Na va ir dar vienas sekmadienis prabėgo. Žiūriu Simo naujienos paskutiniu metu gerai sukasi klube
Išbandėm Blood Rage. Na pirmoje vietoje kas krito ir man į akis, tai Mindaugo žinios apie žaidimą, taisykles bėrė kaip žirnius, nedaug trūko, kad dar ir apie kiekvieną figūrėlę papasakotų atskirą istoriją
Pats žaidimas tai tikrai vykęs, yra kur pastrateguoti ir bandyti išspausti maksimumą. Kovoti žaidime tikrai tenka, nes tai naudinga. O pačios kovos šiek tiek priminė Dungeon Twister, nes taip pat yra sumuojamos figurkių strenghtas + damesta korta iš rankos. Figūrkės tai nerealios, ypač tos didelės
Kad žaidimą norėsiu dar nė kartą išbandyti tai čia faktas. Kažko panašaus klube nelabai ir turim, todėl manau dažnai suksis. Be to pramokus ir pagal laiką ilgai netruktume sužaisti.
Na o kol kiti Fusinosi, aš, Povkė ir Simas paėmėm senai čiupinėtą RFTG. Gana greitai judėjom, bandžiau užsukti vieną mandrą kombo. Aišku tam reikėjo nemažai ėjimų, todėl trigerinau žaidimo pabaigą iki 14 kortų, bet deja Povkė greitai vis vien susisuko ir užbaigė žaidimą, kas man neleido spėti pasistatyti developą (+12VP), likau antras su 39 taškais.
P.S. Simai jei žiūrėsi ir atrasi atsakymus į iškilusius šios dienos klausimus, būtinai pasidalink čia forume. Tiek dėl Blood Rage, tiek dėl Fuse