Paskutinis post'as praktiškai prieš 5 metus. Oh, well - forumas protingas ir paklausė, ar tikrai noriu atrašinėti į tokią seną tema ? Taip, noriu.
Matot, iškilo trėba pažaisti Starcraft'ą, ale nėra su kuo. Aš čia kalbu apie PC variantą , nors analogiškai stalo geimą aš irgi jau seniai spirgu žaisti.
Ši tema gražiai numirė tuomet ir kas durniausiai, klube jau seniai nebesilanko nei Dowydas, nei Kelmas, nei Visoks. O lošti norisi... yra du variantai - lošti seną , gerą, oldschoolinį nulaužtą Broodą, ar mestis ant naujo SC 2 ? Senasis nemokamas, nes laužtas, bet man iškilo techninių problemų pasikuriant jį ant šiuolaikinių Windows 7 64 bit. Spalvas rodo belen kokias ir aibės interneto forumų su savo solutionais nepadeda. Galiu normaliai žaisti tik windowed lange, kuris ir yra praktiškai per visą ekraną, nu tik tai, kad ne fullscreen.
Antras SC gi kainuoja eurus. Kadangi Blizzardai yra nedurniukai, jie antrą dalį suskaldė į tris mažesnes dalis, kurias jei nori pirk atskirai. Ant dienų išeina Legacy of the Void - paskutinė trilogijos dalis. Aišku, mus realiai domina multiplayer, tai ją galima žaisti ir turint pirmą dalį - Wings of Liberty, BET... su kiekvienu expansionu atsiranda pakeitimų, plius nauji multiplayer unitai. O LoV išvis žada būti stand alone geimas. Tai štoli jis ką - savy turės ir prieš tai buvusias dalis ? Dabar pirmos dvi kainuoja po 20 euro kožna, bet jei perki bundle - sutaupai 5 eurus. Pražiopsojau gruodžio antrą dieną - buvo Black Friday, kiekviena dalis kainavo virš 9 euru - imama kaina. Gal su nauja dalim, pavarys senosioms akciju ??? Reik laukti ir sekti.
Kas pasirašytų ? Kalbėjau su Povkę - jis nenaujokas šiame žaidime, be to turi legalią pirmą dalį - Wings of Liberty. Man įsigyti irgi nesukeltų problemų. Gal jei patys nelošiat, turit draugų, kurie tuo užsiima ?