Autorius Tema: 2015.02.08 Sekmadienis  (Skaityta 21827 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2015.02.08 Sekmadienis
« Įrašytas: Vasaris 03, 2015, 18:26 »
Sekmadieniui yra toks planas. Su keliais klubiečiais planavom pasikurti World of Warcraft. Jei gerai pamenu, tai Karolukas ir Mindaugas yra auto-in, nors neatmenu ar tikrai tie žmonės. Povkė deklaravo, kad bus in jei tik lošim su expansionu. Povke, Shadow of War expas tikrai bus, bet dėl Burning Legacy tai dar klausimas. Nors mėginsiu peržiūrėt taisykles, manau galima bus kai ką inkorporuoti , tam tikrą dalį, ne visą expą. Reiktų arba 4 arba 6 žmonių. Jei bus 5, tai teks lošti 4-se. 6-se būtų ilgiau, bet idomiau, nes galima kombinuoti, kuriuos monstrus eisi mušt vienas, kuriuos dviese, o kuriuos - netgi visas trijų veikėjų party.

1. Nostro
2. Karolukas
3. Povkė
4. laisva
5. laisva
6. laisva

Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Ats: 2015.02.08 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 03, 2015, 18:44 »
Jei gerai pamenu, tai Karolukas ir Mindaugas yra auto-in, nors neatmenu ar tikrai tie žmonės.
Kad Mindaugas vėl loštų WoW nežinau ko reiktų, nebent stebuklo :D
Aš laukiu pasiūlymo dėl Cosmic Encounter, jei Povilas bus. Dar buvo prašymas sulošt Luna, tai jei yra norinčių galiu atsitempt.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 03, 2015, 19:18 »
Kažkaip ir aš abejoju kad Mindaugas žaistų WoW, kur reikia saujomis ridenti kauliukus :D Aš norėčiau pratęst kosminę temą ir į Cosmic Encounter pageidaučiau. Po to galėtume ir palunatikuoti  :)

Mindaugas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 82
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 03, 2015, 20:48 »
Aš prisijungciau prie kosmoso ir lunos

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 03, 2015, 21:13 »
Dėl mano 7dienio dar nėra iki galo aišku, bet jei neatvažiuoja svečiai, tada ateinu ir atsinešu pageidaujamą cosmic encounter. Dar patikslinsiu savaitės bėgyje savo buvimą, tad turėkit ir atsarginį planą. Kol kas sąrašas į Cosmic Encounter:
1. Povils
2. Simas
3. Marius
4. Mindaugas
5.

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 04, 2015, 11:13 »
Ramai prirasyk mane

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 04, 2015, 12:16 »
įrašyk mane ramai į wow

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 07, 2015, 08:10 »
Burning Crusade žemėlapio dar nei kart nebandėm kaip ir.. Dėl savęs dar neaišku kaip susiklostys. Bet galėčiau max iki 19.30 gemint jei netyčia sugalvočiau :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 07, 2015, 11:41 »
Žydrė darbų gavo ir prie cosmic encounter atsilaisvino vieta. Norintys rašykit. Tomai, lyg ir tu norėjai?

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 07, 2015, 14:20 »
Burning Crusade žemėlapio dar nei kart nebandėm kaip ir.. Dėl savęs dar neaišku kaip susiklostys. Bet galėčiau max iki 19.30 gemint jei netyčia sugalvočiau :D

Būtų gerai, kad sugalvotum prisijungti, nes mums kaip tik trūksta patyrusio warcrafterio. Jei prisijungsi, tada dzin - kursim su expa tą reikala, tik mastau, ar nereiktų pradėt valanda anksčiau ? Kita vertus, jei ir nebaigsim - būsiu įrodęs, kad esu expa lošti reikia skirti visą dieną :)

P.S. Jei kursim su Outland mepu, siūlau nedėti dungeonu, išskyrus tuos high leveliu dungeonus, kurie yra Outland mepe, juos tūno ir bosai, jei aišku tokį išsitrauksim. Žemų levelių dungeonai biški broken, nes ten gali greit levelintis, tai jau buvo įrodyta.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 07, 2015, 18:43 »
tai gerai, kad gali greit levelintis, išvis taupant laiką galima pradėt nuo kokio 2,5 ar trečio levelio, bet tada prarasi pradžios kankynės malonumą :D
kada pradžia?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 08, 2015, 12:20 »
Pradžia pirmą (nors viskas jau yra suderinta iki to, nes aš, Mariukas ir Povkė vakar iki išnaktų biečinom SC2 Battle.net'e)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasaris 09, 2015, 00:16 »
Pagaliau teko proga išbandyti pono Vaselo visų laikų geriausiu laikomą žaidimą - Cosmic Encounter. Jei man reiktų sudarinėt savo visų laikų top100, šis geimas atsidurtų geriausiu atveju pusiaukelėj :D But that's just me. CE yra konkretus ir vietom negailestingas backstabberis, kur didžiąją žaidimo dalį tu nelabai gali įtakot savo likimą. Kai tik pradėjom lošt iškart prisiminiau Star Munchkin, panašumų čia tikrai yra (kovojam su priešu, šaukiam pagalbos, gaunam peilį į nugarą). Tiesa, palyginus su munchkinu, čia veiksmų galimybės kuklesnės, bet ir pats žaidimas paprastesnis. Man kaip žaidėjui mėgstančiam turėt bent apytikslį planą kaip ką veikti čia buvo ganėtinas chaosas ir aš aišku toli gražu neblizgėjau, mušė mane kas netingėjo :) Čia turbūt nuo žmogaus priklauso, bet man neitin lipo ir ateity jei bus proga užleisiu vietą kitiems prie šio geimo.
Kaip Povilas minėjo, CE vienas iš tų topinių žaidimų "kaip greit susipykt su draugais". Dar pridėčiau "nežaisk su silpnų nervų žmonėm" :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasaris 09, 2015, 11:47 »
Šiek tiek apie 7dienį. Kai gavau Cosmic Encounter iš draugo (jis jį man tiesiog atidavė - padovanojo), jo akys buvo kvadratinės pasakojant koks geras yra šitas žaidimas. Na tiesa pasakius aš juo netikėjau :D Kai žiūrėjau youtubėj video apie stalo žaidimus ir Vaselis aikčiojo, kad čia geriausias jo žaidimas - netikėjau. Na o 7dienį gavau progą išbandyt kartu su Simu, Tomu, Marium ir Mindaugu. Taisyklės nėra labai jau sudėtingos ir žaidėjo raundas gan paprastas: trauki kortą ką puoli, sudedi laivus su kiek puoli, abi pusės pasikviečia sąjungininkus, tada deda atakos (arba derybų kortas) ir žiūri kas laimėjo. Bet visą tą šiaip nelabai įdomų procesą papildo ateivių rasės, kurias kiekvienas išsitraukia. Sulošėm dvi partijas (o tai jau sako, kad žaidimas gan trumpas, neapkrauna smegenų ir neatsibosta) na ir turiu pripažint kad man visai patiko. Jame sunku turėti kokią aiškią strategiją, vyrauja chaosas, tačiau yra visai linksma. Reikia teisingų žmonių šitam žaidimui: bus išdavysčių, bus sudaužytų širdžių ir keršto noras. Pirmą partiją laimėjo Tomas (beje žaidimą vienu metu gali laimėti ir keli žaidėjai) su Mariaus pagalba: pastarasis išmetė kortą, kad sąjungininkams neduodami jokie apdovanojimai pergalės atveju (t.y. Aš ir Mindaugas buvom išmesti iš gimtadienio). Kitą partiją  - aš, kai niekšiškai apgavau Tomą prieš tai pasiūlęs derybas ir pasidalinti pergalę, tačiau paskutiniu momentu bakstelėjęs į paširdžius. Jei atsirastų dar norinčių aš mielai sutrenkčiau dar kart Cosmic Encounter (tos 60+ ateivių rasių labai vilioja išbandyti šitą reikalą dar ir dar)

Toliau patvarkėm princesę. Tiksliau mano kolegos tvarkė princesę (visi po 3 kartus) kol aš laukiau už durų, daužiau sau ir rėkiau kad veiktų kažkas. Visai smagus filleris, tik reikia išsiaiškint kaip jis žaidžiasi :D (mano bėda - kuo paprastesnis žaidimas - tuo sunkiau jį suprantu).

Ir pabaigai sumetėm mano atsineštą Hanabi )liaudyje žinomą kaip Habybį. Kol aiškinau taisyklės iš visų kolegų sulaukiau skersokų žvilgsnių, tačiau įsibėgėjus žaidimui, buvo visai linksma. Esmė - tu turi kortas, bet matai jų nugarėles. Tačiau matai kolegų kortas. Ir visiems kaip komandai reikia sudėt skirtingų spalvų sekas nuo 1 iki 5. Galima draugui pasufleruoti ką jis turi sakant arbą skaičių arba spalvą. O va čia ir atsiranda linksmumas: pvz su kiek intonacijų galima pasakyt kad žmogus turi trejetą rankoj, arba kad jo turima raudona yra labiau raudona už kitą. Kadangi pagal taisykles visada laimima ir tik nuo surinktų taškų nustatoma kiek labai tu laimėjai, tai nusprendžiau, kad šitma klube pergalė žaidžiant šitą reikalą bus tik tada kai bus surinktas maximumas (t.y. 25 taškai).

Tai va visai užskaitau 7dienį, patiko viskas ką išbandėm. Jei kam kils noras sulošt cosmic encounter - su mielu noru pagelbėsiu.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasaris 09, 2015, 12:34 »
Hmm...Povilai - tau patiko šis žaidimas, kur TIESIOG REIKIA backstabinti kolegas, bet nepatiko Spartakas, kur tai nėra privaloma, bet pageidautina. Keista....