, tai jis dar Alpha Strike su visais padarais ir ant savo Ziedlapines Balu suzaide
Terashi's Verdict, ko pasekoje Hulk‘as dar pasipute ir jo padarai visumoj padare man lygiai 15 zalos. Afiget, cia kaip su Mariukui, kai jis zaide, ant Mariuko stalo gyvaciu knibzdejo tiek, kad jauciu pritruko stikliniu karoliuku joms reprezentuot, gal koki 15 jauciu buvo ivairiu, nes
Orochi Hatchery generavo po kokias tris, nu baisus stalas zodziu, o Simas ramiai ant
Scaled Hulk vel uzmete
Blessed Breath su protekcija nuo zalios, o pas Mariuka – tik 6 laifo. Visi aplink numire. Cia geriausias Simo kalades combo. Kadangi laiko nebuvo daug, paemem su Simu lygiasias.
Taigi, turnyras visumoj buvo neblogas, laimėjo kaip visada – Tomas, net nereikejo klaust, plius jo dekas buvo geras tikrai, o paciu Tomo talentu niekas neabejoja. Xem‘as islaike laimėjimu streak‘a ir buvo antras. Trecia buvo Ingrida, nors as uz tai labai pykau ant Neriuko, jis atsisake lost paskutine partija, uzleisdamas trecia , prizine vieta merginai, tai labai kilnu, bet neprotinga. Penktas buvo bralis, kuris turejo labai gera deka – Dvasiu medziotus ir kaip po 100 metu magijos nezaidimo, buvo savo rezultatu visai patenkintas. Sestas buvo Mariukas su gyvatem ir as labai stebejausi, kodel jis liko sestas , nes dekas labai nesveikas, as netgi galvoju, kad reiks ji silpninti, bet yra kaip yra, jei tik Xem‘o kompiuteryje ta rikiavimo programa nebugina. Septintas as likau ir savo zaidimu nesu pernelyg patenkintas , bet supratau, kaip veikia Kami Reborn dekas. Astuntas buvo Simas, kuris irgi atrode atsipalaidaves ir nesisielojo del astuntos vietos.
Keista buvo matyti kad Ruta su ziurkem liko taip zemai, nes daug kas tikejo, kad sis dekas valdys. Bet kaip sakiau , Ruta dare nemzai klaidu. O apie nindzes kalbant man isvis sokas – as gi rasiau jas i top 4. Siaubas. TomasKJ asmeniškai pasisiule galingai papimpinti nindziu deka Kamigavos kortomis ir padaryti ji zymiai geresni. As jau ir taip pries turnyra buvau ji pagerines, pasirodo nepakankamai. Kazi kaip butu buve, jei uz nindzes butu zaides Xem‘as. Tiksliausia prognoze buvo TomoKJ, kursai atspėjo net 3 is 4 deku, kurie bus finale ir kaip matom – anie vienas is ju nebuvo monospalvinis.
Laukiame kitu zaideju reportu ir ispudziu.
Nostro.