Truputėlį įdomiai čia pas jus, kamigawa turnyras, kuris jau išėjęs iš pagrindinio standarto (t2) gal prieš 3 metus ar daugiau, po to keliausit prie rawnicos kuris irgi labai seniai iš pagrindinio formato išėjęs, su tokiomis kortomis žaisti galima nebent vintage, legacy formatuose, bet norint aukštų rezultatų tokiuose formatuose reikia didelių investicijų. Atrodo kad Jūs gyvenate praeityje, na bet gal kažko nežinau. Dabar standarte yra Zendikaro blogas, alara blokas ir 10 edition. Dabar kiek žinau wizardai padarė pakeitimų dėl blokų rotacijos, na bet čia jau nuklydau, tai va dabar naujas setas kuris išeis bus 2011 core setas (atrodo liepos 15 dieną) ir naujas blokas spalio mėnesi "lights". Būtų galima padaryti prerelyzą klube (tokio turnyro kaina vienam asmeniui siekia nuo 65-85lt), bet reikalingi mažiausiai 8 žmonės kurie norėtų sudalyvauti. MTG žaidimas brangus, reikalaujantis pastovių inesticijų.
Aš pražaidęs esu 3-4 metus, organizavau MTG klubo veiklą (kaip sakant buvau valdžia), o nustojau žaisti po to kai wizardai padarė pinigų plovimo triuką: truputėlį pakeitė taisykles, tai dėl stacko (sutinku jį reikėjo sutvarkyti, nes su tokia korta mog fanatic 1/1 galėjai pulti padaryti dmg į padarą ar oponenta ir kai dmg ant stacko dar sacrifice sugebėjimą, tuomet dar 1 dmg padarai, ir dar daug visokių combo), bet pakeitė ir keliatą frazių ant kortu sugebėjimų kurios reiškė lygiai tą patį tik sugebėjimo pavadinimas kitoks, dėl to pakeitė kortos vardą, o dėl šios priežasties nebegalėjai naudoti kortų iš senesnių bloku perleistų į naujesnius, todėl kortas kurios daro ta patį, padarai tokie patys, tik truputėlį vardas pakeistas nebegalėjai naudoti standarte privlėjai pirkti naujais vardais kortelikes ir pakeisti senas (tik dėl kelių frazių, kurios net nieko nepakeitė). Truputėlį supykau ir mečiau žaidimą. Na po metų mano evil pusė atslūgo ir manau kažką galėčiau suorganizuoti vėl, bet reikia žmonių kurie tikrai norėtų.
Aiškų norėčiau ir prie jūsų turnyro prisididėti, bet kaip suprantu susivėlinau.