Autorius Tema: daisas.lt  (Skaityta 103114 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Re: daisas.lt
« Atsakymas #90 Įrašytas: Gegužė 02, 2013, 11:42 »
Turetu buti jo, dezutes po 10 vnt. Pre-orderius dazniausiai tiekejas pats siulo kam daryti, o kitais atvejais jie pasizymi ka tu nori ir painformuoja kai tik gauna. Bet reiks pasidometi x-wingais. O siaip galvoju po savaitgalio daryti uzsakyma, tad jei kazkas kazko dar noretu, duokit zinoti :smile:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #91 Įrašytas: Gegužė 02, 2013, 16:41 »
Man tada Large imauciu 0.5 pakelio :D

O va BSG zaidimui tnkamu imauciu nera pas si gamintoja (small per dideles, mini per mazos) :(

Maroom

• Knight
« Atsakymas #92 Įrašytas: Gegužė 03, 2013, 15:22 »
Uzsakyta tu imauciu pabandymui, kita savaite jau turbut bus :Yahoo!:

Maroom

• Knight
« Atsakymas #93 Įrašytas: Gegužė 15, 2013, 17:14 »
Gauta antra zaidimu siunta  :Yahoo!:  O su imautem buvo truputis nesusipratimu, tad veluos ir turetu atvykti geguses gale-birzelio pradzioj :smile:

Maroom

• Knight
« Atsakymas #94 Įrašytas: Birželis 04, 2013, 19:00 »
Atvyko Arcane Tinmen kortu imautes :good:  Jei kam reiks kokiu imauciu, informuokit ir atnesiu i kluba, taip kur susitikus paduociau ir t.t. Siai dienai asortimentas:

Mini (41x63mm) - 12lt
Small (44x68mm) - 12lt
Standard (63x88mm) - 14lt
Large (59x92mm) - 14lt
Extra Large (65x100mm) - 14lt

Pakuotese po 100vnt imauciu.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #95 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 11:35 »
Mariukai, ar imautes "storos", nu pagal Mayday - "premium" , ar paprastos, kurios paprastai buna po 100 vnt. pakuoteje ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

AndruX

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 93
« Atsakymas #96 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 11:51 »
Super! Ramai, įmautės storos. Senai Mayday premium įmautes čiupinėjau, bet kiek pamenu šioos gal šiek tiek plonesnės nei mayday premium. Praktiškai storio kaip FFG įmautės, jei tokias teko naudoti.
TrustNo1
BGG profile

Maroom

• Knight
« Atsakymas #97 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 12:03 »
Labai geros imautes, man patiko. Sunku pasakyti del to storio, nes pvz anksciau as imdavau tas tokias pigiausias ir ploniausias, tai cia nepalyginsi su jom, daug geresnes  :good:

skwazi

• Master
« Atsakymas #98 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 12:17 »
O pasimieruot nera galimybes?

Large 1 poka imu bet kokiu atveju :)

Maroom

• Knight
« Atsakymas #99 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 12:33 »
Tai butu galima paimti ir paziureti prie vietos :)

skwazi

• Master
« Atsakymas #100 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 13:09 »
Tai gal isimesk po maisiuka, as kortas kelias isidesiu pasimieravimui

Maroom

• Knight
« Atsakymas #101 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 13:15 »
Tvarkoj, siandien ateisiu ir visu rusiu atsinesiu. Realiai dar yra Medium dydzio (57x89mm) imautes, bet siuntejas suklydo ir ne tu idejo imauciu. Tad Mediumo reiks palaukti.

AndruX

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 93
« Atsakymas #102 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 17:34 »
Tikrai geros. Vienas minusas tik... jei daug kortų ir visos susleevintos, tai toks didelis kortų bokštas gaunasi ir reikia dalinti į kelias krūveles :D
TrustNo1
BGG profile

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #103 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 17:58 »
Nu Mariukai, jei lyginis su tom plonom Mayday imautem, kur po 100 , tai tikrai tikiu, kad bus geresnes sios, nes tas plonas kur po 100 as esu emes tik karta gyvenime, kai gavau Starcrafta, kuris buvo mano pirmas stalo geimas (dar Andriukas man atrodo man is D6 ji parveze). Teko uzsakinet per naujo, normalias ir nuo to karto imu tik premium. Ir visai dzin, kad susidaro didele kortu kalade. Tokia gali atskirti i dvi kruvas, bet uztat kokybe ir kortos smagiai rankose laikosi. Kita vertus, kas liecia mazikes kortas, tai esu uzsakes plonas sleevas joms, kai gavau World of Warcraft, BET ketinu ateity pasikeisti, nors dabar kai ipratom gerai, i deze telpa ir nesusidaro kruva, nors kortu virus islenda pro imautes virsu. Patarimas - netaupykit ant sleevsu, nes paskui pirksit antra karta, vat kaip Robertui buvo su Battlestar Galactica mazom kortom, bet cia ji suklaidino oficialus Mayday pdf failas, kur suzymetos visos imautes, ten buvo nurodytos mazos raudonos, o pasirodo jos yra per dideles , reikia mazu geltonu, as uzsakiau mazas geltonas premium ir jos puikiai man laiko ant skill kortu ir destination kortu, kas zaide - patvirtins.

O kad primeruot pas tave galima Mariuk, tai labai gerai, ypach jei po ranka turesi reikiamu. Dabar siuo metu kaip ir nereikia, bet ateity derinsiu butinai.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

skwazi

• Master
« Atsakymas #104 Įrašytas: Birželis 05, 2013, 22:06 »
Išbandžiau Arcane Tinmen sleevsus. Sakykim kažkur per vidurį tarp may day premium ir paprastų pagal storumą, bet tikrai daug geresnės nei may day standartinės. Reiks dar vieno mimi sleevsų pakelio, na ir medium kai atvažiuos :)