Nu Mariukai, jei lyginis su tom plonom Mayday imautem, kur po 100 , tai tikrai tikiu, kad bus geresnes sios, nes tas plonas kur po 100 as esu emes tik karta gyvenime, kai gavau Starcrafta, kuris buvo mano pirmas stalo geimas (dar Andriukas man atrodo man is D6 ji parveze). Teko uzsakinet per naujo, normalias ir nuo to karto imu tik premium. Ir visai dzin, kad susidaro didele kortu kalade. Tokia gali atskirti i dvi kruvas, bet uztat kokybe ir kortos smagiai rankose laikosi. Kita vertus, kas liecia mazikes kortas, tai esu uzsakes plonas sleevas joms, kai gavau World of Warcraft, BET ketinu ateity pasikeisti, nors dabar kai ipratom gerai, i deze telpa ir nesusidaro kruva, nors kortu virus islenda pro imautes virsu. Patarimas - netaupykit ant sleevsu, nes paskui pirksit antra karta, vat kaip Robertui buvo su Battlestar Galactica mazom kortom, bet cia ji suklaidino oficialus Mayday pdf failas, kur suzymetos visos imautes, ten buvo nurodytos mazos raudonos, o pasirodo jos yra per dideles , reikia mazu geltonu, as uzsakiau mazas geltonas premium ir jos puikiai man laiko ant skill kortu ir destination kortu, kas zaide - patvirtins.
O kad primeruot pas tave galima Mariuk, tai labai gerai, ypach jei po ranka turesi reikiamu. Dabar siuo metu kaip ir nereikia, bet ateity derinsiu butinai.