Autorius Tema: 2016.03.12 Šeštadienis - maratonas  (Skaityta 29779 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2016.03.12 Šeštadienis - maratonas
« Įrašytas: Kovas 07, 2016, 09:33 »
Sveiki.

Kaip jau žinot, šeštadienį darom 12 val pažaidimo maratoną. Šio evento tikslas - sulošti daug žaidimų per vieną dieną ir, aišku, smagiai praleisti laiką. Nebus privaloma būti iki pat galo, bet būtų smagu jei dauguma ištemptume :)

Pradžia 8:00 val., pabaiga 21:00 val., plius minus. Darom dvi užkandos pertraukėles, pirma kokią 12 val., antra 16 val., čia taip preliminariai, žiūrėsim pagal situaciją. Arba nedarom, jei ant hard mode :D

Kaip viskas bus planuojama ir daroma. Lošia du ar trys stalai, žiūrint kiek mūsų susirinks. Kas su kuo sėdės priklauso nuo jūsų pačių, bet manau reiktų bent pradžiai apsitarti čia, o paskui jau dienos eigoj galėsit keisti stalus esant poreikiui.  Sudariau žaidimų sąrašą, kuriuos galėtume sulošti per tą dieną. Ne visus, žinoma, bet kiek sugebėsim. Šiame sąraše dauguma žaidimų sulošiami per 2 val ar mažiau. Užbėgant įvykiams už akių - žinau, kad keletas svarstėt lošti Through the Ages ar kažkokį kitą ilgą žaidimą. Na, nieks nedraus aišku, bet šiaip tikslas yra žaidimai iki 2 val. trukmės. Jei jūs griežtai nesutinkat su tokia ideologija - galit jos nesilaikyt :D
Pats žaidimų sąrašas galėtų būti toks:

7 Wonders
Carcassonne
Carson City
Cosmic Encounter
Blood Rage
Roll for the Galaxy
Troyes(?)
Dixit
Ticket to Ride
Lewis and Clark
Russian Railroads
Love Letter
Boss Monster
Hyperborea
Ghost Stories
Neuroshima Hex
Fuse
Dominion
Elder Sign
Ad Astra
Lords of Waterdeep
Merchants and Marauders(?)
Name of the Rose
Quarriors
Seasons
Small World/Small World Underground
Takenoko
Tobago(?)

Kur su klaustukais - dar nžn ar jų reikia, bus kaip dauguma nuspręs. Faktas, kad visko sulošt nespėsim. Ne visi žaidimai yra klube, todėl kas dalyvaus šeštadienį būtų gerai, kad juos atsineštų, na jei ne visus, tai kažkurią dalį. Kad nebūtų taip, jog nebeturėsim ką lošt (manau nebus). Be to, galvoju šį sąrašą sufragmentuot į "sunkesnis-lengvesnis", nors dar nžn ar tai būtina :)

Taigi, dalyvausiantys galite pradėti rinkti savo stalą, ką lošit, ką valgysit ar gersit (be laipsnių) ir pan :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Ats: 2016.03.12 Šeštadienis - maratonas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 09:41 »
Informacija yra, sarasas yra, geimu atsinesim, zmones kaip ir yra.... o davai pasiskirstom stalais bent preliminariai? zinau kad chaotiskai skamba bet bent pameginam nes kad nereiktu atejus valanda galvot kas kur ka los ir kur sesis...
ypac jei chebra nori pavaryt TTA ant harda :)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 10:40 »
Pasitariau su savim ir nusprendžiau, kad pritariu idėjai daug žaidimų per vieną dieną. Through the ages pasilikčiau ramesnei aplinkai, kai aplink nebus triukšmo ir susitart tą daryt šiaip kokį random 6dienį ir susirinkt norintiems (kaip kad kompanija darot su twilight struggle).

Dabar kitas klausimas ką lošt :)

Aš esu pakankamai trenktas, kad ateičiau nuo 8.00 :D
Siūlyčiau pradėt su kažkuo lengvu: ticket to ride / takenoko / quariors / boss monster
Paskui nuo pietų paimt kažką vidutinio ar sunkesnio ir dasimušt vėl su lengvu daiktu.

Dėl stalų tai norėtųsi pamaišyt kompanijas, kad nekirmyt visą laiką prie vieno stalo :) Bet pradžiai manau ateisiu nuo 8.00 jei norėtumėt mane kažkur įsirašyt

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 12:57 »
Kaip supratau iš ankstesnės apklausos, turim šiuos dalyvius:
Simas
Tomas
Povilas
Žydrė(?)
Pofkė
Gedas
Kotryna
Marius
dėjas(?)
Karolis

Dėl Žydrės neaišku dar. O šiaip galim planuotis kas su kuo ką loš :) Čiūr aš prie lango :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 14:16 »
Ech, būčiau nevedęs ir be šeimos, o dar koks studentas.... pirmas nuo 8:00 prie durų trinčiausi :)
Deja :) Labai pritariu tokiems projektams draugai ir laikau du tokius -  :good:
Bet pats ko gero skip. Nes 03.11 sūnaus gimtadienis su programa. 12 - dieną man naktinė. Miegosiu iki pietų ko gero, o paskui žiek tos dienos jau kiek ir belikę. Tad linkiu jums paplėšti geimų taip, kad paskui tris dienas nesinorėtų į juos žiūrėti  :yes:
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 19:02 »
Na kadangi atkrenta TtA ilgasis žaidimo variantas, tai tada galima daug mažesnių žaidimų sužaisti. Bet kaip pasiplanuoti ką žaisti tai manau čia misija neįmanoma :D Na galim pačią pradžią pasiplanuoti nebent. Aš pritarčiau Povilo minčiai, kad nuo ryto gal reiktų kažko lengvo ir puikiai tiktų jo išvardinti žaidimai. Vėliau iš ilgesnių žaidimų tiktų BR, Troyes, L&C. Shadow Hunters dar būtų gerai kad atsirastų žaidimų sąraše :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 19:12 »
Mane defaultu i BR daugiau bekekur :) siaip lb noreciau space encounter :)

Gedas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 66
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 20:40 »
As busiu tik iki ~antros maitinimosi pertraukos. Bet dar Kotryna atsitempsiu. :)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 21:21 »
Busiu, atsinesiu robinzonus ir alchemikus

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 21:54 »
Aš pritarčiau Povilo minčiai, kad nuo ryto gal reiktų kažko lengvo ir puikiai tiktų jo išvardinti žaidimai.
Na čia gali būti daug nuomonių, bet mano nuomone nuo ankstyvo ryto kol galva šviežia galima imti sunkų geimą. Bet, aišku, taip pat nepamiršti keisti krūvį, t.y. sunkus-lengvas-sunkus-lengvas geimas ar pan.

Shadow Hunters dar būtų gerai kad atsirastų žaidimų sąraše :)
Kas jį parūpins?

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 22:13 »
Tai va geriau pradėti dieną lengvas-sunkus-lengvas... forma. Bent jau man. Kiek pažįstu save man sunkiai nuo ryto mąstosi :D O dėl Shadows Hunters tai Hurris gal būt gautų, čia jau nuo jo priklauso. Beje būtų įdomu sužinoti ar ateitų Tomasetto, buvom užsiminę apie Terra Mystica, kad būtų įdomu prisiminti ir sužaisti. Taip pat būtų įdomu sužinoti ar Robertas neateitų tą dieną??? Nes pas jį ten gyva jūra žaidimų, kuriuos mielai sužaisčiau :yes:

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovas 07, 2016, 22:26 »
aš ne tokia trenkta kaip Povilas ir noriu ryte biški pamiegot, bet cosmic encounter norėčiau sulošt :) kelintą h? nuo kokių 11 galiu ateit

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovas 08, 2016, 11:16 »
tai kas nuo 8.00 ateitų?

nuo to priklausys su kuo pradėsim.... Aš gal visai už kokius quariors būčiau ar small world.

tada siūlyčiau pačiupt cosmic encounter kai ateis Žydrė

dejas

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 8
« Atsakymas #13 Įrašytas: Kovas 08, 2016, 11:19 »
As ateiannti savaitgali esu truputi uzimtas tai palikime prie manes dideli klaustuka. Del savo dalyvavimo turbut zinosiu tik penktadieni vakare :(
Jei dalyvauciau tai buciau nuo 8:00 tik nesu tikras ar iki 20:00 :)

Gedas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 66
« Atsakymas #14 Įrašytas: Kovas 08, 2016, 12:25 »
Mes su Kotryna ateisim nuo 8 val. :)