Autorius Tema: 2016.02.14 Sekmadienis  (Skaityta 20204 kartus)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
2016.02.14 Sekmadienis
« Įrašytas: Vasaris 09, 2016, 13:37 »
Labas visiems,
mūsų ligos į pabaigą ir tikiuos pavyks iš antro karto pagaliau parodyt Roll for the Galaxy :) na ir dar ką nors pagal nuotaiką sulošt

1. Povils
2. Žydrė
3. Simas
4. Pofke
5. Justas

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Ats: 2016.02.14 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 09, 2016, 16:32 »
Mane y Roll for the Galaxy  :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 09, 2016, 18:19 »
Gal po RollFTG šį kartą pabandom Russian Railroads?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 10, 2016, 08:21 »
Nu as dar viena sekmadieni praleisiu :)

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 10, 2016, 13:01 »
Nebūsiu

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 10, 2016, 23:30 »
Mane į Rftg. Po to, jei Povilas ar dar kas pamokytų, Twilight Struggle neatsisakyčiau.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 11, 2016, 11:09 »
Aš dar tiksliai nežinau ar ateisiu. Bet jei ateisiu tai tiks bet kas, kur priimsit :)

Hurris

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 11, 2016, 13:40 »
Simai traukinius galim, jei dar yra norinciu registruojames
1 simuck
2 hurris
3 maroom
4 karolis

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 13, 2016, 20:51 »
Ateisiu, prirasyk prie traukiniu, atsinesiu RDI

Maroom

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 14, 2016, 11:13 »
Ateisiu šiandien! Pabūsiu laisvai samdomu žaideju :D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 15, 2016, 08:03 »
Kur reportai ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 15, 2016, 13:54 »
Trokštamas raportas:

Pabandėm klube roll for the galaxy. Kas yra žaidę RACE ftg žino, kokia tai smegenų kepyklė. Visur skaičiau ir pats pajaučiau, kad ROLL yra lengvesnė šito versija, išlaikant tą patį principą - statai dalykus ir renki VP, kad laimėtum. Didžiai mano nuostabai žmonės, kurie nežaidžia kasdien stalo žaidimų, gan lengvai įsikirto taisykles. Pvz mes šitą buvom atsinešę į IQ ZONĄ ir nebuvo problemų. Žinoma pirmieji mačai būna sunkesni, tačiau kai jau įsivažiuoji ir atsimeni kas kurią stadiją daroma - žaidimas sukasi gan greitai. Kitas dalykas - tai labai didelio pasitikėjimo žaidimas, nes kauliukai išmetami ir stumdomi už uždangos, ir tik vėliau ji pakeliama ir parodoma kas nuveikta. Žaidimo elementai ir detalės - malonūs akiai ir rankai, žmogiško mąstelio ir neužima viso stalo. Detalės ganėtinai aiškios - ant jų yra ne tik simboliai, bet ir aprašymas ką daro tavo pasistatytas dalykas.. o tai man yra laaabai didelis pliusas kai nereikia knistis po rulebooką. Kitas pliusas - nesvarbu veikėjų skaičius, žaidimas vyksta tiek pat laiko, nes daug veiksmų atliekama vienu metu.

Jei klaust kaip mums sekės žaist?... Na pirma partija buvo tokia kaip ir turėjo būt :D daug sąmyšio ir galvojimo ką kas daro ir ką kas reiškia... Čia gal daugiau kiti žmonės atsakys. Antra partija su Karoliu ir Marium praėjo tikrai sklandžiau ir be tiek daug triukšmo ir nervų :D tikrai daug maloniau susižaidė. Žaidimas galėtų pakliūt į kategoriją "noriu sulošt ką nors iki valandos vidutiniško sunkumo". Tai tiek. Manau atsitempiu tą dėžę dar ne kartą ir siūlysiu visiems pabandyt ir tikiuos žaidimukas bus paklausus :)

Vėliau dar susėdom sužaist Karolio atsinešto Red Dragon Inn. Prisipažinsiu žiūrėjau laabai skersai į tą reikalą, bet suėjo visai smagiai. Iš tos serijos "smagiai pakenk draugui". Tik daug teksto ant kortelių :D gerai kad lošėm keli nepatyrę žmonės. Išėjo suprast tempą ir korteles :)

Tai tiek. Atsipūtęs 7dienis, 111 kauliukų ir dafiga kortų.

P.s. įdomūs kitų atsiliepimai apie naują žaidimą.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasaris 15, 2016, 18:58 »
Išbandžiau ir aš RollFTG! Jei reiktų apibūdinti keliais žodžiais apie šią kaulukinę versiją, tai drąsiai galėčiau pasakyti, kad ji yra vykusi ir labai gerai perteikia originalųjį žaidimą. Net gi tos plytelės ir startinės planetos paimtos iš originalo. Roll'as pasirodė gal šiek tiek paprastesnis, mažiau reikia galvojimo. Jei kortiniame žaidime dažnai būna dilema kokias kortas mesti lauk ir apmokėti, kad kažką pasistatyti, tai čia kai yra mokama išridentais kauliukais nėra dėl ko dvejoti. Bet šiaip tai viskas labai fainiai ten ridenasi, paskirstai kauliukus, žiūri, statai, parduodi, vėl rideni, viskas pakankamai greitai juda. Manau kad mes ten tą partiją per kokį pusvalandį sužaidėm, nes kitas stalas dar tik buvo tepradėjęs ruskelių geležinkelius statyti. RollFTG užskaitau ir manau aš dažnai sėdėsiu prie to žaidimo kai jis bus žaidžiamas  :)

Po to dar išbandėm Karoliuko RDI su daug daug herojų, bet mes naujokai paėmėm tokius paprastus herojus, o Karolis kažkokį advanced mušeiką. Pats gavau tricksterį, ale moksliuką iš burtininkų koledžo, tai mokėjo daug triukų kaip išvengti visokias piktadarystes. Nors iš pradžių visi apylygiai girtėjom ir silpnėjom, bet kažkodėl greitai Karoliuką padarėm taikiniu, nes labai jau piktas ten jo tas dėdė atrodė. Atsikrate juo, aš su Žydre pradėjom stumt ant Povilo. Greit jį nugirdėm, o tada beliko man pagamblint ir Žydrę palikt be pinigų. Šįkart žaidimas ėjosi kur kas sklandžiau, nei kad atsimenu pirmąkart žaidžiant. Reikės dažniau pažaisti šį žaidimą, kad labiau susidaryt nuomonę apie žaidimą :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasaris 15, 2016, 21:23 »
Ar Karolukas paėmė RDI 5 ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasaris 15, 2016, 21:35 »
Ar Karolukas paėmė RDI 5 ?
Taip