Yeah, pirmas reporta rasau (nebet kas pralenks su trumpsesniu, kol rasau)
As manau, kad turnyras buvo visai pavykes. Jau vien del to, kad as nugalejau savo archnemesi - Xema ir paemiau pirma vieta ! Yeah ! O buvo taip...
Paruosem stalus, isisdalinom dekus. Man Xemas paciam pirmam padave, atverciu ir suprantu, kad nuo savo spalvu toli nepabegau - raudona/balta, spekit - BOROSU LEGIONAS ! Well, not bad, pradziai gera, praeitame Ravnikos turnyra irgi buvau gaves Borosus (megsta jie mane), tai uzemiau 3 vieta. Ziesim kaip daba bus ? Kadangi Xemo kompas uzsilenke, tai teko savo nestis, suinstaliavom programa, sudeji jinai pairingus. Kadangi Bralis velavo biskiuka, Tomas Versetis jau pradejo trint rankas - jis gavo baju ! Bet Bralis spejo, atejo visai pries pat pradzia, tad Tomui teko zaisti. Mano pirma kova buvo su Sab'o Rakdosais ! Biski neramu paliko, prisiminus, kaip ana turnyra Rakdosai man finale ikrete i kaili, nu bet life goes on !
Nostro vs SaBeerNik
----------------------
Pirma partija muliganinau iki 5, bet pati partija buvo gan greita, nes Vidmanta uzskraide greitai du ar net trys
Skyknight Legionnaire, o jam nebuvo kaip gintis nuo flyeriu. 1-0, cool.
Antra partija truko kiek ilgiau ir jis jau buvo spejes pasideti
Gobhobbler Rats bei
Demon's Jester, ir labai kazkaip greit istustino savo ranka. Bet po to kazkaip pavyko istaskyt jo oro gynyba ir velgi uzskraidziau ir paciu laiku, nes Vidmis jau saujoj spaude pati
Rakdos the Defiler 2-0, weee...
Nostro vs Versetty
---------------------
Dar nera turnyro, kad nesusitikciau su Tomu. Kiek pamenam, musu kovos budavo arba 2-1 mano naudai, arba lygiosios. Pirma kova Tomas pademonstravo nerealius manevrus ir as buvau gedingai ir techniskai isnestas su visom plunksnom. O Tomas mane zinot kas padejo i pavesi - ogi su
Elves of Deep Shadow su ant jo uzkabinta
Moldervine Cloak. I visai nieko as negalejau padaryt, brolyciai... Well....0-1, pradzia nekokia, bet darom show toliau. Po to pralosimo, man kazkaip iskilo prisiminmai, kaip Tomas kazkada perkelinedavo priesininku dekus - perkelia ir pirmas 7 kortas, kurios jau turetu eiti zaidejui pakisa i dugna, tipa visa laime nukisa dugnant, o zaidejas patraukia gaidi
Tai tada ir prasidejo...Tomas muliganino ar ne iki 4 kortu tikriausiai
Aisku as tuo pasinaudojau ir si karta is mano puses buvo greitas laimejimas. 1-1, lyginam reikala. paskutine partija man buvo geriausiai, nes as labai gerai pradejau, jau atrode kaip cia viskas ir gerai, bet Tomas netiketai isstate nebloga gynyba, o man pradejo plaukt mana....jos buvo nerealiai daug, o jus zinot, kad as sekmingai galiu zaist ir su 4 manos, bet tada jos turejau 9. Va tada zaidime suzibejo
Razia, Boros Archangel, suspindo tikraja ta zodzio prasme, vienu momentu sustumiau 12 zalos. Jinai siaip tikras zveris yra, jei pavyksta aplamai suzaisti ja, bet jei pavyksta tai tada pareina jogurtai, nes as tik dabar normaliai isiskaiciau jo jos damage redirect savybe, kad nuo BET kokio TAVO padaro (nebutinai nuo jos pacios) galima redirectinti zala i BET koki padara (aisku i prisininko butinai). Taigi pabaiga buvo saldi ir orgazmine ir kaip visada mes su Tomu negriovem tradiciju, 2-1 mano naudai. Smokin !!!
Nostro vs Xemnon
------------------------
Well, what do you know - my evil archnemesis itself ! Ir dar su Gruuliais, c'mon guys, honestly...nu bet reik zaist, vogt tai neisi. Kaip taisykle vos ne kiekviena jo partija prasidedavo
Wild Cantor, kuris dazniausiai budavo aukojamas kilnesniems tikslams. Pirma partija man atrodo as laimejau, nelabai pamenu kaip, gal Xemas labiau papasakos, bet itariu per skraidukus, nes Gruuliai ju visai neturi. Antra partija Domas susieme ir jau kova vyko taskas i taska, bet as padariau labai riebia klaida - jis turejo ant stalo pabloodthirstinta
Scab-Clan Mauler su kuriuo labai naglai lindo i akis ir ne viena karta...galvoju, "turi tu ar ne putalo...hehe, bet tai koks putalas pas Gruulius ?? Nejuokaukit.." , ir padengiau su
Nightguard Patrol +
Boros Recruit , ai galvoju 3/3 padara vercia zemen abieju first strike, o Xemas tik pyst -
Wildsize. Po to man krito morale ir mane kazkaip suvalge. Niu o paskutine partija laimejau as, detaliu labai nepamenu, kazkaip neistrigo, bet tai jau buvo ivykis, bo PIRMA KARTA NUGALEJAU XEMA ! Aisku finalas jau kaip ir matesi, bet dar lauke ilgas kelias, o score 2-1 man buvo ipatingai maloni kombinacija.
Nostro vs uN
-----------------------
Ka galiu pasakyt, broliukai - tas zmogus yra tikras robotas ! Jis zaidzia tiksliai, be klaidu, kerta kaip kobra, tiesiai ir tiklsiai. O cia dar Orzhovu dekas, kuris tokiu cinku turi pilna, o Un'as juos visus isnaudojo pilnuteliausiai. Jisai prisedo prie stalo be pralaimejimu, kaip ir as, tai buvo aisku, kad kazkuris po musu macho verks. Kiek spejes buvau isgirst - jis siurpino visus iki manes su
Hissing Miasma, kas Borosams butu ypatingai nepatogu. Bet, aciu dievui nei per viena partija nei vienos neistauke. Net keista, bet pirma partija jis pradejo dar greiciau uz mane, o jau skaitau, kad Borosai yra vieni is greiciausiu. Labai neatsimenu eiliskumo, bet daznai gnaibe mano laifa ir deliojosi sau. Keleta kartu padariau klaidu, kai su
Lightning Helix ziebiau i taikini, kuri jis paaukojo, tai negavau laifo, tik kad pasalinau taikini. Kazkuria partija, berods antra, jis isteske iskart tris padarus su "haunt" savybe -
Blind Hunter ir pora
Orzhov Euthanist, bet spejo uzhauntinti tik viena padara, kai baigesi zaidimas. Partijos vyko gan greitai, jo padarai buvo pagrinde juodi ir maziukai, tad jie gerai dege po
Cleansing Beam. Man atrodo viskas baigesi 2-1 mano naudai ir Dovydui buvo pakirsti sparnai, bet i finala buvo aisku, kad jis pateks. Bet cia taip galvojo jis, nes labai daug priklause nuo Golden vs Exlegendz macho, o tie zalciai pavare lygiosiomis ir abu pateko i top 4
Brutalu...
Nostro vs GoldeN (semi-final)
------------------------
Aciu dievui, kad neteko zaisit su Mariuko Selesnya Konklavu, ui kaip gerai, bent jau sioje partijoje. Nes man atrodo, kad Selesnija Borosus daro. As buvau girdejes gandus apie Tomo zaidima, tad supratau, kad lengva nebus, nes pries mane sedejo Xem lygio zaidejas. Su juo zaidziau pirma karta gyvenime, bet patiko, nes jis pasirode labai ramus ir malonus priesininkas, bet karta atitapino mano pamirsta padara. Jis zaide Simic deku ir kiek stebejau viena akimi, jis pradejo turnyra nelabai sekmingai, bet i pabaiga sparciai pradejo didinti greiti. Mudvieju machup'ai buvo gan standartiski - as pradzioj skubiai padarau jam koki 8 zalos, po to jis stabilizuojasi ir vyksta strateginis zaidimas. Kadangi padarai daug maz panasaus dydzio, pas ji yra skraiduku, ar galinciu sustabdyti skraidancius padarys, tai partijos buvo idomios. As laimejau 2-1 ir vis galvojau, kas blogai - kodel pavyksta nugaleti tokius elitinius zaidejus. Bet realiai man sekes, ateidavo geros startines rankos, pats dekas lipo...beje, per musi su Simic'ais galutinius taskus praktiskai dejo
Master Warcraft, nors vienu momentu man buvo like berods 4 laifo.
Nostro vs Xemon (final)
-------------------------
Xem'as ryskiai norejo revansho ir nenorejo paleist manes nuo stalo. Bet as jau tada jauciaus gerai - jei ir nepavyktu - as jau uzimt galiu minimum antra vieta - o tai broliukai, kol kas butu mano geriausias pasiekimas. Ok, zaidziam. Pirma partija buvo labai greita. Xemui buvo neblogu problemu su ar ne su raudona mana ? Nepasakysiu daba tiklsiai, bet su mana buvo bedu. Man ta partija berods pasitarnavo
Agrus Kos, Wojek Veteran, o taip pat labai gerai taskesi
Flame-Kin Zealot, kuri dar viena turejau atsargini rankoj, zodziu buvo greitai uzbegiota. Jau pradejau svaigti, kad pergale ranka pasiekiama, bet Xemas nusodino mane ant zemes su antra partija, varem tasks i taska ir paskutiniai 2 abieju pusiu varymai truko ilgai nes galvojom variantus, nors realiai daug padaru nebuvo ant stalo. Cia jis mane pagavo su
Gruul Nodorog, o pas mane ant stalo tik 1 padaras nepatapintas. 1-1 lygu, esti norisi, bet nugaleti - dar labiau. Apstojo visi, ziuri, smagu, nors Xem'as nirsta, bo jam ten nelabai sekes kazkas vel. As ant
Boros Swiftblade uzmoviau
Sunforger ir sustumiau 10 zalos, tik nesupratau, kodel jis ja praleido. Anyways, finalas - jam liko 1 laifo, pas mane neuzequipintas kujis ir paprastas trimitioras
Thundersong Trumpeter, pas ji blokeris ir dar patapintas vienas padaras. Puolu su trimitininku ir paleidziu tiesiai i Xem'a
Dogpile, jis man tiesia ranka...PERGALE ! YES !
Taigi...dabar as jau ramus esu, pasiekiau TAI ir galima pasideti zalia kryziuka. Tikslas dalinai pasiektas, man dar reikia nugaleti TomaKJ - Labai gaila, kad jo nebuvo, jis butu labai pakeites turnyro eiga manau. Taigi, laukiam kitu reportu. Turnyras buvo geras. Tiesa, dar abidna, kad atemiau is Domo dali ( ar tik ne 6 ), jam taip reikiamu turnyriniu tasku...nu bet taip juodai norejos nugalet... Xem'ai nepyk
As veliau parasysiu visu dalyviu vietas, dabar prie laptopo neprieinu, zmona dirba...