Taigi, ivyko draftas, o tiem kas nemate kas ir kaip, galiu trumpai papasakot is savo pozicijos. Praleidziant nuobodziaja dali.., praplesiu pirmaji busteri ir visai apsidziaugiu, norejau daryti BR deka jau pries turnyra, o pirma korta kuria gaunu yra
Mikaeus, the Unhallowed (foil). Antra busteri issiunciu, o gaves kortas is desnes randu
Woodland Cemetery. ooooook....
Treciam bustery paziurejes galine korta metu visas likusias i sona, ir nors ir i deka neimaisysiu bet....
Geist of saint traft (foil)
geru kortu prisirinkes susilipdau BRg deka.
1. Zaidejas1 WU tokens
Pirma kova juokingai nesiseke, deke turedamas 13 landu, per kova gan trumpa istraukiu 10 ju.. Antra kova muliganinu iki 4, ir seip netaip pralosiu. 0-2
2. Zaidejas2 WU be temos
Istikro abi kovas laimiu gan lengvai, priprantu prie deko, jis prie manes, beto priesininkui problemos su landais. 2-0
3. Teja? WG pump
Pirma kova man dekas krenta kaip turi but, o jai truksta landu ir laimiu. Antra kova lieku su 1life, bet perimu iniciatyva, puldineju, numusu ja iki 4 ir susimaunu paskutiniam puolime pamirses flashback korta kuri butu man laimejusi matcha. Po to seke +32life is Tejos puses su
gnaw to the bone + flashback ir pralosiu. 1-1
Man pasiseka, Ir Zaidejas2 sumaniai laimi macha, taip padovanodamas man vieta tarp 4 finalistu.
4. Goldenas RG
Pirma partija abu turim po gyvuna uzbufinta su
Furor of the bitten ir issidauzom iki 8-5 jo naudai. mano ejimas ir viskas ka as galiu padaryt panaudodamas viska ka imanoma tai 7 dmg.. 0-1. Antra partija buvo panasi, bet palankesne jam. Nors ir pralosiau, tos dvi partijos buvo smagiausios visam turnyre
0-2
5. Zaidejas 1 WU tokens
Na ka, laikas kerstui
, sikart man dekas jau neberodo ragu, isburninu visus tokenus ir be didesniu problemu pasiimu garbinga trecia vieta
2-0
Tikrai smagus buvo draftas, kaip pirmam kartui visai neblogai: patraukiau geru kortu, trecia vieta.. Tai koks minejot bus sekantis turnyras? :wink: