Autorius Tema: 2016.02.28 Sekmadienis  (Skaityta 19496 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2016.02.28 Sekmadienis
« Įrašytas: Vasaris 22, 2016, 15:42 »
Sveiki klubiečiai,

Ar kas žada rinktis ? Nes ko gero pavyks, kaip Simas sako, atitempti savo subinę į klubą.
Draugai, aš siūlau solidų projektą. Battlestar Galactica for the Greens. Kitaip sakant - pravesiu sesiją tiems žmonėms, kurie nei karto nėra žaidę šio žaidimo, pats nežaisdamas. Gal kam atrodys ir keista, bet man šiaip labai patinka stebėti, kai šį žaidimą žaidžia kiti. Man reiktų bent 5 žmogeliukų. Pirmenybė - visiškai nežaiusiems, jei trūktų žmonių, galima paimti vieną kartą žaidusį žmogų, nu maksimum - du kartus žaidusį. Pliusai akivaizdūs - nebus žaidėjo kuris bosina ir reguliuoja žaidimą, nes padarius apklausą, nustatyta, kad tai ir buvo pagrindinis faktorius, kuris nukilino fun'ą. Aš irgi stengsiuos game flow neįtakoti. Tai galimybė atrasti strategija ir niuansus patiems, daryti noobiškas klaidas ir dėl to nepergyventi. Galų gale susidaryti patiems savo nuomonę apie šitą nuostabų žaidimą, nes dabar ta nuomonė yra gan kontroversiška.
Ši sesija būtų žaidžiama su pliku base game, jokių expansionų. Taisyklės tokios paprastos, kad jas supastu net arklys. Jei netyčia atsirastų daugiau nei 5 žmonės, tai irgi yra gerai, nes mes paprastai ir lošdavom 6-se, bet tada atsiranda trečia rolė - "simpatukas" Ji kiek keičia žaidimo eigą, bet tai nėra tragedija (be to yra oficiali taisyklė, kaip lošti be jo). Taigi, ką manote ?

1. dejas
2. smikis
3. Gedas
4. Kotryna
5. Maroom
6. Mindaugas
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

dejas

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 8
Ats: 2016.02.28 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 22, 2016, 23:54 »
Visai nieko, mane  gali priskaiciuoti  :-)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 23, 2016, 08:44 »
Šiaip Ramo iniciatyva tuo klausimu labai sveikintina, tik aš asmeniškai turėsiu šį kartą praleisti, kadangi jau anksčiau buvau pažadėjęs MK, taip kad aš užimtas šį sekmadieni su dragons and stuff... :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 23, 2016, 08:47 »
Mes buvom jau prieš porą savaičių suplanavę Mage Knight, todėl šį sekmadienį tuo ir užsiimsim. Lošim competetive Druid Nights scenarijų.
1. Simas
2. Pofkė
3. Tomas
4. Karolis
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 23, 2016, 09:29 »
Mes su Žydre nebūsim. Wilno reikalai

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 23, 2016, 13:12 »
Mane prie mage knight

Gedas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 66
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 24, 2016, 13:20 »
Mes su Kotryna busim.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 24, 2016, 13:30 »
Gerai su Kotryną - jumi prie kokio žaidimo šliesitės ?

P.S. Dar Gintarą prie Galaktikos prirašau.

Gedas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 66
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 24, 2016, 14:21 »
Mes atitinkam reikalavimus Galaktika suzaisti, tai butu smagu isbandyti.:)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 24, 2016, 15:04 »
Mes atitinkam reikalavimus Galaktika suzaisti, tai butu smagu isbandyti.:)

Super. Reikia dar vieno žaidėjo. Pačiu blogiausiu scenarijum, trūkstama vakancija galėčiau užpildyti pats, bet to labai nenorėčiau. Anybody ?

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 24, 2016, 15:10 »
Dar truputį BSG flavoro ir priešistorės, čia jei kam įdomu.....

Tolima ateitis. Žmonija yra pasiekusi aukštą technologijos lygį ir yra įsikūrusi dvylikos planetų sistemoje, dar vadinamoje „12 Kolonijų“. Kad patiems nereiktų dirbti sunkaus fizinio darbo, žmonės sukuria metalinius robotus – sailonus, bet padaro lemtingą klaidą – įdiegia jiems dirbtinį intelektą. Kaip jau ne kartą yra nutikę istorijoje, mąstantys robotai neketina taikstytis su jiems primesta vergų role ir sukyla prieš savo kūrėjus. Prasideda Pirmasis Sailonų Karas. Jis trunka apie 12 metų, nei vienai, nei kitai pusei nepasiekiant didesnės persvaros. Vieną dieną sailonai netikėtai atsitraukia. Jie išsidangina į galaktikos pakraštį, toli nuo 12 Kolonijų planetų. Žmonės tai palaiko pergale ir per daug nesuka galvos. Dėl visą ko, prie pasienio paliekama orbitinė stotis su jame pastoviai budinčiu diplomatu, na - jei kartais sailonai sugrįžtu ir panorėtų taikytis. Taip ramiai praeina 40 metų. Ir tada, vieną gražią dieną, atsiveria stoties durys ir pro jas įžengia labai patraukli šviesiaplaukė moteris ir du metaliniai centurionai jai iš šonų. Moteris seksualiai prieina prie nustebusio diplomato, pasilenkia ir į ausį sušnabžda žodžius – „Tai jau prasideda...“, po to stotį išdrasko atominis sprogimas. Taip žmonija negauna labai svarbios žinios. O tiesa yra ta, kad visus tuos metus sailonai nesėdėjo rankų sudėję. Jie sukūrė tobulą sintetinę žmogaus kopiją, kyborgą, kurio praktiškai neįmanoma atskirti nuo tikro žmogaus (na gal išskyrus tai, kad mylintis moteriškos lyties kyborgėms per odą raudonai ima švytėti stuburas). Sailonai savo sandara yra tokie identiški, kad netgi teoriškai gali susilaukti vaikų nuo tikrų žmonių. Jie yra praktiškai nemirtingi, nes žuvus kūnui, jis iškart yra klonuojamas Prisikėlimo Centre (Resurrection Hub) ir įkeliami paskutinės minutės prisiminimai. Įdomiausia tai, kad humanoidinių sailonų yra net keli skirtingi modeliai. Nesunku suprasti, kad tokius agentus labai nesunku infiltruoti į žmonių visuomenę, kas beje ir buvo numatyta, nes sailonai turėjo planą. Šviesiaplaukė gražuolė, kodiniu pavadinimu „Caprica Six“ netruko suvilioti mokslininką Gajų Baltarą, kuris tuo metu buvo atsakingas už Kolonijos Gynybos Sistemas. Per Gajaus silpnybę sailonai gavo priėjimą prie viso gynybos tinklo. Priešo kontrataka buvo staigi ir labai gerai koordinuota – vienu metu visas dvylika kolonijos planetų nušlavė branduoliniai sprogimai – akimirksniu buvo sunaikinta „beveik“ visa žmonija. Išsigelbėjo tik tie, kas tuo metu buvo kosmose. O tokių liko apie 50000. Pagrindinė vadovybė buvo dviejuose pagrindiniuose laivuose – komandoras Viljamas Adama buvo atsakingas už karinius veiksmus ir vadovavo senojo tipo kariniam kreiseriui „Battlestar Galaktika“. Šis pusantro kilometro ilgio gigantas buvo pagamintas dar prieš Pirmąjį Sailonų Karą, vėliau buvo nurašytas ir buvo naudojamas labiau kaip karo muziejus (tam netgi buvo išmontuotas naikintuvų paleidimo denis vienoje laivo pusėje). Politinė valdžia ir tuometinė prezidentė Laura Roslin įsikūrė kiek mažesniame, ne kariniame kreiseryje - „Colonial One“. Likusieji žmonės buvo pasiskirstę dar mažesniuose, įvairios paskirties laivuose, kurie ir sudarė visą išgyvenusios žmonijos flotilę. Visi flotilės laivai turėjo hyperšuolio variklius, tad gavę nurodymus iš pagrindinio laivo, galėjo sinchroniškai atlikti šuolį. Tą daryti buvo būtina dėl dviejų priežasčių: 1. Ant kulnų lipo sailonai, ketindami išnaikinti paskutinius žmonijos likučius. 2. Žmonės tikėjo, kad kažkur yra 13-oji planeta, keistu pavadinimu „Žemė“, kurioje būtų galima pradėti viską iš pradžių. Bet pirmiau, pasak legendos, reikėjo rasti Kobolo planetą, iš kurios ir kilo visi žmonės, vėliau pasklidę po visas 12 kolonijų. Kobolo planetoje turėjo būti atsakymas, kur vis tik reikia ieškoti tos paslaptingosios Žemės. Nuo šio momento ir prasideda stalo žaidimas....

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 24, 2016, 16:39 »
Nors aš esu truputį apsirgęs, bet manau spėsiu pasveikti iki sekmadienio. Tai jei galima, Ramai mane prirašyk prie BSG :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Vasaris 24, 2016, 21:44 »
YES ! Legendinis Maroom bus :) Esu pamalonintas, Mariukai :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasaris 25, 2016, 16:28 »
YES ! Legendinis Maroom bus :) Esu pamalonintas, Mariukai :)

Reikia juk kažkada ir BSG išbandyti :) O jei dar tokie BSG nūbai susirinks kaip aš, tai tuo labiau! :)

Bet ateičiai reikės jau ir prie MK grįžti, pasiilgau šio žaidimo. Simai - ateičiai prie kito MK seanso - i'm auto in!  :yes:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasaris 26, 2016, 08:09 »
nesineškit skarbonkių prie stalo  :crazy:

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))