Taran aka Kolia aka Nikolajus (apsieikime be nikolajaus
)
As stengiaus!!!
Ir man pavyko praeiti visas kliutis!!!
Daba ir as forume!!!
Tai gi esu trecias GURPS meistras Siauliuose (labai senai norejau tai parasyti :wink: ).
Papuoliau i fantastu judejima kai dar buvau labai mazas.... Mama mane guldydavo salia kovos lauko kur tevas kapodavo galvas drakonamas ir uzkariau....
Ne, ne. Is tikro viskas buvo ne taip.
Paziurejau ziedu valdova, ir kazkaip susidomejau tolkienistais. Ju nesugebedamas rasti lietuvoje (nes kitaip vadinasi) perskaiciau visas fantasy senelio knygas ir parinaus kad esu vienintelis toks ant sveto ryterio-fantasy-freako sirdis. Bet po kiek laiko likimas suvede mane (ismeciau kritine sekme) su ismintingu klasiuoku kuris turejo draugu siauliu fantastu klube, kietvirtadienio laukiau nekvepodamas. Atejo ketvirtadienis, mane isvadino berniuku, palauze pirsciukus, supratau kad niekuo as nesuprantu apie gyvenima, ir apskritai esu newbas
. Po biski, po biski is newbo pavirtau adeptu, po to mane paskire vadavauti surmuliui..... bet tai tesesi neilgai, bo beveik visi tenajaus apsizenejo/istikejo vieni uz kitu ir pradejo zaisti kita zaidima ( seiminini). Liko labai mazai laisvu geziuku kuriems dar norejosi pazaisti magica arba pasiGURPSinti (ane arturai). Tai va paskui musu liko dar maziau ( mat visi paugo ir reiskias nebetikejo burtinikais ir drakonais). O paskui musu realiai visai nebeliko.... va tokia graudi istorija. NORS MES ESAME VISADA
(palaikik mane arturai)
Antras etapas mano fantasmogorisko gyvenimo atsitiko kai nuejau pas jus ir pamaciau kad vis del tuo dar yra tikinciu burtininkais ir magija... Tai buvo dydi diena pasakysiu as jums paslapcia. O nuo siuo laiko jus turbut, jei duomejotes mano persona ( aha labai isdydi
) kazka apie mane jau turite zinoti.
Jei ne.
Labai megstu LARPa, jei man leis atidarysiu larpo tema ir bandysiu jumis suduominti. GURPS, DnD.... ir labai gerai. Board game visai neblogas reikalas, kai bandai isiaiskini taisykles ne vienas ( ane arturai ). Magicas knisa juodai
.
P.s Nuotrauka as idesiu veliau, kai busiu labiau fotogeniskas
.
P.p.s (ar P.s.s) Atsiprasau uz kreiva lietuviu, mat mokykloje mokaius elfu kalba.
3 post screaptum. ACIU ARTURUI UZ PALAIKIMA
(ane arturai)
Aciu uz silta preimima!!!!