Esu Artūras (tas ilgaplaukis ačkarikas)
Savo fantastinę/geiminę patirtį pradėjau dar Midgardo klube, ten užsiiminėjom įvairia veikla, teko ir board geimų ragaut ir kitų džiaugsmų. Jam iširus dabar ten liko tik MTG klubas (jaunimo centre antradieniais renkasi 19.00).
Kiek pastebėjau klube, tai daugiausiai šnekantis būsiu aš dabar
Labai nepykit už oftopus ir fleimus
Mėgstu išgerti, rūkyti mečiau, žmonos ir darbo neturiu. Šaldytuvas irgi ne mano. Man 23 metai (kaip greitai laikas eina), šiuo metu studijuoju, visuomeninės atsakomybės bijau, todėl vis dar žaidžiu visokius geimus. Dar domiuosi literatūra, grafika, muzika, merginomis.
Stalo žaidimų esu žaidęs nedaug, bet labiausiai patiko tai šachmatai
Mėgstu žaidimus su RPG elementais, kuo jų daugiau, tuo geriau. O jei komandinis darbas neprivalomas, tai dar geriau
Tai turėkit omenyje, kad stategas iš manęs ne koks, tačiau su kalaviju pasimosikuoti sugebėsiu
Mėgstu žaidimus, kuriuose galima pasukti galvą arba tiesiog būti buku munchkinu
Nespjaunu į MTG, nors ir mečiau "profesionalų" susidomėjimą, tačiau padėti galiu beveik bet kuo
(Standartiniai dekai must die
).
Esu antras GURPS meistras Šiauliuose, tai esant noro - galiu pravesti net ne viena geimą
Tai kaip ir viskas. Buvau ganėtinai nustebęs, kai su draugu suradom šitą klubą
Dar labiau nustebau, kad nei vieno iš klubiečių neteko sutikti Lituaniconuose ar šiaip susibėgimuose. Nors galiu ir klysti
P.S. Nickneimo neturiu, bet esu dar žinomas kaip Suglumęs